-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala u zelenom okviru LED

24
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖

Prikazano 24 od 24 proizvoda

Ogledala u zelenom okviru

Ogledala u zelenom okviru potpuno su novi stil u uređenju stanova. Ukrasna ogledala sa zelenim okvirom izuzetno su zanimljiva alternativa klasičnim ogledalima bez okvira ili ogledalima koja imaju standardnu završnu obradu u crnoj, zlatnoj ili srebrnoj boji. Bit će zanimljiv prijedlog za one koji traže neobična rješenja u svom domu i žele pratiti najnovije trendove u uređenju modernih kupaonica.

Osvijetljena ogledala u zelenom okviru bit će savršena za ljubitelje boja. Svidjet će se onima koji vole boje preuzete iz prirode i detalje koji okolinu čine originalnom i laganom. Zelena boja u zatvorenom prostoru omogućuje ukućanima učinkovitiji odmor, potiče opuštanje nakon intenzivnog dana na poslu i kombinira se s biljkama u dnevnoj sobi.

Moderna ogledala - zeleni okvir u dnevnom boravku i kupaonici

Zelena boja je sve popularniji motiv za dnevni boravak ili hodnik u kući ili stambenoj zgradi. Boja je to koju lako možete kombinirati s nijansama smeđe, bež ili sive. Možete odabrati bogato ukrašene tapete s motivom cvijeća ili koristiti uzorke geometrijskih oblika koji će u kombinaciji s jednostavnim, minimalističkim namještajem doći do izražaja u dobro uređenoj spavaćoj sobi.

Ogledalo u zeleni okvir< /u> izgledat će zanimljivo sa svim zlatnim dodacima. Već nekoliko sezona popularne su kombinacije boca zelene s detaljima u nijansama mesinga, starog zlata, ali i srebra ili čelika. Svijetlozelena će vizualno povećati prostoriju i učiniti da dnevni boravak ili kupaonica energizira vaše ukućane.

Ogledala u zelenom okviru - modernost u vašem domu

Sanjate li odabrati savršeno i dobro pristajajuće < u>ogledalo? Zeleni okvir omogućit će vam da vratite radost u svoje voljene kutke i ponovno se divite zaboravljenim bojama u sobnim aranžmanima. LED ogledala u zelenom okviru iz Artforme spajaju moderan stil s vrlo praktičnim dodacima koji će svaki kutak vašeg doma učiniti još funkcionalnijim.

Među precizno dizajniranim ogledalima u našoj ponudi možete pronaći ćete modele s dodatnim elementima koji opuštanje u kupaonici ili spremanje za posao čine ugodnijim. Možete odabrati jednostavno ogledalo klasičnog oblika i rasvjetnu ploču koja reagira na dodir. Dostupna su i ogledala u zelenom okviru sa senzorskim senzorom, ugrađenom vremenskom stanicom, radiom i Bluetooth zvučnikom. Za zainteresirane pripremili smo modele s diskretnom policom za kozmetiku i najpotrebnije stvari u predsoblju.

Vidi više