Radovi na održavanju u tijeku - ispričavamo se na neugodnostima.
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Tko smo mi?

Marka Artforma vodeći je proizvođač LED osvijetljenih ogledala u Poljskoj i Europi. Stalno unaprijeđen proizvodni proces i dugogodišnje iskustvo u industriji jamstvo su najkvalitetniji proizvod s gotovo neograničenim mogućnostima modifikacije. Svaki proizvod je ručno izrađen za individualna narudžba kupca.

120
proizvoda
Brzo
vrijeme obrade
23
ggodina na tržištu
Tisuće
isporučenih proizvoda
 

Naš čudesni svijet ogledala

Dugogodišnje iskustvo i priznanja tisuća kupaca u 25 zemalja diljem svijeta omogućili su nam stvaranje jedinstvenog proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse – kako esteta tako i ljubitelja zanimljivih tehnoloških rješenja. Širok asortiman naših ogledala s LED osvjetljenjem pažljivo su dizajnirani proizvodi, promišljeni u smislu funkcionalnosti i dekorativnosti. Prvenstveno je savršen element kupaonske opreme, ali i zanimljiv ukras dnevnih boravaka, hodnika ili hotelskih soba.

Direktno od proizvođača

Svaki model LED ogledala koji smo izradili možemo opremiti mnogim funkcionalnim, slobodno odabranim gadžetima. Nudimo dodatke s različitim razinama korisnosti koji će Vam omogućiti da ogledalo prilagodite svojim potrebama. To uključuje grijaće podloge protiv magljenja, bluetooth zvučnike, vremenske stanice i satove. Svaki put izrađen s istom preciznošću, pouzdanošću i strašću.

Pozivamo Vas na kupnju, Artforma tim
artforma.com.hr

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više