-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Pravokutna

123
Osvijetljena LED ogledala u raznim oblicima za vašu kupaonicu. U ponudi imamo okrugla, kvadratna, pravokutna, zaobljena i ovalna LED ogledala. Odaberite savršen oblik koji će naglasiti jedinstvenu uređenost vaših interijera.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - SlimLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
Kolekcija - Retro ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 123 proizvoda

Pravokutan

Veliko zidno ogledalo savršeno je za sobu uređenu u minimalističkom, skandinavskom ili industrijskom stilu. Pravokutno ogledalo posebno je moderan, moderan i prije svega univerzalan prijedlog. Zahvaljujući njoj možete isplanirati bezvremenski aranžman koji će oduševiti svakoga!

 

Osvijetljeno LED ogledalo - upravo ono što vam treba!

Među prijedlozima Artforma pronaći ćete kvadratna, pravokutna i osvijetljena ogledala zahvaljujući osvjetljenju LED trakama.
Pravokutno LED ogledalo je prijedlog za najzahtjevnije kupce. Zahvaljujući kućištu izrađenom od najkvalitetnijih materijala, godinama zadržava bezvremenski izgled. Sami odaberite boju ruba kućišta i zahvaljujući LED tehnologiji uživajte u smanjenom utjecaju na okoliš, prirodnom svjetlu i manjoj potrošnji energije. Nudimo veliki izbor dimenzija i mogućnost personalizacije ogledala.
Ne zaboravite da možete modificirati proizvod i odabrati skošeno ogledalo. To je moderan oblik obrade ogledala, koji se sastoji u brušenju i poliranju rubova pod kutom. Kao rezultat, staklo reflektira svjetlost i stvara kristalni efekt na rubovima, lijepo predstavljen u svakom interijeru. Ukošeno ogledalo mali je dodatni trošak koji će prekrasno upotpuniti prostoriju!

 

Pravokutno LED ogledalo iz Artforma

Imate slobodnog prostora u stanu, a veliko zidno ogledalo je vaš san? Želite li da osvijetljeno ogledalo oduševi goste i stanare, a ujedno i odgovara aktualnim trendovima? Provjerite našu ponudu, au slučaju nedoumice koristite pomoć Artform stručnjaka. Zajedno ćemo pronaći rješenja i osvježiti Vaš prostor!

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više