-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Pravokutna

125
Upoznajte pravokutne LED ogledala od Artforme! Ova elegantna pravokutna ogledala ne samo da će dodati svjetlost vašem domu, već će također ponuditi praktična rješenja. Savršeno se uklapaju u moderne i klasične interijere, nudeći neusporedivu kvalitetu i dizajn. Odaberite naša pravokutna ogledala s osvjetljenjem za kupaonicu ili drugu prostoriju i uživajte u naprednim značajkama, poput kontrole svjetla ili ugrađenih Bluetooth zvučnika.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - SlimLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
Kolekcija - Retro ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 125 proizvoda

Pravokutna ogledala i pozadinsko osvjetljenje, savršen duo za moderne interijere

Volite li rješenja za svoj dom koja su vizualno lijepa i funkcionalna u isto vrijeme? Onda supravokutna ogledalas dodatnim osvjetljenjem savršen izbor. Dobro će pristajati u modernim interijerima, ali ne samo to, jer imamo i mnogo modela koji se uklapaju iu klasičnije aranžmane. Također možete jednostavno odabrati proizvode prema veličini. Zahvaljujući tome, pravokutno ogledalo može se koristiti u manjim i većim prostorijama.

Naša ponuda uključuje horizontalne modele s osvjetljenjem u obliku atraktivnog okvira ili okomitih pojedinačnih traka. Pozadinsko osvjetljenje također se može nalaziti na stražnjoj strani strukture, nježno se raspršujući po zidu. Ovo rješenje čini dapravokutno LED ogledalotakođer postaje ukras interijera. Vrijedi ih objesiti, na primjer, na zid od cigle, drveta ili betona.

 

Okomite modele isplati se ugraditi u male interijere ili u prostorije koje zahtijevaju optičko proširenje. Zbog velike površine u njima možete vidjeti cijelu svoju figuru.

Pravokutna ogledalaimaju snažno iscrtane linije. To se prevodi u moderan izgled. Zato, ako tražite način da svom interijeru dodate malo stila, našli ste pravi put.

Zašto su pravokutna ogledala s osvjetljenjem dobar izbor ?

Pogledajući našu ponudu, možete brzo prilagoditi pravokutno LED ogledalo specifičnostima vaše sobe. Pozadinsko osvjetljenje može biti toplo ili hladno. To se pretvara u atmosferu koja prevladava, na primjer, u kupaonici ili hodniku. Kontrola boja velika je pogodnost, bez obzira na stil i veličinu prostorije. Može biti korisno ako trebate precizno svjetlo za nanošenje šminke ili tretmane kućne njege.

Svako pravokutno ogledalo izrađeno je s pažnjom na svaki detalj. Možete birati između jednostavnih modela ili onih s ukrasnim printom. To može biti tropski, geometrijski ili cvjetni uzorak. Sve ovisi koji model odaberete. Zajedno s estetskom rasvjetom ogledalo će postati ukrasni element. Furnir štiti staklo od mehaničkih oštećenja i štetnog djelovanja vlage. Kao što vidite, ovo je idealno rješenje za prostorije s parom.

Mnogi proizvodi također imaju posebnu funkciju grijanja koja će spriječiti taloženje pare, npr. nakon vruće kupke. Možete se odmah pogledati u zrcalu!

Pravokutno LED ogledalosuvremeni je dio opreme kojim možete upravljati na mnogo različitih načina. Možete birati izmeđuprekidača na dodir, zahvaljujući kojem možete jednostavno uključiti pozadinsko osvjetljenje. Senzor senzor je također dobro rješenje. Kada su vam ruke mokre ili prljave, samo stavite ruku na udaljenost od najviše 5 cm od ogledala. Zatim ćete upaliti rasvjetu i možete započeti s higijenskim aktivnostima. Najnaprednije rješenje je Smart Switch, koji daje mnogo mogućnosti za upravljanje ogledalom. To se može učiniti uz pomoć daljinskog upravljača, aplikacije na vašem telefonu ili čak vašeg glasa!

Svakopravokutno ogledaloiz naše ponude dizajnirano je da ispuni vaša očekivanja koliko god je moguće. Zato nije opremljen samo LED rasvjetom, već i nizom drugih mogućnosti. Na raspolaganju su vam ugrađeni Bluetooth zvučnici zahvaljujući kojima možete puštati svoju omiljenu glazbu dok ste u kupaonici ili u hodniku spremajući se za izlazak. Savršeno su skriveni u kućištu, tako da nisu uočljivi. U isto vrijeme pružaju dobru kvalitetu zvuka.

Sve što trebate je izvor napajanja za korištenje dodatne opcije sata i meteorološke stanice. Pametni uređaji također imaju mogućnost uključivanja aplikacija i prikaza njihovog sadržaja na staklenoj ploči. Nije ih teško koristiti jer podsjećaju na pametni telefon ili tablet.

Pravokutno LED ogledalo - u kojim će interijerima odgovarati?

LED ogledalo koje ćete odabrati pravokutnobez obzira na veličinu vaše sobe. Sve što trebate učiniti je pronaći odgovarajuću veličinu ili naručiti proizvod po narudžbi.

Završne i dekorativne elemente možete uskladiti sa stilom svog interijera. Između ostalog možete birati između: bakrenih, crnih, bijelih, zlatnih i srebrnih elemenata. Ako više volite proizvode obrađene materijalom na bazi drva, također imate ovu opciju. Zahvaljujući tome, LED pravokutno ogledalo možete uskladiti s bilo kojim stilom uređenja. Možete ih objesiti u interijer u potkrovlju, dodati glamur svojoj kupaonici ili njima ispuniti klasično predsoblje.

Proizvodi iz ove kategorije služe i kao rasvjeta pa su savršeni, između ostalog za: hodnik, kupaonica ili spavaća soba. Veće modele možete koristiti i kao element ormara. Želite li biti u tijeku s vremenom i vremenskim prilikama, odaberite model s dodatnom ugrađenom meteorološkom stanicom. Ovisno o Vašim tehničkim mogućnostima, pravokutna ogledala mogu se povezati putem Wi-Fi mreže ili bežičnog senzora postavljenog izvan zgrade.

U našoj ponudi su ipametna ogledala >koji će ispuniti očekivanja ljubitelja modernih gadgeta. Zahvaljujući modernom softveru, možete uključiti svoje omiljene aplikacije i provesti lijepo vrijeme u svom domu. Volite gledati TV seriju dok se kupate? Ili možda opuštajuća glazba dok nanosite masku za lice? Nema problema. Moderna rješenja temeljena na dobro poznatim sustavima kao što su Android, iOS ili Chromecast možete koristiti brzo i ugodno. Dostupne su mnoge aplikacije, uključujući web preglednik i kalendar.

Što je s ugrađenom kamerom? Zahvaljujući tome, pravokutno LED ogledalo poslužit će vam i kao način komunikacije s vašim najdražima. Također možete brzo provjeriti što se događa na društvenim mrežama. Ovo rješenje će raditi u svakom domu, čak i ako ima mnogo članova. Ovdje će svatko pronaći svoje omiljene aplikacije koje će vas pratiti tijekom svakodnevnih aktivnosti higijene i njege.

U savršeno glatkom staklu ne možete se samo pogledati prije izlaska ili popraviti šminku. Kada se okolina reflektira na nju, soba postaje i optički veća. Na taj je načinpravokutno ogledalopametno rješenje za mikroskopske interijere. Provjerite cijelu ponudu!

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više