-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Dvorana

34
Filtriranje
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Andes ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 34 od 34 proizvoda

Novo ogledalo u predsoblju vašeg doma

Volite li mijenjati prostor oko sebe? Počnite s dodacima koji će brzo promijeniti staru sobu. Nudimo originalna ogledala s dodatnim funkcijama koje će vas iznenaditi. Zahvaljujući stalnom poboljšanju proizvodnog procesa i dugogodišnjem iskustvu u industriji, možemo vam ponuditi proizvode najviše kvalitete s gotovo neograničenim mogućnostima modifikacije. Svako ogledalo izrađuje se ručno po individualnoj narudžbi kupaca, što jamči njegovu unikatnost i prilagođenost specifičnim potrebama.

Okruglo ili pravokutno? Ukrasno ogledalo za predsoblje

Ako želite mekši, organskiji izgled, okruglaLED ogledalasu dobar izbor. Također mogu ublažiti oštre kutove i linije vašeg uređenja, na primjer ako imate mnogo uglatog namještaja. Ogledala za dvoranuzaobljenog oblika mogu biti idealno rješenje ako želite stvoriti nestandardniji dekor dvorane. Želite li minimalistički i elegantniji dizajn? Pogledajte našu ponudu i pronađite ukrasno ogledalo savršeno za sebe. Sigurno će ih biti lakše uskladiti s ostalim elementima dizajna predsoblja, npr. namještajem ili rasvjetom.

Ogledalo u predsoblju po mjeri

Predsoblje je mjesto gdje se obično postavlja okomito ogledalo kako biste se mogli vidjeti od glave do pete. Visina ogledala za predsoblje trebala bi biti najmanje 140-150 cm, a širina najmanje 50 cm. Ipak, bolji izbor bit će ogledalo koje je šire za 80-90 cm. Da biste vizualno povećali dvoranu, vrijedi u nju postaviti veliko ogledalo, što će stvoriti dojam mnogo veće sobe. Zrcalna površina jednostavan je način optičkog povećanja veličine prostorije i reflektiranja svjetlosti koja u nju ulazi. Odaberite dimenzije ogledala u konfiguracijskoj ploči i uživajte u njegovom nestandardnom izgledu.

Najbolji sustav osvjetljenja za ogledalo u hodniku

LED ogledala okomita pružaju vam mnoge mogućnosti personalizacije zahvaljujući raznim opcijama osvjetljenja. Možete odabrati da svjetlo pada na odabrani dio proizvoda ili ravnomjerno osvjetljenje ogledala okolo, što je najpopularnije među našim kupcima. Također postoje opcije za osvjetljavanje strana ili odabranih rubova kao što su vrh i strane. Zahvaljujući tome imate potpunu slobodu prilagodbe, zahvaljujući kojoj ćepozadinsko osvjetljenje ogledaladjelovati elegantno.

Gdje postaviti ogledalo u hodniku? 

Pitate li se gdje će vaše novo LED ogledalo izgledati najbolje? Najčešće se montiraju na bočni zid blizu ulaza u stan. Popularno mjesto je zid iza vrata, ali treba koristiti graničnik za vrata kako bi se spriječilo da ručka udari u ogledalo. Ako imate neograničene mogućnosti rasporeda, sigurno ćete pronaći savršeno mjesto koje će istaknuti veličanstvenost ogledala s LED osvjetljenjem.

Okomito ili vodoravno ogledalo?

Prilikom odabira oblika i orijentacije zrcala vodite računa o tome gdje će biti obješeno i koje funkcije će obavljati. Horizontalno ogledalo za predsoblje najbolje će pristajati iznad komode ili ispod široke ukrasne police na kojoj ostavljate ključeve. Na ormaru, baš kao iu hodniku, vrijedi objesiti okomito ogledalo koje će vam omogućiti da vidite cijelu svoju figuru. U malim, uskim sobama ova ogledala mogu pomoći u vizualnom povećanju prostora.

Kolekcija AmbientLine

Ogledala iz kolekcije AmbientLine odlikuju se svojom jedinstvenošću izgled i kvalitetna estetika. Njihov pravokutni oblik i osvjetljenje vizualno ih čine većima. Glavna značajka ovih ogledala je raspršena svjetlost u stražnjem dijelu, koja stvara atmosferu atmosfere. Izvor svjetlosti nije usmjeren izravno na korisnika, što ovu kolekciju čini idealnom za ljude koji preferiraju suptilnu i ugodnu rasvjetu.

PremiumLine kolekcija

PremiumLine kolekcija nudi ogledala za hodnik u različitim orijentacijama - okomito i vodoravno. Visokokvalitetna ogledala dizajnirana su na način da se osvjetljenje fokusira na osobu koja stoji ispred njih, što svakodnevne rituale njege čini još lakšim i ugodnijim. Korištena inovativna rješenja omogućuju fokusiranje svjetla na korisnika ogledala, što osigurava najvišu razinu udobnosti korištenja.

Decor Collection

Ogledala za hodnikKolekcija Decor spoj je funkcionalnosti i vrhunske estetike. Ogledala iz ove kolekcije svidjet će se ljubiteljima originalnih rješenja interijera. Dekoracije ogledala iz serije Decor nisu samo funkcionalne, već i umjetničke, što privlači pozornost gostiju i dodaje originalnost interijeru. Osim neobičnog uzorka, furnir štiti ogledalo od vlage i oštećenja. Odaberite moderan pristup dizajnu interijera i dodajte jedinstven karakter svom domu zahvaljujući kolekciji Decor.

Kolekcija Andes

Ergonomski dizajn ogledala s vješalicama je praktično rješenje za vašu predsoblje. Osim toga, proizvod ima mnogo opcija za uređivanje koje odgovaraju stilu vaše sobe. U našoj ponudi pronaći ćete predsobno ogledalo elegantnog i modernog stila koje će vašem interijeru dodati sofisticiranost. Ogledalo je opremljeno privjescima koji vam omogućuju udobno pohranjivanje šešira, ključeva, jakne, sakoa ili drugih stvari. Osim toga, na ogledalu su montirane tri kuke koje dodatno povećavaju njegovu funkcionalnost. Dodatni predsobni ormarić svakako će povećati udobnost odlaganja sitnog pribora.

Oprema koja povećava uporabnost ogledala u predsoblju

Kada se odlučujete za kupnju ogledala za predsoblje, investirajte u dodatnu opciju vremenske ploče i LED sata. Ove dvije značajke mogu biti od velike pomoći na dnevnoj bazi. Jednostavni, ali impresivni zasloni sa satom i naprednije stanice omogućuju vam da provjerite vremenske trendove. Zahvaljujući tome, bit ćete spremni za sve vremenske uvjete kada napustite svoj dom. Nudimo tri mogućnosti upravljanja LCD zaslonom: dodirom, aplikacijom ili panelom koji se nalazi na poleđini ogledala.

Ogledala u hodniku - često postavljana pitanja

Na kojoj visini biste trebali objesiti ogledalo u predsoblju?

Objesite ogledalo u predsoblju u visini očiju, na taj način bilježi cijela silueta na suprotnoj strani. Dobra ideja su veća ogledala za predsoblje, koja će vam omogućiti da slobodno presvlačite garderobu i prilagođavate modne dodatke svojoj odjeći. Moderna ogledala za hodnik s pozadinskim osvjetljenjem služe kao dodatni izvor svjetlosti i pružaju najvišu udobnost korištenja za sve članove kućanstva.

Kako ukrasiti ogledalo u hodniku?

Ogledalo u hodniku može biti i samostalni element dekoracije. Predsobna ogledala Artforma dopunjena su LED rasvjetnim panelom koji će temeljito osvijetliti cijelu vašu figuru. Štoviše, dodatak stvara nježan sjaj na zidu oko ogledala. Svjetlo koje dolazi iz ogledala unijet će jedinstvenu atmosferu u dvoranu i nadopuniti glavnu rasvjetu. Kao alternativu možete odabrati i model ukrasnog ogledala u ukrasnom okviru koji odgovara bojama prostorije.

Kakvo ogledalo odabrati odabrati za predsoblje?

Savršeno ogledalo za predsoblje je ono koje vam omogućuje da vidite cijelu svoju figuru prije izlaska iz kuće. Možete birati okomito ogledalo koje će stati na uzak i visok zid ili iznad ormarića za cipele. Za malu sobu odaberite okruglo ogledalo koje će u kombinaciji s delikatnom LED rasvjetom osvijetliti interijer i vizualno ga povećati. Zauzvrat, velika ogledala za hodnik optički će uravnotežiti oblik uske sobe i omogućiti svim članovima obitelji da ih udobno koriste.

Kako osvijetliti ogledalo u hodniku?

Želite li temeljito osvijetliti ogledalo u hodniku, odaberite stropne svjetiljke ili zidne garnišne intenzivne svijetle boje. Atraktivna alternativa tradicionalnim metodama rasvjete su LED ogledala, dostupna u Artformi. U trgovini ćete pronaći ogledala s različitim bojama svjetla - toplim, neutralnim i hladnim, kao i senzorske ili dodirne prekidače za svjetlo. Rasvjetna ploča postavlja se duž cijelog ruba ogledala ili u njegovom odabranom dijelu.

Gdje kupiti ogledalo za predsoblje?

U Artformu možete birati između brojnih modela ogledala u obliku pravokutnika, kruga, s ukrasnim okvirima ili u minimalističkom obliku prilagođenom modernim aranžmanima. Ogledala za hodnik kreirana su s pažnjom na detalje koristeći najnovija tehnološka rješenja. Predsobno ogledalo iz Artforme je proizvod koji će vam pomoći da se opustite na blagom svjetlu, a dodatni dodaci će vaše trenutke opuštanja podići na višu razinu.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više