-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Obla

15
Otkrijte zaobljena ogledala iz Artforme, koja će učiniti unutrašnjost vašeg doma ili stana funkcionalnijom i elegantnijom! Zahvaljujući visokoj kvaliteti stakla i LED rasvjeti, naša će ogledala dodati jedinstveni šarm. Odabirom ogledala sa zaobljenim uglovima dobivate ne samo moderan dizajn, već i mogućnost prilagodbe veličine staklene ploče i odabira modernih SMART funkcija.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 15 od 15 proizvoda

Zaobljeno ogledalo

Osvijetljena zaobljena ogledalaLED nisu samo praktičan element uređenja vaše kupaonice, već i jedinstveni ukrasni element prostorije . Ogledala koja izrađujemo izrađuju se od ploča iznimno visokih standarda kvalitete, što jamči da će Vam proizvodi služiti godinama. Asortiman trgovine ArtForma uključuje okrugla, kvadratna, pravokutna i zaobljena ogledala. Birajte među mnogim modelima iz tri kolekcije: AmbientLine, PremiumLine i Kolorowe. Neka novo ogledalo obješeno u Vašoj kupaonici pruži elegantan izgled.

Visokokvalitetno staklo i jako svjetlo

Zaobljena ogledala su proizvodi najviše kvalitete, izrađeni od izdržljivih materijala i posvećeni svakom detalju. Zahvaljujući tome, služit će vam dugo vremena i zadržati svoj lijep izgled dugi niz godina. U našoj ponudi nalazi se zaobljenoLED ogledalo, koje osim funkcionalne namjene daje jedinstveni šarm interijeru. LED rasvjeta omogućuje precizno osvjetljenje lica i idealne uvjete za šminkanje ili brijanje.

Oblik zrcala je bitan

Zaobljeno ogledaloje bezvremenski element dizajna interijera. Njegov okrugli oblik unosi harmoniju i delikatnost u prostoriju, azaobljeni rubovi daju mu suptilan izražaj. Samo kod nas ćete pronaći zaobljena ogledala raznih veličina i boja površine ogledala, tako da ih lako možete uskladiti sa stilom svog interijera. Okruglo ogledalo savršeno će istaknuti prostorije u kojima dominiraju okrugli oblici završnog namještaja. Pogledajte našu kompletnu ponudu i odaberite ogledalo koje ima zaobljene rubove.

Zaobljena ogledala dimenzija koje trebate

Sva ogledala Artforma mogu se personalizirati prema potrebama kupca. To znači da možete odabrati dimenzije ogledala i uskladiti ga s nestandardnim dimenzijama ili rasporedom prostorije u koju ga želite objesiti. Odaberite zrcalni stil završne obrade i svijetlu boju koja vam najbolje odgovara. Ne volite hladne nijanse boja? Naša ponuda uključujeLED rasvjetuu toplim bijelim ili neutralnim bijelim tonovima. Koje ćete odabrati za svoju kupaonicu?

Zaobljeno LED ogledalo sa staklenom policom

Ergonomsko korištenje prostora je prioritet. Nije važno je li vaša kupaonica mala ili želite povećati prostor za odlaganje sitnog pribora. Staklena polica ispod ogledala je zgodan element koji će vam omogućiti da svoju omiljenu kozmetiku držite pri ruci. Odlučite se za staklene police u paketu s kromiranim ručkama. Polica je izrađena od čvrstog i izuzetno izdržljivog stakla koje je otporno na mehanička oštećenja. Staklena polica je savršen, bezvremenski dodatak koji savršeno pristaje uz gotovo svako ogledalo.

Gdje objesiti zaobljeno ogledalo?

LED ogledala s zaobljeni oblici vrlo su svestrani i mogu se koristiti na raznim mjestima, poput kupaonice, gdje pružaju savršeno osvjetljenje za dnevne rituale njege. Zaobljena ogledala idealna su i za garderobu, gdje jamče dobro osvijetljen prostor i pomažu pri odabiru odjeće. Okruglo ogledalomože biti prekrasan ukrasni element u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Ogledala izgledaju sjajno u hodnicima ili hodnicima, obješena iznad komode.

Kolekcija AmbientLine

U našem asortimanu nalaze se zaobljena ogledala iz kolekcije AmbientLine koja je karakterizira spoj modernog izgleda i sofisticirane elegancije. Dekorativna rasvjeta savršeno ističe oblik ogledala i čini ih optički većim. Difuzno svjetlo u proizvodima AmbientLine je delikatno i pada na zid na kojem je obješeno ogledalo. Efekt poboljšava vizualni i dekorativni doživljaj. Ako niste ljubitelj jakog svjetla usmjerenog direktno u vas, za vas su ogledala iz kolekcije AmbientLine.

Kolekcija PremiumLine

Zaobljena ogledala Them iz kolekcije PremiumLine primjeri su proizvoda koji će dodati drugačiju dimenziju uređenju vaše kupaonice. Seriju PremiumLine karakterizira čak 19 modela uokvirenih ogledala koje savršeno možete uskladiti s dimenzijama svog interijera. Zaobljena ogledaladizajnirana su tako da pozadinsko svjetlo pada na osobu koja stoji nasuprot. Ova opcija osvjetljenja u PremiumLine ogledalima puno je bolja za nanošenje šminke. Upotrijebljeno rješenje znači da je svjetlost u potpunosti usmjerena na osobu ispred ogledala.

Colorful Collection

Ogledala u kolekciji Kolorowe razlikuju se svojim jedinstvenim dizajnom. Njihova prisutnost u vašem dnevnom boravku ili uredu učinit će prostoriju elegantnom.

Odabiromzaobljenog ogledalaiz ove serije možete odabrati boju površine. Ovo je potpuno nov i funkcionalan način uređenja vašeg interijera. Uskladite boju zrcalne površine sa svojim individualnim potrebama i stilom sobe. Možete ih objesiti u gotovo svakoj sobi. Najefektnije boje ploča su zlatna i grafitna. Odaberite modernu završnicu za svoj stan.

Dodatna oprema koja će promijeniti vašu svakodnevicu

Zaobljena ogledala Artforma LED može biti personalizacija dodatnih funkcija prema potrebama kupca. Poseban element je prekidač koji može biti dodirni, senzorni ili Smart Switch. Pogledajte našu ponudu i provjerite što koja varijanta znači. Zahvaljujući njima, funkcionalnost vašeg novog ogledala dobit će sasvim drugu dimenziju.

Ogledalo sa zvučnikom i prikazom vremenske prognoze

Kada se odlučite kupite osvijetljeno ogledalo od ArtForma, imate slobodu izbora odabira njegove funkcionalnosti. Ako želite da vam u kupaonici svira opuštajuća glazba dok se kupate, odaberite ogledalo s ugrađenim zvučnikom. Jamčimo visoku kvalitetu zvuka u dometu od 10 m Bluetooth modula. Proširite praktičnost ogledala i dodajte mu informacijski zaslon koji će vas obavijestiti o vremenu vani. Savršena rješenja koja praktički pojednostavljuju vašu dnevnu rutinu.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više