-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Salon

17
Filtriranje
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - Decor ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 17 od 17 proizvoda

Ukrasna ogledala za dnevni boravak

ModernaLED ogledalaunikatan su zidni ukras koji ne morate koristiti u kupaonici ili dvorana. Dekoracije ogledala sve se više koriste u dnevnim sobama, npr. Ukrasna ogledala za dnevnu sobuArtforma znači osiguranje visoke kvalitete materijala i funkcionalnosti koja olakšava svakodnevnu upotrebu ogledala. Odaberite jedan od modela ogledala za dnevnu sobu i uživajte u novom izgledu vašeg prostora. Zaludite njegovim oblikom i promijenite raspored u svom domu. Svako naručeno ogledalo ručno je izrađeno i individualno prilagođeno potrebama kupaca, što osigurava originalnost i savršeno uklapanje u njihove zahtjeve.

Najpopularniji modeli ukrasnih ogledala

Naš asortiman uključuje kako moderne ukrasna ogledalakao i klasična. Pravilna uporaba staklenih ploča u dnevnim sobama donosi brojne prednosti. Ogledala vizualno povećavaju prostorije i dodaju im lakoću. Ukrasi od ogledala izvrsna su ideja da u sobu uđe više svjetla. No, uloga ogledala ne završava samo s praktičnim aspektom – uokvireno ogledalo može biti i ukrasni element koji oplemenjuje prostor i daje mu karakter. Odaberite jedan od popularnih modela ogledala za dnevnu sobu nepravilnog oblika ili sa šarenom površinom.

Ogledalo za dnevnu sobu – gdje ga objesiti?

Zajedničke prostorije za provođenje vremena s obitelji karakterizira prilično uhodan raspored. Kako biste razbili klasični dizajn dnevne sobe, vrijedi kupiti ogledalo koje može imati mnogo namjena. Ogledalo za dnevnu sobu najbolje će izgledati na zidu bez drugih zidnih ukrasa. Tada će efekt zrcala biti uočljiviji. Ogledala će odlično funkcionirati iznad ormara. Želite li sobi dodati malo elegancije, odaberite ogledalo iznad komode.

Ogledalo za dnevni boravak kao toaletni stol

Toaletni stolići Possession izuzetno su praktični za svaku ženu koja voli voditi računa o svom izgledu. Ako imate toaletni stolić, ali nemate dobro osvijetljeno ogledalo, preporučujemo da odaberete ogledalo iz naše kolekcije. Zahvaljujući posebnom osvjetljenju moći ćete precizno i s užitkom nanijeti svoju dnevnu šminku. Dodatne opcije za opremanje ogledala dobro će vam doći kada trebate dobiti bližu sliku. Rasvjeta će povećati udobnost vašeg rada ispred ogledala, i to ne samo u kupaonici - samo kupite jednostavan radni stol i osvijetljeno Artforma ogledalo.

LED ogledalo - rasvjeta koja će promijeniti vaš prostor

Ogledalo s osvjetljenjem praktičan je i dekorativan element uređenja interijera, posebice u minimalističkim uređenjima. Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i estetici može biti prepoznatljiva točka određenog prostora. Dodatno osvjetljenje zrcala dat će sobi karakter i učiniti je ugodnijom i ugodnijom. LED ogledalo s osvjetljenjem može biti savršen izbor za ljude koji cijene jednostavnost, minimalizam i eleganciju. Odlučite li se ogledala postaviti u dnevni boravak, možete očekivati da će interijer biti lijepo osvijetljen.

Ukrasna ogledala za dnevni boravakizrađena po mjeri

Jedan od najvažnijih čimbenika za kupce je mogućnost prilagodbe dimenzija ogledala individualnim potrebama. Svaki stan ima drugačiji raspored prostorija, stoga našim klijentima nudimo ukrasno ogledalo po mjeri. Zahvaljujući tome, širinu i visinu ogledala možete prilagoditi određenom mjestu na kojem će se nalaziti. Nudimo različite veličine i vrste zrcalnih stakala, što omogućuje savršenu usklađenost sa stilom i potrebama prostora. Saznajte koje će dimenzije ogledala najbolje pristajati vašem interijeru

Okruglo ogledalo za dnevni boravak

Okrugla ogledala vrlo su popularna zbog svoje svestranosti i dostupnost u mnogim stilovima uređenja interijera. Njihova uporaba ne mora biti ograničena samo na ispunjavanje praktične funkcije, odnosno mogućnost upravljanja izgledom prostorije, već može biti i ukras cijele prostorije. Štoviše, zahvaljujući optičkom povećanju prostora i refleksiji svjetlosti, okrugla ogledala odličan su izbor ako želite osvijetliti interijer. Ogledala u okruglim okvirima na traci savršeno se uklapaju u interijere u skandinavskom i potkrovnom stilu. Mogu se objesiti na zid s okvirima za fotografije ili fotografijama, stvarajući originalnu umjetničku galeriju.

Pravokutno ogledalo iznad komode

Mogu mogu se objesiti okomito ili vodoravno, što im omogućuje prilagodbu prostoru na zidu i ostalim elementima opreme. Horizontalno obješeno ogledalo odlično će poslužiti iznad komode, dok će vertikalno obješeno ogledalo biti dodatni ukras interijera i omogućit će vam procjenu cijele figure. Pravokutna ogledala također su idealan ukrasni element u prostorijama industrijskog stila. Zanimljivo rješenje je postaviti pravokutno ogledalo u okomiti položaj nasuprot prozoru. Zahvaljujući tome imitirat će dodatno ostakljenje dajući dojam transparentnosti.

Kolekcija Decor

Ukrasna ogledala za dnevni boravak iz kolekcije Decor su jedinstvena ponuda za one koji traže prave dragulje aranžmana. Dekor proizvode odlikuje šareni okvir koji možete odabrati iz niza gotovih uzoraka. Među njima pronaći ćete: avangardne geometrijske motive i nešto delikatnije forme. Sigurni smo da ćete sigurno odabrati nešto za sebe. Ukrasna ogledala za dnevni boravakiz kolekcije Decor primjeri su zidnih dekoracija s dobrim ukusom.

Odaberite prekidač za LED ogledalo

U svakom Artforma ogledalu možete dodatno odabrati prekidač pozadinskog osvjetljenja. Nudimo dvije varijante na izbor. Prvi je prekidač na dodir, koji je tradicionalni način uključivanja osvjetljenja ogledala u dnevnoj sobi. Drugi je senzorski prekidač, što je puno praktičniji način za uključivanje ogledala pokretom jedne ruke. Svaka varijanta gumba može se postaviti u središnji dio na dnu, uz okvir ili na njegovu lijevu stranu. Koju biste opciju odabrali za sebe?

Ogledala za dnevnu sobu - često postavljana pitanja

Ogledalo ili slika u dnevnoj sobi?

Prilikom uređenja dnevne sobe sjetite se dodataka koji će pozitivno utjecati na izgled vaše sobe. Jedna od najčešće odabranih opcija je velika slika na glavnom zidu. No, jednako zanimljiva alternativa grafici ili platnu je ogledalo u dnevnoj sobi. Ogledala za dnevnu sobu omogućuju vizualno povećanje malog interijera, a kada se objese nasuprot prozoru, učinkovito ga osvjetljavaju. U velikom dnevnom boravku pomoću okvira možete povezati sliku s ogledalom. Za dekoraciju možete koristiti rasvjetne elemente koji će osvijetliti vaš odraz i prostoriju u kojoj se nalazite.

Kako odabrati ogledalo za dnevni boravak ?

Ogledala za dnevnu sobu trebaju odgovarati cjelokupnom stilu vaše sobe. Njihova veličina ovisi o veličini dnevne sobe i ostalim ukrasima na zidu. Popularno ogledalo za dnevnu sobu pravokutnog je oblika – možete ga objesiti iznad sofe ili iznad komode s knjigama. Odaberete li ogledalo s LED rasvjetom, dobit ćete dodatni izvor svjetla u svom mjestu za opuštanje.

Ogledalo u dnevnoj sobi - na kojoj visini ga treba objesiti?

Ogledalo za dnevnu sobu treba postaviti na mjesto gdje imate lak pristup i, što je jednako važno, gdje možete jasno vidjeti cjelokupni broj članova kućanstva. Iznad sofe možete postaviti veliko, pravokutno ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem. Dodatak koji visi na uskom zidu ujednačit će proporcije u dnevnoj sobi. Na slobodni zid između prozora možete objesiti visoko i izduženo ogledalo. Ovo je sjajan način da iskoristite prirodno svjetlo dok isprobavate cijelu figuru.

Gdje kupiti ogledalo za dnevni boravak?

Moderna ogledala za dnevni boravak uz korištenje tehnoloških inovacija pronađite u ponudi Artforme. U višenamjenskom ogledalu za dnevnu sobu možete podešavati intenzitet i vrstu svjetla, a dekorativna LED rasvjetna ploča stvorit će ugodnu atmosferu u dnevnoj sobi. U ponudi trgovine nalaze se kružna ogledala i pravokutni modeli. Možete odabrati ukrasni okvir za svoja ogledala koji će ukrasiti vaš interijer na originalan način, dodajući mu stil i jedinstvenu eleganciju.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više