-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Kupaonica

99
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - SlimLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - WoodenFrame ✖
Kolekcija - Lucas ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 99 proizvoda

Kupaonica

Kupaonska ogledala nezaobilazna su oprema svakog doma. Kao što se u kupaonici nalaze umivaonik i tuš ili kada, ne možete bez ogledala. Štoviše, među svim elementima dekora posebno treba pažljivo odabrati kupaonsko ogledalo s osvjetljenjem kako bi moglo poslužiti cijeloj obitelji!

 

Osvijetljeno ogledalo za kupaonicu - personalizirajte ga!

Kupaonsko ogledalo nije samo funkcionalni element. Također je i ukras koji može upotpuniti prostor i optički ga povećati. U ponudi Artforma pronaći ćete praktične prijedloge s policama koje se mogu prilagoditi Vašim potrebama! Kako?
Dizajnirajte LED ogledalo za kupaonicu, birajući između čak pet dostupnih veličina, tri boje, kao i dodatna poboljšanja. Možete birati između skošenja rubova (koje je odgovorno za kristalni efekt na rubovima ogledala), prekidača za svjetlo na dodir, dodatnog kozmetičkog ogledala ili čak Bluetooth zvučnika. Zahvaljujući njemu, nakon dana ispunjenog obavezama, dugo ćete se kupati uz zvuke omiljene glazbe!
Praktična LED rasvjeta u ogledalu integrirana je s kupaonskim ogledalom. Stoga ćete se uvijek savršeno našminkati uz značajno smanjenje potrošnje energije! Osim toga, osvijetljeno kupaonsko ogledalo s policama omogućuje ergonomsko odlaganje kozmetičkih proizvoda.

 

LED ogledalo za kupaonicu iz Artforme

Bezvremenska, moderna i praktična kupaonska ogledala Artforma jamstvo su kvalitetnog proizvoda koji će godinama oduševljavati ukućane! Naš proizvodni proces koji se neprestano poboljšava i dugogodišnje iskustvo u industriji jamstvo su vašeg zadovoljstva!

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više