-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Dvorana

5
Filtriranje
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - Andes ✖

Prikazano 5 od 5 proizvoda

Dvorana

LED ogledalo za hodnik mora imati svaki dom! Bez obzira na površinu sobe, čak i najmanje zidno ogledalo mora biti tamo. Kako bismo vam olakšali izbor, u Artformi smo se pobrinuli za brojne mogućnosti personalizacije.

 

Personalizirajte svoje zidno ogledalo u hodniku

Ukrasna ogledala za predsoblje pružaju Vam svakodnevnu udobnost. Neposredno prije izlaska iz kuće možete se pregledati kako biste bili sigurni da izgledate izvrsno! Prilagodite ogledalo ne samo svojim potrebama, već i rasporedu prostorije.
U Artformovoj ponudi pronaći ćete ukrasna ogledala za predsoblje u tri različite veličine, nekoliko boja kućišta, različite svijetle boje i tri boje vješalica! Možete se odlučiti i za veliko ogledalo na zidu hodnika dimenzija do 100x140 cm. U slučaju problema s odabirom ili prilagodbom slobodnom prostoru, obratite se našim stručnjacima!
Za ljude koji su bliski tehnologiji, možemo ponuditi sat na dodir ili Wi-Fi stanicu! Zahvaljujući ovim rješenjima više nikada nećete kasniti, možete brzo provjeriti vanjsku temperaturu i odabrati odjeću prema uvjetima! Radi vaše udobnosti pobrinuli smo se da se ogledalo u hodniku može konfigurirati pomoću pametnog telefona.

 

Moderno ogledalo za predsoblje - moderna i ekološka LED rasvjeta

 

Moderno ogledalo za predsoblje mora imati modernu LED rasvjetu koja izgleda elegantno, osigurava niske troškove električne energije i ravnomjerno osvjetljava lice (zbog čega će biti savršeno za korekciju šminke).
Želite li veliko ogledalo na zidu hodnika da impresionirate svoje goste? Tražite li praktičnu i modernu kupnju? Došli ste na pravo mjesto! Provjerite Artform ponudu i uživajte u bezvremenskoj kvaliteti modernih ogledala.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više