Radovi na održavanju u tijeku - ispričavamo se na neugodnostima.
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ovalna Ogledala

16
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 16 od 16 proizvoda

Moderna ovalna ogledala koja će promijeniti vaš prostor

Želite li promijeniti raspored svog interijera i dati mu malo drugačiji, ekstravagantni izgled? Počnite s dodacima i odaberiteovalno ogledaloArtforma, koje će potpuno promijeniti vaš stan. U našoj ponudi nalaze se ukrasna ogledala raznih oblika. Osobito su popularni oni neobični. Ovalna ogledala sLED rasvjetomjamče vašim očima savršeno estetsko iskustvo. Odaberite model koji najbolje odgovara stilu interijera.

LED rasvjeta za vaše ogledalo

Ogledala s LED rasvjetom to nije samo praktično rješenje, već i ukrasni element koji dodaje stil i eleganciju cijeloj prostoriji. Ovalno ogledalo je posebno popularno zbog svog modernog izgleda. LED rasvjeta osigurava pravilno osvjetljenje lica tijekom aktivnosti njege. Štoviše, vrlo je energetski učinkovit. Na ovaj način ovalna ogledala s pozadinskim osvjetljenjem nisu samo praktičan, već i ekološki izbor za vašu kupaonicu.

Nestandardni oblici

Ovalna ogledaladefinitivno su hrabar korak prema uređenju nestandardnog interijera. Ako ne volite dosadu i tražite inovativna dekorativna rješenja, odaberite ovalno ogledalo koje će oduševiti vaše goste. Naša ponuda uključuje proizvode vertikalne ili horizontalne orijentacije. Ne zaboravite da će ovalna vodoravna kupaonska ogledala zahtijevati više prostora na zidu. Najbolje će izgledati u prostoriji s velikim prostorom, zahvaljujući čemu ogledalo neće nestati u pozadini, već će biti pravilno eksponirano.

Mogućnost odabira dimenzija ogledala 

Ovalna ogledalaizrađena po mjeri idealno su rješenje za ljude koji cijene originalnost i jedinstvena rješenja u svom interijeru. Zahvaljujući mogućnosti odabira odgovarajućih dimenzija i tipa zrcalne površine, savršeno se mogu uskladiti s individualnim potrebama i stilom stana. Ovalna ogledalapoprimaju eleganciju i bezvremenski karakter, unoseći suptilan dašak luksuza u svaki interijer. Ovalni oblik ogledala savršen je za kupaonicu, spavaću ili dnevnu sobu, ovisno o veličini i stilu.

U koju prostoriju pristaje ovalno ogledalo?

Ovalno ogledalomože se uklopiti u različite prostorije, ovisno o stilu i dekorativnoj funkciji koju mu želite dati. U kupaoniciovalno ogledalomože dobro izgledati iznad umivaonika, pogotovo ako se radi o manjem ogledalu koje ne zauzima previše mjesta. U spavaćoj sobiovalno ogledalomože biti zanimljiv ukrasni element iznad toaletnog stolića ili komode. U dnevnoj sobi može dodati stil i eleganciju ako je pravilno usklađen s ostatkom dekora. Ne zaboravite da sami odlučujete o uređenju svog interijera.

Ogledala iz kolekcije AmbientLine

Kolekcija AmbientLine nudi ogledala ovalnog oblika koji se odlikuju elegantnim dizajnom i profinjenim stilom. Zahvaljujući rasvjeti postavljenoj po obodu zrcala, ovaj se element vizualno čini većim. Karakteristična značajka kolekcije je difuzno svjetlo koje dolazi sa stražnje strane ogledala i osvjetljava zid stvarajući atmosferičnu atmosferu. Ovo je idealno rješenje za ljude koji preferiraju suptilno svjetlo koje nije usmjereno izravno na korisnika ogledala.

Ogledala iz kolekcije Kolorowe

The Kolekcija zrcala Kolorowe uključuje proizvode s neobičnim uzorcima elegantnog i modernog stila. Karakteristična značajka ovih proizvoda je dodatna opcija koja vam omogućuje odabir boje stakla. Riječ je o inovativnom načinu uređenja inovativnih interijera u kojima dominiraju najsuvremenije kombinacije arhitektonskih stilova. Odabirom ogledala omiljene boje možete biti sigurni da nitko neće ravnodušno proći pokraj njega. Ovalna ogledalaiz Coloured kolekcije bitno će promijeniti prostor oko vas.

Grijaća prostirka, odnosno zaštita vašeg ogledala

Kupaonica je prostorija u kojoj se zbog visoke vlažnosti često zamagljuju staklene površine. Znamo način kako izbjeći ovaj učinak. Kada kupujete ovalno ogledalo, opremite ga dodatnom grijaćom podlogom. Dostupan je u raznim veličinama - od minimalno 20 × 30 cm do maksimalno 40 × 60 cm, ovisno o veličini ogledala i ostalim elementima koji ograničavaju površinu stakla. Nakon što uključite grijaću podlogu, para će brzo nestati, dajući vam jasnu sliku. Uređaj je jednostavan za korištenje i upravljanje pomoću dodatnog prekidača na dodir.

Staklena polica kao dodatni element

Optimalna iskorištenost prostora je ključna, bez obzira na to je li vaša kupaonica mala ili samo želite više prostora za odlaganje sitnih dodataka. Nudimo staklene police s kromiranim ručkama koje će savršeno nadopuniti vaše ogledalo i omogućiti vam udobno odlaganje kozmetike. Staklena polica izrađena je od čvrstog i iznimno izdržljivog materijala koji je otporan na mehanička oštećenja. Ovo je bezvremenski dodatak koji ne samo da će uštedjeti prostor, već će savršeno pristajati uz vaše ogledalo.

Kozmetičko ogledalo koje će vam olakšati svakodnevno šminkanje

Ako se svaki dan šminkate u kupaonici, vjerojatno ste doživjeli situaciju u kojoj vam se tradicionalno ogledalo pokazalo nedostatnim. Za veću udobnost u obavljanju svakodnevnih aktivnosti njege, izradili smo posebno kozmetičko ogledalo koje je dodatni dio ogledala. Trostruko uvećana slika i dodatno osvjetljenje svakako će poboljšati proces šminkanja. Provjerite koliko je praktičan!

Ugodna kupka uz glazbu u pozadini

Ogledalo s funkcijom zvučnika na koje se možete povezati putem Bluetootha ? Zvuči super, zar ne? NašaovalnaArtforma ogledala imaju upravo ovu funkciju. Stvorite pravu SPA atmosferu u svojoj kupaonici i uključite omiljenu opuštajuću glazbu. Vidjet ćete kako je ugodno koristiti dodatne funkcije o kojima niste imali pojma! Jamčimo vam visoku kvalitetu zvuka i najbolje osjetilno iskustvo. Vjerojatno se pitate je li ugrađeni zvučnik vidljiv... Ne morate brinuti o tome jer je skriven iza staklene ploče.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više