Ważna informacja! Serwis, wysyłka i produkcja są kontynuowane bez opóźnień. Zamówienia zostaną dostarczone zgodnie z terminami podanymi na sklepie!

Dostava


 

Realizacija narudžb

 
Rok realizacije narudžbe uključuje vrijeme proizvodnje ogledala te vrijeme pripreme ogledala za isporuku. Činimo svaki napor da bi naša odledala s pozadinskim osvjetljenjem stigle do kupaca što je prije moguće.
 
Ovisno o izabranog ogledala, dodataka i veličine – rok realizacije iznosi od 7 do 20 radnih dana. Točan datum dostave narudžbe je pojedinačno naveden u e-mailovima koji informiraju o fazi ispunjenja narudžbe.
 
Priprema za isporuku kao i dostava odvija se samo radnim danima. Svaki paket je pažljivo pakiran u ojačanu kartonsku kutiju. To jamči isporuku u besprijekornom stanju!
 
Trenutni status narudžbe vidljiv je na kartici Moj korisnički račun. Redovito pratite napredak vaše narudžbe!

 


 

Dostava i povrat robe

 
Besplatna dostava dostupna je za svaku narudžbu. Vrijednost narudžbe nije važna, kupnja bilo kojeg ogledala jamči besplatnu dostavu diljem zemlje.


 
Dostava pouzećem nije nikakav problem. Planirajte isporuku prema vašim željama kad god želite.


 
Ako ste nezadovoljni primljenim proizvodom, imate pravo raskida ugovora sklopljenog na daljinu. Dodatno vrijeme za slanje izjave o raskidu ugovora sklopljenog na daljinu ni na koji način ne ograničava vaše pravo raskida ugovora sklopljenog na daljinu.

 
 

Naši partneri