Radovi na održavanju u tijeku - ispričavamo se na neugodnostima.
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Dostava

Vrijeme realizacije naloga

15 - 24 radna dana

Jamčimo

Besplatna dostava

Budite u toku

Stanje narudžbe

Način dostave

Kurirska pošiljka DPD

Kurirska pošiljka GLS

Kurirska pošiljka UPS


Kako se obrađuje narudžba?
1

Priprema proizvoda

Sva ogledala i ormarići u ponudi izrađuju se posebno prema Vašoj narudžbi. Široke mogućnosti konfiguracije omogućuju slobodu odabira veličine i dodatne opreme. Vrijeme izrade narudžbe ovisi o odabranoj vrsti proizvoda - podaci se uvijek navode prilikom narudžbe. Priprema počinje nakon što uplata sjedne na račun.

2

Provjera kvalitete

Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu, svaki je proizvod nakon izrade provjeren u smislu funkcionalnosti i vizualnog izgleda. Nakon prolaska kontrole, proizvod se označava vlastoručnim potpisom verifikatora koji potvrđuje da proizvod odgovara narudžbi.

3

Pakiranje narudžbe

Nakon prolaska kontrole, proizvod odlazi u Odjel pakiranja, gdje se pažljivo priprema za otpremu. Zahvaljujući pakiranju otpornom na udarce i vanjske uvjete, možete biti sigurni da će vaša narudžba stići u savršenom stanju.

4

Dostava

Besplatan, jednostavan i siguran sustav internetskog plaćanja. Budući da PayPal čini kupnju putem interneta bržom, udobnijom i sigurnijom za kupce, postao je najpopularniji sustav plaćanja te vrste u svijetu. U slučaju plaćanja kreditnom karticom račun nije potreban.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više