-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Na Baterije

17
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖

Prikazano 17 od 17 proizvoda

LED ogledala na baterije

Ogledalo je jedan od bitnih elemenata uređenja kupaonice. Zapravo, teško je zamisliti funkcionalnu kupaonicu bez odgovarajućeg ogledala, koje osim praktične ima i dekorativnu funkciju. Obično ih objesimo iznad umivaonika, no mogu se koristiti i u drugim dijelovima prostorije. Donedavno se izbor opcija svodio na izbor između ogledala i ormarića s prednjom stranom ogledala, ali sada postoji i treća opcija u vidu LED ogledala na baterije. Ovo je vrlo praktično rješenje, nježno osvjetljavanje sobe, koje je postalo popularno od svog predstavljanja. na tržište postupno dobiva sve veću popularnost. Stoga se isplati upoznati s proizvodom, a to jeLED ogledalokoje možete pronaći na našoj web stranici.

LED ogledalo na baterije - način za tamnu kupaonicu

Ogledalo u kupaonici nije samo ukrasni element, već i bitan dio opreme. Koristi se svako jutro i večer pri izvođenju svih vrsta rituala njege. U takvim trenucima, pravilno osvjetljenje je ključno za postizanje dobrog efekta i izbjegavanje distorzija, npr. prilikom nanošenja šminke. Standardna kupaonska rasvjeta nije uvijek dovoljna jer stvara sjene koje nam otežavaju precizno obavljanje određenih radnji. Upravo u takvim situacijama ogledalo s LED rasvjetom je savršeno. Omogućuje savršeno osvjetljenje lica i vrlo je funkcionalno.

Osim praktične funkcije ogledalo ima i važnu dekorativnu ulogu. Zahvaljujući svom vizualnom efektu, izuzetno je atraktivan element uređenja interijera koji privlači pažnju i dodaje eleganciju i stil prostoru. Izvrsno funkcionira kao element modernih interijera, iako će se uklopiti i u klasične.LED ogledala na baterijesu univerzalna. Mogu se koristiti na mnogo načina, npr. stvoriti dekorativne kompozicije s ogledalima raznih oblika i veličina ili koristiti polukružno ogledalo u malim prostorima. Dodatni izvor svjetla stvara dojam većeg prostora i čini interijer ugodnijim.

LED ogledala na baterije - na što obratiti pozornost pri kupnji?

Jedan od najvažnijih aspekata pri odabiru bilo kojeg elementa interijera je njegova kvaliteta. Baterijsko LED ogledalotreba stoga biti izrađeno od visokokvalitetnih materijala koji će se savršeno nositi s teškim uvjetima u kupaonici. Osim što ima elegantan izgled, ogledalo treba biti i praktično te ispunjavati svoju ulogu. Štoviše, pri kupnji LED ogledala na baterije za kupaonicu, vrijedi obratiti pozornost na nekoliko važnih tehničkih parametara. Prije svega, morate odrediti koja vrsta ogledala će vam odgovarati. Zatim, bitne su vrste LED dioda koje se koriste u određenom modelu jer utječu na kvalitetu rasvjete. Potrošnja električne energije također je važan parametar, koji nas informira o snazi potrebnoj za rasvjetu, izraženoj u vatima.

Napajanje i način njegovog spajanja još su jedan važan parametar koji utječe na udobnost korištenja ogledala . Odlučite li se za LED rasvjetu na istosmjernu struju, svakako obratite pažnju na dostupne opcije poput električne kocke i kabela s prekidačem. No, ako odaberete baterijskoLED ogledalo- provjerite koja će vam snaga baterija biti potrebna da ogledalo radi kako treba. Također vrijedi provjeriti debljinu zrcala i udaljenost od zida potrebnu za ugradnju. Još jedan važan parametar je boja svjetlosti koja utječe na naše raspoloženje i percepciju okoline. Posljednji, ali ne i najmanje važan parametar je klasa nepropusnosti ogledala, koju vrijedi odabrati na razini IP44 kako bi ogledalo bilo pravilno zaštićeno od vlage i pare u kupaonici.

Kada se isplati kupiti ogledalo? LED na baterije?

Led ogledala na baterije koja ćete naći u ponudi naše trgovine idealno su rješenje za gotovo svaku kupaonicu. Ipak, vrijedi naglasiti prednosti zbog kojih je kupnja ovakvog izvora rasvjete za kupaonicu dobra ideja.

Prije svega, osvijetljena LED ogledala na baterije su zgodno i praktično rješenje jer ne zahtijevaju dodatnu rasvjetu u kupaonici, već su sami njen izvor. Sigurno ćete se uštedjeti mnogih poteškoća vezanih uz ugradnju dodatnih kupaonskih zidnih lampi, što nije moguće u svakoj kupaonici. Ogledalo opremljeno LED rasvjetom savršeno je rješenje kada ne želite obnavljati električnu instalaciju u određenoj prostoriji, ali odlučite da vam treba dodatni izvor svjetla. . Ovo je rješenje odlično i za male kupaonice jer štedi prostor. Štoviše, zahvaljujući ugrađenom izvoru svjetla, možete odabrati boju i intenzitet osvjetljenja prema željama korisnika, što se prevodi u praktičnost korištenja ogledala. Osim toga, ogledalo sLED rasvjetom nije samo funkcionalno, već je stilski i moderno što utječe na estetiku cjelokupnog interijera. Također je vrijedno napomenuti da suLED ogledala na baterijesigurna i ekološka, a vijek trajanja im je puno duži od tradicionalnih, osvijetljenih ogledala.

LED na baterije ogledala – najbolje u Artforma

Naša online trgovina nudi niz LED ogledala za kupaonicu, koja se odlikuju različitim veličinama i funkcionalnostima, zahvaljujući kojima možete jednostavno stvoriti jedinstveni , moderan i udoban interijer. U ponudi imamo mnogo vrsta ogledala u različitim veličinama koja će se savršeno uklopiti u svaki dizajn interijera. Možete odabratiLED ogledala na baterijes različitim vrstama svjetleće trake. Osim toga, svaki model opremljen je visokokvalitetnim preklopnim prekidačem koji vam omogućuje uključivanje i isključivanje rasvjete u bilo kojem trenutku. Svaki model se izrađuje po individualnoj narudžbi - tako da možete slobodno odabrati sve potrebne veličine za svoju kupaonicu. Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali zadovoljit će svakog ljubitelja inovativnih rješenja.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više