-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Apple

20
Zrcalo Apple Screen je moderno rješenje koje je posebno popularno, pogotovo među obožavateljima marke Apple. Kupaonsko zrcalo s ekranom Applea dat će vašoj kupaonici moderan izgled. Međutim, nije samo vizualni dodatak. Inovativno SMART zrcalo omogućuje preuzimanje omiljenih aplikacija s AppStorea koje svakodnevno koristite! Zahvaljujući intuitivnom iOS sustavu, možete upravljati svojim pametnim LED zrcalom. Zrcalo s Apple Screenom olakšat će vam provjeru vremena i planiranje vašeg dana, to je samo dio mogućnosti našeg proizvoda. Pametno zrcalo s Apple Screenom upravlja se pomoću priložene bežične mišice Logitech, koja omogućuje upravljanje zrcalom na daljinu, bez potrebe za dodirivanjem.
Filtriranje
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 20 od 20 proizvoda

Pametno ogledalo

Olakšajte si svakodnevni život! Pametna ogledala odlična su rješenja koja će funkcionirati ne samo u kupaonici, već i za toaletnim stolićem ili u garderobi. Ogledalo za hodnik također je odlična opcija. Ogledala za garderobu oduševit će vas kvalitetom izrade, štedljivom LED rasvjetom i pristupom najpopularnijim i najpotrebnijim aplikacijama, kao i setom iCloud usluga tvrtke Apple!

Sve aplikacije na dohvat ruke

Pametna ukrasna ogledalasve su vaše omiljene iOS aplikacije na dohvat ruke. Završite TV seriju koju ste davno započeli, poslušajte novi album omiljenog izvođača, pogledajte zanimljiv makeup tutorial ili planirajte svoj dnevni raspored dok perete zube. Kupaoničko ogledalo s osvjetljenjem omogućit će vam da se brže nosite sa svojim obavezama i budete u tijeku. Pametna ogledala su pogodnost koju zaslužujete!

Zabava bez ograničenja

Omiljena serija dok se mirno kupate nakon dana punog obaveza? Danas možete imati ovaj luksuz. Pametna kupaonska ogledala omogućuju vam korištenje omiljenih usluga strujanja. Birajte između najpopularnijih i uživajte u slobodnom vremenu uz Netflix, HBO Max ili Prime Video. Uzmite si vremena - dajte si vremena za opuštanje. Zaslužujete to!

Youtube, Spotify ili Tidal? Nije važno gdje se nalazi vaša playlista omiljenih pjesama ili podcast za koji nemate vremena dok obavljate svoje dnevne poslove. Od sada će prilika za nadoknadu biti… tuš! Ogledalo sa zvučnicima najbolja je opcija za svakodnevno opuštanje, sabiranje misli i hvatanje daha. Sve što trebate u jednom proizvodu!

Različite upotrebe pametnog ogledala

  • Zabava- pametno ogledalo omogućit će vam jednostavan pristup vašim omiljenim aplikacijama. Odaberite Mirror s Bluetooth zvučnikom za uživanje na Spotifyju, YouTubeu ili Netflixu - bez ograničenja!
  • Lifestyle - the Smart interaktivno ogledalo nije samo moderan dodatak, već i značajna pomoć u svakodnevnom životu. Provjerite kako će LED kupaonsko ogledalo učiniti život ugodnijim za sve ukućane!
  • Dječja soba - interaktivna ogledalo vam pomaže istraživati svijet i čini ga ugodnijim učenje dobrih navika! Pozovite Smart ogledalo u sobu svog djeteta i dopustite mu da razvije svoju kreativnost!
  • Sport - zahvaljujući Smart funkcijama poboljšat ćete držanje, provjerit ćete težinu i brojati kalorije. Ogledalo sa zvučnicima osigurava uspješno vježbanje uz omiljene zvukove. Osjetite užitak vježbanja u vlastitom domu!
  • Frizerski salon - ogledalo za frizerski salon treba biti doprinosi dobro obavljenom poslu, ali i godi oku oduševljenog kupca. Moderno ogledalo za kozmetički salon je stil i udobnost u jednom!
  • Šminka- ogledalo za šminkanje pružit će vam više od puke prilike za pregledavanje! Provjerite sastave proizvoda, upoznajte se s najnovijim inspiracijama i odmah ih primijenite u praksi. Kozmetičko ogledalo Smart jamstvo je udobnosti i željenog učinka - svaki dan!

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više