-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Decor

157
Dekorativna ogledala karakteriziraju jedinstveni višebojni okviri koji su sami po sebi ukras. Jedinstveni uzorci ogledala čine prostorije ukrašene njima oazom za ljubitelje kreativnih interijera. Zahvaljujući raznolikosti dostupnih dizajna i oblika, dekorativna ogledala s LED rasvjetom od Artforma mogu zamijeniti sliku ili poster i postati glavna dekoracija zida.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
Kolekcija - Retro ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 157 proizvoda

Ukrasna ogledala

Ogledala, osim praktične funkcije promatranja vlastitog odraza ili osvjetljavanja prostorije, imaju i dekorativnu funkciju. To je praktičan dodatak za uređenje interijera bez kojeg je teško zamisliti bilo koji stan ili kuću. Ukrasna ogledalasu svakako element koji može promijeniti dizajn svakog interijera. I kod kuće i na radnom mjestu ogledala imaju ne samo praktičnu već i estetsku funkciju. Ovo rješenje ima mnoge prednosti i lako može obogatiti vaš dom, posebno ako koristite moderna ogledala opremljena LED pozadinskim osvjetljenjem.

Ukrasna ogledala - prednosti takvog rješenja

Daleko najveća prednost koju nude ukrasna ogledala je to što proširuju prostor. Zahvaljujući refleksiji okoline, ova ogledala daju dojam većeg prostora, što je posebno korisno u malim prostorijama. Svjetlo koje se reflektira u zrcalu također dodaje svjetlinu i prostor u mračnim i zamračenim prostorijama. Zahvaljujući refleksiji svjetlosti, ova ogledala mogu osvijetliti mračne kutove i prostore, što je posebno korisno u prostorijama bez pristupa prirodnom svjetlu.

Osim toga, ukrasna ogledala su element koji diverzificira interijer, može nadopuniti cjelokupni koncept uređenja. Ukrasna ogledala mogu se izraditi u različitim oblicima, veličinama i stilovima, što im omogućuje uklapanje u razne interijere. Mogu biti jednostavni i minimalistički ili pak ukrašeni rezbarenim okvirima, kristalima ili drugim ukrasima. S obzirom na to da su ova ogledala i funkcionalna i dekorativna, mogu biti središnja točka u prostoru i privlačiti pažnju.

Ukrasno ogledalo - na što obratiti pozornost pri kupnji?

Ukrasna ogledala savršeni su ukrasni dodaci koji se mogu koristiti u svakoj prostoriji. No, važno je odabrati ogledala koja odgovaraju stilu i dizajnu interijera, npr. ogledala s klasičnim i ukrašenim okvirom savršeno će se uklopiti u klasične interijere, a ogledala modernog dizajna dobro će pristajati u sobama uređenim u modernom stilu. Tu su i eklektične sobe u kojima možete kombinirati različite stilove. Također je važno pravilno orijentirati ukrasna ogledala - u visokim prostorijama isplati se koristiti vodoravno postavljena ogledala kako bi se stvorio dojam većeg prostora, dok će u niskim prostorijama bolje odgovarati okomito postavljena ogledala jer će se izdužiti sobu.

Kada birate mjesto na zidu za ukrasno ogledalo, važno je zapamtiti da je njegova glavna funkcija odražavanje slike. Stoga ogledalo ne smijete postavljati na mjesta gdje će refleksija biti nepovoljna ili kaotična, npr. blizu vrata, stupa ili drugih neatraktivnih arhitektonskih elemenata. Međutim, ukrasno ogledalomože se koristiti ne samo za izlaganje, već i za pokrivanje. Često se koriste za ukrašavanje nerazvijenih zidova, što sobi daje dubinu i uklanja dojam praznine. Ukrasno ogledalo također će dobro funkcionirati na mjestima gdje postoje nepravilni zidni izbočini, jer ih nježno prikrivaju.

Postoje mnoge druge ideje za postavljanje ogledala na zid, kao npr. prostor iznad kauča u dnevnom boravku, iznad uzglavlja kreveta ili zrcalne stijene u hodniku. Sve ovisi o vašoj kreativnosti i dekorativnim potrebama pojedine prostorije.

Ukrasna ogledala u LED verziji - inovacija po povoljnoj cijeni

Ogledala - oboje klasični i moderni – elegantni su ukrasi koji ne moraju biti isključivo funkcionalni. Mogu biti i ukrasni element koji privlači pažnju zahvaljujući svojim zrcalnim svojstvima. Na taj način ogledala su izvrstan ukras za razne stilove interijera, zahvaljujući širokoj paleti različitih formi i oblika koje nude suvremeni modeli.

Ako tražite moderan, funkcionalan i istovremeno dekorativno rješenje, vrijedi razmisliti o kupnji pravokutnog zrcala. opremljen LED rasvjetom, a razmislite i o rješenju s funkcijom pametnog doma. Ovaj proizvod kombinira tradicionalne funkcije zrcala s inovativnom tehnologijom, što vam omogućuje korištenje mnogih korisnih funkcija koje olakšavaju svakodnevni život. Zahvaljujući tome, dok organizirate svoju garderobu, možete istovremeno uživati u omiljenim serijama ili glazbi s popularnih streaming platformi kao što su Spotify, Apple Music ili Tidal. To će sigurno učiniti vaše svakodnevne aktivnosti lakšim i ugodnijim za korištenje.

Korištenje LED ogledala u kupaonici omogućuje vam da precizno vidite svoj odraz sa svake strane iu raznim uvjeti osvjetljenja. Takvo ukrasno ogledalo omogućuje uštedu dragocjenog prostora, posebno u manjim prostorijama. U hodniku će takav ukras dodati eleganciju i modernost, a delikatna rasvjeta stvorit će ugodnu atmosferu.

U spavaćoj sobi ogledala s LED rasvjetom pružit će suptilnu rasvjetu koja potiče opuštanje i odmor. Podešavanje intenziteta svjetla omogućuje prilagodbu osvjetljenja vašim individualnim potrebama. U dnevnom boravku, pak, LED ogledala s osvjetljenjem originalni su ukrasni element koji interijeru daje jedinstven karakter. Mogu se koristiti za isticanje određenih kutova za sjedenje ili za stvaranje zanimljivih svjetlosnih efekata ili jednostavno za davanje interijeru specifičnog, ugodnog karaktera koji će vas potaknuti da koristite dani interijer.

Možete pronađite moderna ukrasna ogledala na Artforma

Ako planirate poboljšati svoju garderobu, kupaonicu, spavaću ili dnevnu sobu i želite pronaći visokokvalitetnaukrasna ogledalas LED rasvjetom vrijedi posjetiti stranicu Artforme. pl. Ovo je dućan koji nudi razne modele različitih oblika i veličina koji će se savršeno uklopiti u vaš interijer i dodati mu moderan stil. LED ogledalau ponudi Artforma nisu samo dekorativni elementi, već i praktična rješenja koja će povećati funkcionalnost vašeg stana ovisno o vašim željama i potrebama.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više