-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

LED Ogledala

338
Osvijetljena LED ogledala u raznim oblicima za vašu kupaonicu. U ponudi imamo okrugla, kvadratna, pravokutna i zaobljena LED ogledala. Odaberite savršen oblik koji će naglasiti jedinstvenu uređenost vaših interijera.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
Kolekcija - SlimLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - WoodenFrame ✖
Kolekcija - Andes ✖
Kolekcija - Lucas ✖
Kolekcija - Boji ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
Kolekcija - Retro ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 338 proizvoda

LED Ogledala

Osvijetljena LED ogledala je ponuda za kupce koji traže efektne i funkcionalne dodatke za interijer. Koriste se u domovima, stanovima, hotelima, restoranima, uredima i drugim mjestima. Kao proizvođač LED ogledala trudimo se pružiti raznoliku ponudu i jamčiti zadovoljstvo kupaca krajnjim rezultatom. Upoznajte naš asortiman i zapamtite da svaki LED ogledalo mogu se izraditi prema vašim željama - u pogledu dimenzija, završne obrade, boje pozadinskog osvjetljenja ili dodatnih funkcija!

Prilagođena LED osvijetljena ogledala

Naša tvrtka specijalizirana je za dizajn i razvoj ogledala sa LED osvjetljenjem, posvećen sobama u raznim stilovima. Pripremili smo široku ponudu modernih, loft, elegantnih, glamour i klasičnih modela koji će se savršeno uklopiti u stil u kojem uredite svoj prostor. Ne ograničavamo se na određene dimenzije, već vam dajemo mogućnost da proizvod prilagodite svojim individualnim potrebama i očekivanjima.

Prilagođena LED ogledala je cijeli niz opcija izmjena koje možete unijeti ručno prilikom naručivanja. Možete birati između različitih visina i širina ogledala, ali i LED boje i drugih opcija. Ovisno o modelu, postoje dodatne opcije, poput boje okvira zrcala, skošenih rubova, staklene police, ugrađene vremenske stanice sa satom ili Bluetooth zvučnika. Vi odlučujete koje će dimenzije, funkcije i dodatke imati ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem, koje odaberete.

Gdje koristiti LED ogledala?

LED ogledalo je pravi hit u uređenju stanova i kuća, ali ne samo! Ovi se proizvodi također koriste u hotelima, čineći dizajnerski dodatak sobama, apartmanima, hodnicima, toaletima i drugim zajedničkim prostorima. Nakon individualno dizajnirana LED ogledala Obraćaju nam se i vlasnici modernih restorana, butika, kozmetičkih salona i drugih obrta.

Ovaj izvanredni dodatak može promijeniti svaki interijer, učiniti ga učinkovitijim, a istovremeno ispunjavati funkcionalne zadatke. LED ogledala optički povećavaju i osvjetljavaju prostor, omogućuju ugodno gledanje i olakšavaju svakodnevne aktivnosti pred ogledalom. Osvijetljeno ogledalo stoga je to element dekoracije koji spaja praktičnost i dizajn u jedno bezvremensko rješenje koje će funkcionirati u svakom aranžmanu!

Što razlikuje LED ogledala od Artforme?

Mi smo vodeći proizvođač LED osvijetljena ogledala u Poljskoj i Europi. Vjerujemo da dizajn i moderne tehnologije idu ruku pod ruku. Izrađujemo projekte koji su savršeni za interijere kuća, stanova, hotela i tvrtki. Ne stajemo i stalno unapređujemo proizvodni proces, temeljen na našem iskustvu i potrebama naših kupaca.

Po narudžbi LED ogledala u Artforma ne dobivate gotov model koji čeka na polici. Svako ogledalo izrađujemo ručno na Vaš zahtjev! Zahvaljujući tome, možemo pružiti tako širok raspon mogućnosti i poboljšanja projekata. Trudimo se udovoljiti željama naših klijenata i u naš rad ulažemo srce. Posljedica? Stvaramo jedinstveno, profinjeno i apsolutno jedinstveno LED osvijetljena ogledala! Štoviše, jamčimo pravovremene i sigurne isporuke kao i profesionalnu uslugu u svakoj fazi suradnje.

Prednosti ogledala s LED osvjetljenjem

  • Ogledalo sa LED diodama izgleda izuzetno elegantno i moderno, a pritom zauzima puno manje prostora od tradicionalnog ogledala s dodatnom rasvjetom.
  • Prilikom odlučivanja o osvijetljeno ogledalo možete biti sigurni da će godinama ispunjavati svoju funkciju. Ovi se modeli odlikuju dugim vijekom trajanja i ekonomičnošću, što se pretvara u ekonomsku i ekološku korist.
  • LED ogledala ne zagrijavaju se tako brzo kao klasična rasvjeta, što ih čini sigurnima i prikladnima za djecu.
  • Zahvaljujući tome što kupci mogu odabrati željenu boju svjetla, možete biti sigurni da će se pozadinsko osvjetljenje dobro uklopiti u estetiku interijera, te da će i adekvatno osvijetliti interijer.
  • Prednost ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem tu je i njihova svestranost. U Artforma se brinemo da svaki proizvod bude prilagođen individualnim zahtjevima naših kupaca. Stoga nudimo suvremena tehnološka rješenja i vodimo računa o svakom detalju.

LED ogledala - veliki izbor u ArtForma

U Artforma.com.hr Izrađujemo projekte po individualnim narudžbama kako bi se najbolje uklopili u Vaš interijer! Provjerite ponudu u kojoj se predstavljamo upečatljiva LED ogledala u raznim oblicima. Kada pronađete model koji vas zanima, odaberite željenu vrstu završne obrade u konfiguratoru na stranici proizvoda, unesite dimenzije, LED boju i naznačite dodatnu opremu koja vam je potrebna kako biste saznali cijenu i okvirni rok isporuke. Zatim naručite unikat ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem ili nas kontaktirajte ako imate pitanja!

 

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više