-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Loft

15
Loft ogledala idealan su izbor za osobe koje cijene moderna rješenja i sirov, urbani stil. Njihov jedinstven dizajn savršeno se uklapa u prostore s dominantnim sirovim materijalima kao što su beton, cigla ili metal. Pogledajte ponudu loft ogledala od Artforme, koja će zasigurno biti inspirativni element svakog prostora.
Filtriranje
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖

Prikazano 15 od 15 proizvoda

Ogledala u potkrovlju - jedinstveni ukras stana

Moderno i funkcionalno dizajniran apartman mjesto je gdje se možete odmoriti nakon napornog dana i skupiti snage za nadolazeći. Kupaonski prostor trebao bi pružati slobodu tijekom svakodnevnih aktivnosti i biti prostor u kojem su važni elegancija i estetika.

Ogledala u potkrovlju jedinstveni su dodatak svakoj kupaonici - zahvaljujući njima možete urediti praktičan i elegantan interijer. Ogledala u potkrovlju za kupaonicu stvaraju jedinstvenu kompoziciju bez obzira na veličinu prostorije - dobro izgledaju u velikom interijeru, kao iu maloj kupaonici, gdje je svaki centimetar zlata vrijedan.

Viseća loft ogledala mogu se uspješno postaviti na veliki, prazan zid i iznad umivaonika, iznad kupaonskog ormarića, kako bi se stvorio praktičan kutak za svakodnevnu toaletu i praktično nanošenje preciznog make-upa. Njihov položaj ispred ulaza učinit će kupaonicu prostranijom, a ako ih objesite nasuprot prozoru, pomoći će u raspršivanju prirodnog svjetla.

Velika ogledala u potkrovlju izgledat će stoga lijepo i u prostoriji u stambenoj zgradi iu obiteljskoj kući, pa čak i na javnim mjestima, poput ureda i ureda. Mogu biti glavni dekorativni element na zidu ili se koherentno kombinirati s motivom boja na pločicama, podu ili sa šarenim dodacima za aranžiranje.

Ogledala u stilu potkrovlja jedinstveni su alat koji sobi daje još više elegancije i čini je najčešće posjećenom sobom u kućanstvu. Možete odabrati minimalističko ogledalo s uskim okvirom koje će se uklopiti s bogato ukrašenim zidom. Zanimljiva alternativa bit će viseće ogledalo s ukrasnim okvirom, koje će privlačiti znatiželjne poglede i prostoru dati dodatni sjaj. LED loft ogledala zanimljiva su konkurencija klasičnim ogledalima, povećavaju udobnost i služe korisnicima bez obzira na doba dana i aktivnosti koje obavljate.

Loft ogledala – za sve vrste interijera

Ogledala u stilu potkrovlja već su godinama popularna pri uređenju modernih kupaonica. To je zato što se mansardna ogledala za predsoblje ili kupaonicu dobro kombiniraju s odavno modernim industrijskim stilom - pristajat će uz namještaj od punog drva i čelične police, metalne police i kupaonske ormariće u crnoj ili srebrnoj boji. Ogledala za hodnik u potkrovlju izgledaju dobro s prirodnim ukrasima, kao što su slike u drvenim okvirima, slamnate zavjese ili suveniri s inozemnih putovanja.

Pravokutna loft ogledala prikladna su za kupaonice klasičnih, geometrijskih zidova i standardnih dimenzija. Dobro se kombiniraju s pravokutnom radnom pločom umivaonika, ali će također pristajati uz umivaonik na radnoj površini i mjedene armature. Isplati se koristiti velika mansardna ogledala kada dizajnirate kupaonicu s kadom ili kada želite unijeti više svjetla u kupaonicu. Korištenjem ogledala koje pokriva cijeli zid optički ćete povećati prostor i učinkovito reflektirati svjetlost stropnih lampi, što će dodatno osvijetliti prostoriju i učiniti je još ugodnijom.

Ogledala u potkrovlju za dnevni boravak ili hodnik mogu postati glavni ukrasni motiv u sobi. Njihova prisutnost na glavnom zidu u kupaonici čini higijenske aktivnosti ugodnijima za odrasle i djecu. Ogledala u stilu potkrovlja mogu preobraziti pretamne interijere, a pritom im je oblik dovoljno minimalističan da ne pretrpavaju suvišnim ukrasima. Koristite ih u svojoj spavaćoj sobi iz snova ako želite koherentan i miran raspored. Postat će savršen element opreme dnevnog boravka i kuhinje u crno-bijeloj boji, a mogu se upotpuniti kuhinjskim dodacima u zlatnoj ili srebrnoj boji, bakru ili starom mesingu. Kupaonska ogledala u potkrovlju pomoći će u izravnavanju poremećenih proporcija u malom interijeru, a dobro će poslužiti i pri projektiranju kupaonice s kosim stropovima ili uređenja u potkrovlju.

Osvijetljena ogledala u potkrovlju – udobnost u vašoj kupaonici

Iako se čini da udobno ogledalo u kupaonici nije ništa neobično, zapravo je odabir prave opreme koja će zadovoljiti individualne potrebe ukućana jedan od najvažnijih zadataka koje vrijedi imati na umu prilikom opremanja stana . Velika loft ogledala pružit će vam najveću udobnost u vlastitom domu, bez obzira na to žurite li na posao ili imate više vremena za opuštanje u omiljenoj kadi. Praktična ogledala za hodnik u potkrovlju olakšat će vam oblačenje i skidanje vanjske odjeće kada se želite osjećati elegantno na putu do ureda. Pravokutna ogledala u potkrovlju svidjet će se korisnicima koji žele razbiti rutinu u svom stanu i ujedno dobiti kupaonicu punu stila i dobrog ukusa.

Vješeća ogledala za potkrovlje iz Artforme moderna su i dobro promišljena rješenja za svaku prostoriju koja odgovaraju različitim potrebama ukućana. Naša ponuda uključuje loft ogledala u raznim oblicima i bojama, tako da ih lako možete kombinirati s jednostavnim dodacima ili bogato ukrašenom kupaonskom opremom. Naši proizvodi mogu obložiti cijeli zid ili ispuniti dio odabrane površine, gdje možete postaviti i stalak za cvijeće, zanimljivu sliku ili zgodnu policu za najčešće korištenu kozmetiku.

Proizvodi koje nudimo uključuju osvijetljena tavanska ogledala, sa senzorom ili ugrađenim dodirnim panelom. Upotpunjena dizajnerskim dodacima, LED ogledala na potkrovlju imaju i premaz protiv magljenja. Mogu imati dodatni izvor svjetla na jednom ili više rubova ogledala, u toploj, hladnoj ili neutralnoj nijansi. Možete birati između verzija proizvoda sa satom, meteorološkom stanicom ili Bluetooth zvučnikom, zahvaljujući kojima možete slušati omiljenu glazbu ili vijesti u kupaonici. Za još veću udobnost dobivate modele ogledala s funkcionalnom staklenom policom za parfeme ili kozmetiku. Sve to znači da nećete imati ograničenja pri projektiranju stana iz snova.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više