-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Kvadratna LED ogledala

128
Otkrijte našu kolekciju četvrtastih ogledala, koja ne samo da će dodati eleganciju vašem interijeru, već će i svakodnevne aktivnosti učiniti još ugodnijima! Zahvaljujući njihovom savršenom prilagodbom liniji namještaja i dodataka, lako ćete stvoriti skladan prostor koji ćete zavoljeti. Odaberite četvrtasta ogledala za kupaonicu ili bilo koju drugu prostoriju, kako biste ne samo ukrasili interijer, već i uživali u LED osvjetljenju i pametnim sustavima.
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - WoodenFrame ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 45 od 128 proizvoda

Četvrtasta ogledala

Četvrtasta ogledala još su jedna ukrasna opcija koja vašoj sobi može dodati dašak elegancije i stila. Njihov pravilan oblik savršeno se uklapa u razne vrste uređenja interijera i zanimljiva je alternativa okruglim ogledalima. Za razliku od njih, četvrtasta ogledala izgledaju modernije i minimalistički, a svojim oblikom savršeno pristaju uz okomite linije namještaja i dodataka.

Četvrtasto ogledalo je opcija dostupna u različitim veličinama, što vam omogućuje da odaberete model koji najbolje odgovara određenom interijeru. Također su dostupni u raznim bojama i uzorcima: od klasičnih srebrnih do odvažnijih i modernijih nijansi. Prilikom odabiračetvrtastog ogledalavrijedi zapamtiti da odaberete okvir koji može dodati dodatnu estetsku vrijednost sobi. Okviri mogu biti izrađeni od raznih materijala, poput drva, metala ili stakla, a njihov odabir ovisi o individualnim preferencijama. Također možete odabrati model bez okvira - ovisi o vašim željama.

Kao u slučaju okruglih ogledala, četvrtasta ogledala mogu biti opremljena mnogim praktičnim funkcijama, kao što su sustavi grijanja,LED rasvjetaili sustav za podešavanje boje svjetla. Zahvaljujući tome, možete uživati u punoj udobnosti tijekom svakodnevnih aktivnosti, poput slikanja ili brijanja. Ogledala u ovom obliku mogu se uspješno koristiti u raznim prostorijama, od kupaonice do dnevne ili spavaće sobe. Njihov univerzalni oblik omogućuje im da se uklope u svaki aranžman, bez obzira na stil i karakter interijera. Nije ni čudo da su kvadratna ogledala, uz pravokutna ogledala, jedno od najčešće biranih ogledala na tržištu.

Četvrtasto ogledalo - prednosti

Ogledala su popularan i dizajnerski dodatak kojim se može ukrasiti gotovo svaki interijer - od spavaće sobe, preko dnevnog boravka, hodnika, do kupaonice. Imaju nevjerojatnu sposobnost poboljšanja proporcija prostorije i isticanja njezinih prednosti, čime se interijer čini većim i prostranijim – kako u ogledalu u dnevnom boravku, tako iu ogledalu u spavaćoj sobi. >ili ogledala za kupaonicu. Štoviše, ogledala s impresivnim, lijepo ukrašenim okvirom mogu stvoriti blistav dojam.

Međutim, najvažnija prednost ogledala je njihova sposobnost da brzo i jednostavno transformiraju unutarnji dizajn sobe. Savršeno se mogu uklopiti u svaki stil i raspored, a njihova pokretljivost omogućuje jednostavno premještanje i izlaganje na različitim mjestima. Stoga, da biste odabrali pravo ogledalo, pa tako i četvrtasto ogledalo, trebate se voditi vizijom mjesta na koje će ono biti postavljeno i njegovom usklađenošću s ostatkom rasporeda. U glamuroznim sobama najbolje stoje modeli s bogato ukrašenim srebrnim ili zlatnim okvirom, dok se u klasičnim sobama isplati odabrati ogledala bez okvira ili ogledala s nježnim okvirom. U kupaonici je najbolje odabrati modele koji odgovaraju njenoj funkciji, npr. manje ogledalo u gostinjskoj, a veće u privatnoj kupaonici.

Velika četvrtasta ogledala idealno su rješenje ako želimo za vizualno povećanje interijera. . Savršeno pristaju na zid u blagovaonici ili hodniku i prikladni su za svaki stil uređenja. Kvadratni oblik, kao i pravokutni, savršeno se slaže s linijama namještaja i uklapa se u svaki interijer. Ogledala daju sjaj i dubinu, a njihov odabir ovisi o karakteru pojedine prostorije. Minimalistički interijer zahtijevat će ogledalo sa ili bez tankog, klasičnog okvira. No, u stilu glamura izvrstan izbor bit će četvrtasta ogledala s crnim, srebrnim ili zlatnim bogato ukrašenim okvirima.

Četvrtasta pametna ogledala - isplati li se?

Ljudi koji cijene modernost i praktičnost trebali bi biti zainteresirani za pametna ogledala. Ovo inovativno rješenje kombinira funkcionalnost osvjetljenja zrcala s tehnologijom pametnog doma, koja nudi mnoge praktične funkcije koje poboljšavaju naš svakodnevni život. Zahvaljujući ovoj vrsti zrcala, možemo koristiti popularne streaming servise kao što su Netflix, Spotify ili Tidal, koji nam omogućuju slušanje glazbe ili gledanje filmova dok se spremamo za posao ili dok se kupamo. Štoviše, pametna ogledala karakteriziraju moderan dizajn i elegantna završna obrada zbog čega se uklapaju u svaki moderan i minimalistički interijer, bez obzira na namjenu i stil prostorije. Opremljeni suLEDrasvjetom, zahvaljujući kojoj ne samo da suptilno osvjetljavaju prostoriju, već i štede prostor, što je često korisno, posebno u malim kupaonicama. Dostupna su i kao četvrtasta zrcala.

Moderna pametna zrcala pružaju ne samo funkcionalnost, već i mnoge dodatne prednosti, poput mogućnosti podešavanja boje svjetla i ugrađenog sustav grijanja koji štiti prije uparivanja. Vrijedno je obratiti pozornost na tehničke detalje, poput napajanja i priključka, kako biste odabrali pravo rješenje. Za ogledala na istosmjernu struju potrebno je imati izvor napajanja i postaviti žice, dok ogledala na baterije zahtijevaju baterije dovoljne snage. Štoviše, pametna ogledala također nude mogućnost osvjetljavanja kupaonice i drugih prostorija, što osigurava bolju vidljivost i udobnost korištenja.

Otkrijte moderna četvrtasta ogledala za svoj dom na Artforma

Artforma je poljska internetska trgovina koja nudi visokokvalitetna dekorativna ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem. U našoj ponudi nalaze se ogledala raznih veličina, oblika i funkcionalnosti koja će savršeno upotpuniti vaš interijer. Svi proizvodi koje nudimo izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji jamče dugotrajnost i visoku funkcionalnost. Svako ogledalo opremljeno je praktičnim prekidačem na preklop, koji vam omogućuje jednostavno paljenje i gašenje rasvjete. Ako cijenite moderna i udobna rješenja, naša ogledala će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više