Radovi na održavanju u tijeku - ispričavamo se na neugodnostima.
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Okomito

26
Filtriranje
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 26 od 26 proizvoda

Elegantna okomita ogledala za vaš dom

Planirate li renoviranje i stoga tražite savršeno usklađenu dekoraciju za svoj dom? Započnite s ukrasnim ogledalima s dodatnim dodacima. Ponuda ArtForma uključuje mnoštvo ogledala raznih oblika. Posebno suokomita ogledalas LED rasvjetom vrlo popularna. Dopustite im da potpuno promijene izgled vašeg stana i pruže savršen estetski doživljaj za vaše oči. Odaberite model koji najbolje odgovara stilu vašeg interijera. Provjerite koje dodatke možete koristiti u okomitom ogledalu.

Dekoracija s LED rasvjetom

LED ogledalane samo da imaju praktičnu funkciju, već predstavljaju i elegantan ukrasni element, koji dodaje stil i klasu prostoriji u kojoj se nalazi. Okomita ogledala posebno su popularna zbog svoje praktičnosti i zrcalne površine koja je zgodna za gledanje i može ukrasiti zidove u gotovo svakoj prostoriji. LED rasvjeta postavljena u ogledalo osigurava pravilno osvjetljenje tijekom obavljanja aktivnosti njege. Ispravno odabrano okomito kupaonsko ogledalo savršena je nadopuna modernom interijeru. Štoviše, LED rasvjeta štedi energiju i ekološki je prihvatljiva.

LED rasvjeta - sustav upada svjetlosti

Pri odabiruLED vertikalnog ogledala, možete koristiti opciju za odabir uzorka upadanja svjetlosti. To znači da će samo fragment koji odaberete biti istaknut. Rasvjeta oko zrcala daje jednoličan snop svjetlosti sa svake njegove strane. Ovo je definitivno najčešća varijanta naših kupaca. Drugi uključuju osvjetljenje sa strane ili na odabranim rubovima, kao što su vrh i strane. Zahvaljujući toliko mnogo načina, ogledalo za svoj stan možete personalizirati što je više moguće.

Vrsta svjetla u ogledalu

Kada birate svoje okomito ogledalo iz snova za svoj stan , vodite računa o boji njegova osvjetljenja. Možete odabrati neutralnu boju koja će unijeti samo malo topline i atmosfere u vašu sobu ili odabrati osvjetljenje marke PHILIPS ako vam je potrebno jače osvjetljenje lica koje će vam olakšati nanošenje šminke. LED bojom se upravlja pomoću prekidača na dodir.

Ukrasna ogledala - praktičan oblik

Okomito ogledalo je svakako najklasičniji i najtradicionalniji oblik ogledala , koji će odgovarati gotovo svakoj prostoriji u vašoj kući ili stanu. Zahvaljujući svojim pravilnim oblicima, lako ga možete uskladiti s drugim ukrasnim namještajem. Dekoracije od ogledala najbolje izgledaju u interijerima u kojima dominiraju klasični oblici i dekoracije. Karakterizira ga visok, uzak oblik koji omogućuje optičko povećanje prostora, što je posebno poželjno u slučaju male prostorije.

Dimenzije ogledala - pronađite savršeno rješenje za svoj interijer

Naša okomita ogledaladostupna su u raznim oblicima i veličinama, što im omogućuje da savršeno pristaju uz vaš interijer. U konfiguracijskoj ploči možete jednostavno odabrati dimenzije i oblik ogledala koji će najbolje ispuniti vaša očekivanja. Svakoj narudžbi pristupamo individualno, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti ogledalo kakvo vam je potrebno. S obzirom na to da se proizvod izrađuje po individualnoj narudžbi kupca, nakon izvršene narudžbe dobit ćete informaciju o planiranom roku isporuke.

Okomito LED ogledalo iz kolekcije AmbientLine

Ogledala u kolekciji AmbientLine karakterizira visoka razina estetike i dekorativnog izgleda. Njihov pravokutni oblik u kombinaciji s osvjetljenjem čini ih vizualno većima. Difuzno svjetlo u poleđini ogledala glavno je obilježje ove kolekcije čiji je krajnji efekt atmosferičan. Izvor svjetlosti nije usmjeren izravno na korisnika, što je savršeno rješenje za osobe koje traže suptilniju i ugodniju svjetlosnu atmosferu.

Okomito LED ogledalo iz PremiumLine kolekcije

Prijedlog ogledala iz kolekcije PremiumLine uključuje kolekciju vertikalnih ogledala koja će revolucionirati izgled vaše kupaonice. Okomito kupaonsko ogledaloPremiumLine dizajnirano je na način da svjetlost pada na osobu koja stoji ispred njega, čime se pružaju idealni uvjeti za izvođenje svakodnevnih tretmana njege. Ogledala iz ove kolekcije karakteriziraju inovativna rješenja koja fokusiraju svjetlost na korisnika ogledala, osiguravajući maksimalnu udobnost korištenja.

Okomito LED ogledalo iz kolekcije Colorful

Okomito ogledalo iz kolekcije ogledala u boji, ovo su proizvodi originalnog dizajna. Zahvaljujući njima, unijet ćete moderan i elegantan stil u svoj dnevni boravak ili ured. Prilikom odabira vertikalnog ogledala iz ove serije možete odabrati boju površine, što je inovativan način uređenja interijera. S raznim bojama koje možete odabrati, možete savršeno uskladiti stil sobe i svoje želje. Okomita ogledala mogu se objesiti u gotovo svaku prostoriju, a najimpresivnije izgledaju u tamnim bojama. To su dizajnerski elementi koji će u potpunosti promijeniti izgled vašeg doma.

Prekidač na dodir i vremenska stanica

U našem asortimanu nalazi se 120 modela ogledala. Među njima ima i onih koje biste mogli objesiti u svom stanu. Možete slobodno personaliziratiOkomita ogledalas dodatnim funkcijama prema svojim potrebama. Unutar ovih funkcija možete odabrati dodirni prekidač, senzorski prekidač ili pametni prekidač. Svaka od ovih varijanti ima posebna svojstva koja morate znati. Zahvaljujući dodatnim funkcijama, ogledala će biti funkcionalnija i još bolje prilagođena Vašim potrebama.

Grijaća prostirka kao dodatni element opreme

Ako želite izbjeći zamagljivanje stakla površina u kupaonici, imamo rješenje za vas. Prilikom odabira ovalnog zrcala, možete ga opremiti posebnom grijaćom prostirkom. Ova prostirka je dostupna u različitim veličinama. Nakon što ga uključite, para će brzo nestati, a slika u ogledalu će ostati jasna. Prekidač grijaće prostirke jednostavan je za korištenje i njime se upravlja dodirnim prekidačem.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više