Radovi na održavanju u tijeku - ispričavamo se na neugodnostima.
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Viseće

6
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖

Prikazano 6 od 6 proizvoda

Viseća ogledala - udobnost i kvaliteta u Vašem stanu

Teško je zamisliti dobro dizajniran stan bez ogledala - viseće ogledalo je jedan od najvažnijih dijelova opreme koji pozitivno utječe na atraktivnost prostorije i čini druge dodatke bolje vidljivim. Velika ogledala koja vise u maloj kupaonici čine prostoriju optički većom, a istovremeno ujednačavaju njezine proporcije. Dobro usklađeno ogledalo za predsoblje u stambenoj zgradi ili obiteljskoj kući nadopunit će originalni raspored, omogućiti vam ugodno bavljenje svakodnevnim aktivnostima i omogućiti vam ugodno opuštanje nakon intenzivnog dana punog uzbuđenja.

Okrugla viseća ogledala najpopularnija su vrsta ogledala koja se nalaze kako u malim, uskim i teško uredivim interijerima, tako iu prostranim prostorijama gdje se ogledala kombiniraju s bogato ukrašenim zidovima, dekorativnim zidnim pločicama ili umjetničkim ukrasima. Možete ih zgodno kombinirati s modernim slikama, objesiti ih okružene zelenilom ili ih smjestiti u blizini kupaonskih ormarića koji će vam omogućiti da dobro organizirate prostor. Zidna ogledala mogu biti samostalan zidni ukras - tada izgledaju elegantno na glatkim površinama, mat pločicama ili s drvenim pločama, što može biti zanimljivo ljubiteljima boho stila i ljubiteljima prirode.

U dobro dizajniranoj kupaonici, viseće ogledalo ispunjava kutove koje je najteže uklopiti, pa ga vrijedi objesiti na zid u potkrovlju ili u spavaćoj sobi s kosinama. Ako ih postavite ispred ulaznih vrata, to će dati još veću dubinu i učinkovito će reflektirati dnevnu svjetlost u kupaonici bez prozora. Viseća ogledala s osvjetljenjem način su uštede prostora, posebice u malom interijeru gdje je važno mudro planiranje gotovo svakog najsitnijeg detalja.

Viseća LED ogledala – stil u vašoj kupaonici iz snova

Viseća ogledala s osvjetljenjem nova su kategorija praktičnih kupaonskih proizvoda koji spajaju karakteristike klasičnog kupaonskog ogledala i dodatnog izvora rasvjete. Odaberete li LED verziju visećeg ogledala, sa širokim panelom na svakom rubu ogledala, dobit ćete intenzivnu rasvjetu koja može uspješno zamijeniti standardnu ​​stropnu lampu. Zidna ogledala pristaju svakoj kupaonici - i maloj i prostranoj, s prozorima, gdje svaki dan ima dovoljno svjetla.

Dobro dizajnirana dvorana zahtijeva pravilno usklađeno ogledalo. LED viseća ogledala iz trgovine Artforma izgledat će zanimljivo u moderno uređenoj prostoriji s namještajem u visokom sjaju ili modernom stilu. U dnevnom boravku u industrijskom stilu možete na zid postaviti viseća ogledala s osvjetljenjem - ona će se ugođajno kombinirati s namještajem u crnoj, smeđoj ili srebrnoj boji, kao i čeličnim, mjedenim ili crnim kupaonskim elementima u WC-u. U maloj ili uskoj kupaonici vrijedi odabrati ogledalo koje visi na cijelom zidu.

Velika viseća ogledala najbolji su izbor za predsoblje, gdje će ogledalo uravnotežiti proporcije predugačkog ili previsokog interijera. Sigurno će vam biti od koristi prilikom oblačenja ili presvlačenja, kako biste se lakše pogledali i osjećali elegantno u svojoj omiljenoj odjeći. Okruglo ogledalo možete postaviti obješeno u hodnik ili iznad sofe u dnevnoj sobi, umjesto klasične slike ili police za knjige. Zidna ogledala dobro će poslužiti i u dječjoj sobi kako bi vaš mališan mogao gledati u svoj odraz i još bolje učiti o svijetu oko sebe. Viseće ogledalo u spavaćoj sobi bit će korisno kada služi i kao garderoba, s prostranim ormarom za odjeću i dodatke. Viseće ogledalo pravilno usklađeno sa prostorijom jamstvo je da ćete u svom stanu stvoriti funkcionalan prostor.

Viseća ogledala s osvjetljenjem – modernost na dohvat ruke

Viseća LED ogledala dostupna u trgovini Artforma jedinstvena su ponuda namijenjena zahtjevnim kupcima željnim malo luksuza. Njihova funkcionalnost i moderna rješenja čine svakodnevne higijenske aktivnosti užitkom i odvijaju se u jedinstvenoj atmosferi. Vrijedno je objesiti velika viseća ogledala iznad ormarića za umivaonik, staviti ih blizu police s kozmetikom za šminku ili blizu tuš kabine. Ogledalo okruglog ili ovalnog oblika skladno će se kombinirati s geometrijskim oblicima, poput pravokutnog ormara, kvadratne police za ručnike ili izdužene police za sitnice.

Viseća ogledala s rasvjetom Artforma pružaju najveću udobnost korištenja - u našoj ponudi nalaze se modeli ogledala u obliku kruga, kvadrata ili pravokutnika, u raznim veličinama i s nizom korisnih dodataka. Svaki od njih može se nadopuniti rasvjetnom pločom koja se nalazi na jednoj od strana zrcala ili na svim njegovim krajevima. LED rasvjeta bit će korisna prvenstveno u maloj kupaonici ili prostoriji u kojoj nema mjesta za klasičnu rasvjetu. Možete birati između proizvoda s vrlo dekorativnim, širokim okvirom ili minimalističkih modela koji se besprijekorno stapaju s bogato ukrašenim zidom.

Dizajnerska ogledala iz Artforme mogu poslužiti kao kućna multimedijska stanica jer vam omogućuju puštanje omiljene glazbe ili radija zahvaljujući ugrađenom Bluetooth odašiljaču. U svako ogledalo možete ugraditi i dodatnu vremensku stanicu, odabrati opciju sa satom ili praktičnom grijaćom podlogom koja sprječava prekomjerno isparavanje. Za ljubitelje parfema proizvođač je pripremio praktičnu staklenu policu za kozmetiku koja će dobro poslužiti u kupaonici ili hodniku. Kupci mogu koristiti i sklopivo ogledalo za šminkanje - svi ti elementi čine korištenje ogledala Artoforma pravim užitkom. Želite da vaša kupaonica ili dnevni boravak imaju opuštajuću atmosferu? Možete birati intenzitet svjetla i njegove boje - od hladnih, preko neutralnih, do toplih, kako biste dobili optimalno namješten stan iz snova.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više