-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

SMART ogledala

43
Filtriranje
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 43 od 43 proizvoda

SMART ogledala

Pojednostavnite svoju svakodnevicu! Smart ogledala savršeno su rješenje ne samo za kupaonicu, već i za toaletni stolić ili garderobu. Ogledalo za predsoblje također je odličan izbor. Ogledala za toaletni stolić oduševit će vas kvalitetnom izradom, štedljivom LED rasvjetom i pristupom najpopularnijim i najpotrebnijim aplikacijama, kao i uslugama kao što je iCloud od Applea!

Sve aplikacije nadohvat ruke

Razonoda bez ograničenja

Omiljena serija tijekom opuštajuće kupke nakon cijelog dana ispunjenog obvezama? Taj luksuz možete imati već danas. Smart kupaonsko ogledalo omogućuje vam korištenje omiljenih streaming servisa. Izaberite između najpopularnijih i uživajte u slobodnom vremenu na platformi Netflix, HBO Max ili Prime Video. Nemojte žuriti – priuštite si opuštanje. Zaslužujete to!

YouTube, Spotify ili Tidal? Nije važno gdje se nalazi vaš playlist s omiljenim pjesmama ili podcast za koji nemate vremena zbog svakodnevnih obveza. Sada to možete nadoknaditi tijekom... tuširanja! Ogledalo sa zvučnicima najbolja je opcija za svakodnevno opuštanje, razmišljanje i odmaranje. Sve što vam treba u jednom proizvodu!

Različite primjene SMART ogledala

  • Lifestyle - Interaktivno Smart ogledalo nije samo modni dodatak, već i značajno olakšanje u svakodnevnom životu. Provjerite kako kupaonsko LED ogledalo će uljepšati život svim ukućanima!
  • Dječja soba - Uz interaktivno ogledalo poznavanje svijeta i učenje dobrih navika lakše je i ljepše! Uvedite Smart ogledalo u život vašeg djeteta kako bi moglo razvijati svoju kreativnost!

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više