-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala u zlatnom okviru LED

23
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖

Prikazano 23 od 23 proizvoda

Ogledala u zlatnom okviru

Ogledala u zlatnom okviru ukras su svakog dobro uređenog dnevnog boravka soba ili hodnik. Ukrasna ogledala sa zlatnim okvirima mogu biti glavni element dizajna prostorije ili biti elegantna nadopuna ostaloj kupaonskoj opremi. Zahvaljujući nijansama zlatne, vaš će stan dobiti malo diskretnog sjaja, postati profinjeniji i dati vam osjećaj luksuza.

Zlatna je univerzalna boja - pronaći ćete je u završnim elementima namještaja, lampama za sobu i hodnik, kao i među detaljima. na zidovima toaleta. Zlatna boja povezuje se s bogatstvom, a ujedno se odnosi na sunce i energiju koju nam ono daje. Velika ogledala sa zlatnim okvirom dobro će poslužiti gdje god su potrebna svijetla sjenila, u malim sobama i mjestima koja zahtijevaju optičko povećanje. Vrijedi ih objesiti iznad sofe u dnevnom boravku, koristiti u hodniku nasuprot police za knjige ili ih postaviti klasično - iznad umivaonika u kupaonici.

Elegantna ogledala - zlatna okvir u kupaonici i predsoblju

Kupaonička ogledala sa zlatnim okvirom mogu postati osnova za izgradnju jedinstvenog rasporeda u vašoj kupaonici. Ogledala u zlatnim okvirima - osvijetljena, s nizom dodatnih funkcija koje odmor nakon intenzivnog dana čine ugodnijim, zanimljiv je prijedlog za one koji sanjaju o modernom i funkcionalnom stanu. Možete ih postaviti u blizini tuš kabine ili ih koristiti na glavnom zidu blizu ulaznih vrata vaše kuće.

LED ogledala u zlatnom okviru mogu se uspješno kombinirati s raznim bojama i uzorci. Savršeno izgledaju u kombinaciji sa zemljanim bojama, nijansama bež, smeđe, crne i bijele. Istodobno, zlato izgleda originalno među namještajem u industrijskom stilu. Može se kombinirati s mramorom, kamenom ili betonom. To je savršen materijal za kupaonicu bilo koje veličine - pristajat će uz mali umivaonik i zlatnu armaturu, kao i vrlo dekorativni uzorak pločica na susjednom zidu.

Ogledalo za kupaonicu - zlatni okvir za svaki proračun

Ogledalo za kupaonicu u zlatnom okviru su stalno moderan element dobro dizajnirane kupaonice, bez obzira živite li u stambenoj zgradi, stambenoj zgradi ili obiteljskoj kući. Ogledala u zlatnim okvirima mogu se pojaviti u sobi punoj minimalizma - nadopunjuju namještaj u skandinavskom stilu, glatke mat prednje ormare ili satenski zid u hodniku. Zlatni detalji izgledaju zanimljivo u kombinaciji s opremom od prirodnog drva. Možete odabrati i ogledalo sa širokim, bogato ukrašenim okvirom, koje će biti glavni ukrasni motiv u određenoj prostoriji.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više