-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala u crnom okviru LED

22
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖

Prikazano 22 od 22 proizvoda

Ogledala u crnom okviru

Ogledala u crnom okviru jedan su od najuniverzalnijih elemenata opremanja svaki stilski interijer. Pravokutno ogledalo u crnom okviru dobro će pristajati iu prostranom dnevnom boravku i maloj kupaonici, gdje će upotpuniti moderan raspored. Velika ogledala u crnom okviru omogućuju vam da dočarate ljepotu namještaja, ističu se na satenskom zidu i harmonizirat će s originalnim zidnim dekoracijama, poput fotografija na platnu ili vaših omiljenih slika.

Ogledalo s crnim okvirom idealan je prijedlog za one koji vole klasične kombinacije boja i žele zadržati minimalizam u prostoru. Ogledala u crnom okviru možete kombinirati s bogato ukrašenim tapetama, postaviti uz betonsku podlogu i kombinirati s avangardnim stilom u maloj kupaonici. Crni rub ogledala izgleda zanimljivo uz crnu kupaonsku armaturu i pločice u prirodnim bojama.

Ogledala u crnom okviru - stil i klasika

Kupaonska ogledala u crnom okviru dobar su izbor u industrijskim sobe u stilu. S druge strane, isplati ih se koristiti u dnevnom boravku ili hodniku u skandinavskom stilu jer će se dobro slagati s jednostavnim, svijetlim namještajem. Možete ih nadopuniti drugim crnim detaljima - tamnim zidnim lampama, vješalicama ili jednostavnom policom za kozmetiku.

Ogledala s crnim okvirom za hodnik izgledat će sjajno u hodniku nepravilnog oblika i omogućit će vam da ujednačite neobične proporcije prostorije. Uskladite atraktivne dodatke sa svojim ogledalom - crni okvir izgleda moderno s nijansama zlata, srebra, kao i živim bojama preuzetim iz prirode.

LED ogledalo u crnom okviru - izbor za moderan dom

LED ogledala u crnom okviru jedna su od najčešće biranih opcija kupaca Trgovina Artforma. Kupaoničko ogledalo s crnim okvirom bit će prikladno u kombinaciji s ukrasnim ormarićem za umivaonik i bogato ukrašenom slavinom. Crni okvir s diskretnim osvjetljenjem oko rubova ogledala omogućit će vam da se osjećate potpuno ugodno u kupaonici i uživate u opuštanju u svom domu.

Trebate ogledalo za svoju kupaonicu? Crni okvir u Artforma proizvodima nije jedina prednost našeg asortimana. Ovdje ćete pronaći osvijetljena ogledala u crnom okviru, s dodatnom dodirnom pločom i senzorom, kao i grijaću podlogu i korisne dodatke. U ponudi su modeli s ugrađenim satom, meteorološkom stanicom ili radiom, tako da se možete opustiti u kupaonici nakon intenzivnog dana. Ogledala su dostupna u mnogim zanimljivim oblicima i veličinama, što će vam omogućiti da stvorite koherentan i moderan raspored.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više