-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Prilagođeni LED ogledala

223
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - WoodenFrame ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 45 od 223 proizvoda

LED ogledala po narudžbi

Kupaonička rasvjeta iznimno je važno pitanje o kojem treba voditi računa prilikom renoviranja ove prostorije. Međutim, nije uvijek moguće ugraditi dodatni izvor svjetlosti u njega. Rješenje za ovaj problem su LED ogledala s pozadinskim osvjetljenjem. Mnoštvo rješenja omogućuje vam da odaberete ono koje će zadovoljiti sve vaše vizualne zahtjeve, a koje će ogledalo učiniti pravim ukrasom svake prostorije, a ne samo vaše kupaonice. LED ogledala po narudžbimogu se ugraditi ne samo u ovu sobu. Ovo je moderno rješenje koje postaje sve popularnije među ljudima koji traže funkcionalno, estetsko i praktično rješenje za svoje kupaonice, ormare i druge prostorije.

LED ogledalo po narudžbi - prednosti tehnologije

Prva prednost korištenja LED ogledala po narudžbi je njihova funkcionalnost. Ogledala po narudžbiomogućuju optimalno osvjetljenje lica tijekom obavljanja svakodnevnih higijenskih aktivnosti, poput pranja zubi ili šminkanja. Zahvaljujući činjenici da su ova ogledala opremljena LED diodama koje emitiraju jaku i jaku svjetlost, ljudi koji ih koriste mogu biti sigurni da će im lice biti dobro osvijetljeno i da će svaki detalj biti vidljiv. To vam omogućuje precizno šminkanje ili savršeno podešavanje obrva. Štoviše, LED ogledala izrađena po mjeri omogućuju vam podešavanje intenziteta svjetla i boje, tako da možete prilagoditi rasvjetu svojim individualnim potrebama.

Još jedna prednost izrade po mjeri -mjera LED ogledala je njihova estetika. Ova ogledala karakterizira moderan i elegantan dizajn koji omogućuje integraciju s bilo kojim stilom kupaonice ili garderobe. Dodatno, LED ogledala s pozadinskim osvjetljenjem izrađuju se u različitim oblicima i veličinama, što im omogućuje individualnu prilagodbu svakom prostoru. Zbog činjenice da su ova ogledala izrađena od visokokvalitetnih materijala, izdržljiva su i otporna na mehanička oštećenja.

Također vrijedi dodati da ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuju za dobivanje odgovarajućeg intenziteta i boje svjetlosti, što poboljšava naše dobrobit i smanjuje rizik od određenih očnih bolesti.

Customizirano LED ogledalo - na što obratiti pozornost pri kupnji?

LED ogledala po narudžbi sve su popularnije rješenje u uređenju interijera, posebice u garderobama i kupaonicama. Zahvaljujući tome, možete bolje pogledati svoju figuru i osigurati savršen izgled u svakom detalju. Jedan od najvažnijih čimbenika koji treba uzeti u obzir pri odabiru ogledala je njegova veličina i oblik. Ogledala treba prilagoditi prostoru u kojem se nalaze, ali i osigurati ugodnu i praktičnu upotrebu kako bi mogla ispunjavati svoju izvornu funkciju. Zato se isplati odabrati veća ogledala koja će vam omogućiti da se jasno vidite sa svih strana.

Još jedan važan čimbenik pri odabiru ogledala po narudžbi je njegov stil i materijal. Ogledala mogu biti izrađena od raznih materijala, kao što su drvo, metal, staklo ili plastika. Izbor materijala trebao bi odgovarati stilu prostorije u kojoj će biti postavljena ogledala. Ogledala mogu biti različitih stilova - od modernih do klasičnih, ovisno o preferencijama korisnika i stilu uređenja interijera.

Funkcionalnost ogledala još je jedan važan aspekt koji treba uzeti u obzir pri odabiru. Led osvijetljena ogledala mogu imati razne dodatne elemente, kao što su police, vješalice za nakit i mnoge druge. Vrijedno je odabrati ona koja imaju funkcije koje su vam korisne i zadovoljavaju vaše individualne potrebe.

LED ogledala po narudžbi u smart verziji - inovacija po povoljnoj cijeni

Tražite li praktična i moderna rješenja, vrijedi razmisliti o kupnji pravokutnog ogledala s ugrađenom LED rasvjetom koje ima i funkcije pametnog doma. Ovaj proizvod kombinira klasična ogledala s inovativnom tehnologijom, koja vam omogućuje korištenje mnogih korisnih funkcija koje olakšavaju svakodnevni život. Primjerice, dok birate svoju garderobu, možete istovremeno gledati omiljenu seriju ili slušati glazbu s popularnih streaming platformi kao što su Spotify, Apple Music ili Tidal. Takve mogućnosti svakako olakšavaju svakodnevne aktivnosti.

Prilagođena LED ogledala sa pametnim funkcijama moderno su rješenje koje se može uspješno implementirati u različite prostorije. Zahvaljujući svojoj elegantnoj završnoj obradi, suptilno će osvijetliti interijer i dodati mu karakter. Ovisno o vašim željama, možete odabrati ogledala različitih oblika i veličina kako bi odgovarala određenoj prostoriji i njenom stilu.

Ovakva kupaonska ogledala praktično su rješenje koje vam omogućuje da se pažljivo promatrate sa svih strana iu različitim rasvjeta. Štoviše,LED rasvjetakoja se koristi u ogledalima omogućuje vam uštedu prostora, posebno u manjim kupaonicama, gdje je svaki kvadratni metar zlata vrijedan. Međutim, takvaogledala za hodnikučinit će ulaz u kuću elegantnijim i modernijim. Njihovo suptilno osvjetljenje unijet će ugodan ugođaj u prostor.

Ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem i pametnom funkcijom mogu se koristiti i u spavaćoj sobi, gdje će njihovo nježno osvjetljenje stvoriti ugodnu atmosferu opuštanja i odmora . Zahvaljujući funkciji podešavanja intenziteta svjetla, možete prilagoditi rasvjetu svojim individualnim potrebama i preferencijama. U dnevnoj sobi ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem mogu biti zanimljiv ukrasni element koji prostoru daje jedinstven karakter. Njima se može istaknuti, na primjer, određeni kutak za sjedenje, stvoriti zanimljive svjetlosne efekte ili jednostavno dodati eleganciju cijelom interijeru.

Moderna ogledala za garderobu možete pronaći na Artforma

Ako želite pronaći moderna i inovativna ogledala za svoj ormar, vrijedi posjetiti web stranicu Artforma. Ovo je trgovina koja nudi mnoga zanimljiva rješenja u vidu ukrasnih ogledala s LED rasvjetom, koja se odlikuju visokom kvalitetom i dugotrajnošću. Dostupne u raznim veličinama i oblicima, savršeno će se uklopiti u vaš interijer i dati mu moderan stil. Ponuda Artforma uključuje LED ogledala koja će ne samo dodati eleganciju vašem ormaru, već i povećati njegovu funkcionalnost i praktičnost.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više