-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala Lucas

4
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - Lucas ✖

Prikazano 4 od 4 proizvoda

Kupaonska ogledala s policom

Ogledalo je neizostavan element kupaonske opreme koji ima ne samo praktičnu već i dekorativnu funkciju. Teško je zamisliti kompletan raspored ove prostorije bez odgovarajućeg ogledala - ono neće u potpunosti ispuniti svoju funkciju. Tradicionalno se ogledalo u kupaonicipostavlja iznad umivaonika, no može se koristiti i u drugim dijelovima kupaonice. Samo ogledalo može biti opremljeno i praktičnom policom, što povećava njegovu funkcionalnu važnost.

Kupaonička ogledala s policom savršeno su rješenje za svaku kupaonicu, a dodatni prostor za odlaganje, npr. šalica pasta za zube ili pribor za brijanje svakako će biti od koristi svakom ukućaninu. Štoviše, ako je takvo ogledalo opremljeno LED rasvjetom, postat će element uređenja kupaonice, bez kojeg ne možete zamisliti ovu sobu. Ovo praktično rješenje, koje ujedno i nježno osvjetljava kupaonicu, postaje sve popularnije. Stoga vam preporučujemo da se upoznate s našom ponudom ogledala dostupnih na našoj web stranici.

Kupaonska ogledala s policom - savršeno za male prostorije

Ogledala igraju važnu ulogu u procesu uređenja interijera, obavljajući tri ključne funkcije: osvjetljavaju prostorije, optički ih povećavaju i predstavljaju dekorativni element koji može potpuno promijeniti karakter interijera. Reflektirajući svjetlost, ogledalo može osvijetliti tamne interijere u koje ulazi malo prirodne svjetlosti. Uski i skučeni prostori, poput hodnika, izgledat će veći i prostraniji ako u njih postavimo ogledalo. Suvremena ponuda ogledala više nije usmjerena samo na funkcionalnost, već i na estetiku i dekorativnost. U našoj ponudi nalaze se ogledala raznih stilova, širina i oblika, što ih čini savršenim uklapanjem u različite interijere.

Ogledalo u kupaonici nije samo ukrasni dodatak, već i neizostavan dio opreme koji se koristi svaki put. dan. tijekom rituala njege tijela. No, kako bi se postigao dobar vizualni efekt i izbjegle neravnine pri nanošenju šminke, važno je odgovarajuće osvjetljenje. Standardna kupaonska rasvjeta može stvoriti sjene, što vam otežava nanošenje šminke ili temeljito brijanje. Stoga ih vrijedi zamijeniti ogledalom s pozadinskim osvjetljenjem. LED rasvjeta pruža odlično osvjetljenje lica i vrlo je praktična. No, klasična LED ogledala možda neće biti dovoljna u malim kupaonicama gdje prostor mora biti posebno dobro osmišljen. Za takve prostorije idealno rješenje je kupaoničko ogledalo s policom. U našoj trgovini nudimo kupaonska ogledala u raznim veličinama i stilovima, uključujućikupaonička ogledala s policomi praktičnim pozadinskim osvjetljenjem. Ova opcija, kao što je već spomenuto, bit će posebno korisna u malim kupaonicama gdje nema mjesta za dodatni namještaj, a svaki element mora biti funkcionalan i udoban za korištenje.

Kupaonska ogledala s policom je idealno rješenje za ljude koji cijene praktičnost i udobnost. Polica ispod ogledala će vam dati dodatni prostor za kozmetiku, četkice za zube ili šalice, npr. s četkicama za šminku. Štoviše, ako je takvo ogledalo opremljeno LED rasvjetom, ono će optimalno osvijetliti kupaonicu i tako vam olakšati svakodnevne rituale njege. Zahvaljujući takvom elementu kupaonica će dobiti nove funkcionalne i estetske vrijednosti.

LED ogledalo na baterije - na što obratiti pozornost pri kupnji?

Pri odabiru osvijetljenog ogledala za kupaonicu ključna je njegova kvaliteta. Stoga je vrijedno obratiti pozornost na materijale od kojih je izrađena kako biste bili sigurni da se može nositi s teškim uvjetima vlažne kupaonice. Osim estetskog izgleda, ogledalo treba biti i funkcionalno te dobro obavljati svoju ulogu – praktičnu i dekorativnu. Prilikom odabira modela vrijedi obratiti pozornost i na bitne tehničke parametre kao što su vrsta ogledala, vrsta LED dioda koje se koriste u određenom modelu te potrošnja energije, koja nas informira o potrošnji energije potrebne za rasvjetu, izraženoj u vati.

Kada odaberete kupaoničko ogledalo s policom koje je osvijetljeno, važni čimbenici uključuju napajanje i način povezivanja, što će utjecati na vašu udobnost prilikom postavljanja i korištenja ogledala. Prilikom odabira ogledala s istosmjernom strujom obratite pozornost na dostupnost električnog bloka i žica s prekidačem. No, kod retrovizora na baterije potrebno je odrediti snagu baterija koja će biti potrebna za besprijekoran rad retrovizora. Prilikom postavljanja također treba voditi računa o debljini ogledala i udaljenosti od zida.

Boja svjetlosti, koja utječe na naše raspoloženje i prostorne osjećaje, također je važan faktor kada odabir LED ogledala. Posljednji, ali jednako važan aspekt je klasa nepropusnosti zrcala, koja bi trebala biti odabrana na razini IP44 kako bi se osiguralo da će zrcalo biti pravilno zaštićeno od vlage i pare u kupaonici.

Osim toga, pri odabiruogledalo kupaonica s policomTakođer je vrijedno obratiti pozornost na to uklapa li se prostorno u vašu kupaonicu. Važne su i dimenzije postavljene police na koju ćete odlagati artikle poput kozmetike ili kozmetičkih dodataka. Polica treba biti laka za čišćenje i, ovisno o materijalu, otporna na čimbenike koji vladaju u kupaonici, npr. visoku vlažnost.

Kupaonska ogledala s policom - najbolje na Artforma

U našoj online trgovini Artforma pronaći ćete najkvalitetnijaogledala za kupaonicu s policom, opremljena LED pozadinskim osvjetljenjem. Ogledala su dostupna u različitim veličinama, koje možete odabrati pojedinačno za svoju kupaonicu kako biste stvorili interijer koji ispunjava sva vaša očekivanja. Pronaći ćete i ogledala s raznim oblicima svjetlećih traka, kao i modele opremljene praktičnim policama za odlaganje stvari. Svaki osvijetljeni model opremljen je vrhunskom preklopnom sklopkom koja vam omogućuje uključivanje i isključivanje pozadinskog osvjetljenja u bilo kojem trenutku. Udobna, moderna i izdržljiva - naša će ogledala zadovoljiti svakoga.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više