-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Moderni LED ogledala

36
Filtriranje
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 36 od 36 proizvoda

Moderna ogledala

Moderna ogledala su rješenja koja se savršeno uklapaju u trendove uređenja interijera. Karakterizira ih minimalistički dizajn, jednostavni oblici i često korištenje inovativnih tehnologija. Među njima možemo pronaći ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem, nekonvencionalnih oblika, kao i modele nestandardnih dimenzija koji potpuno mijenjaju karakter interijera.

Moderna dekorativna ogledala također su jedinstvena kombinacija funkcionalnosti i estetike. Često služe ne samo kao ukrasni elementi, već i kao praktični. Mogu biti opremljeni ugrađenim sustavom grijanja koji omogućava održavanje toplijeg zrcala, što sprječava zamagljivanje. Štoviše, zahvaljujući modernim tehnologijama, ogledala mogu funkcionirati kao inteligentni uređaji, npr. povezati se s Wi-Fi mrežom i omogućiti korištenje raznih vrsta aplikacija i usluga, uključujući Netflix, Spotify ili Tidal.

Moderna ogledala često su tradicionalni okviri napušteni u korist minimalističkih rješenja bez okvira. Zahvaljujući tome, ogledala postaju suptilna, lagana i uklapaju se u gotovo svaki interijer - od minimalističkog do industrijskog, pa čak i klasičnog. Ovo su iogledala za kupatiloiogledala za spavaću ihodniks. Moderni modeli izbor su za osobe koje cijene modernost i stil te praktičnost. To su investicije za godine jer njihova jednostavnost i funkcionalnost nikada neće izaći iz mode.

Moderna ogledala u klasičnom obliku, odnosno pravokutna i okrugla ogledala bez okvira.

Viseća ogledala, koja su nekad bila vezana uglavnom uz ispraznost, sada su dobila novu dimenziju kao dekorativni element u našim domovima. Na pravilno odabranom mjestu i rasporedu, moderna dekorativna ogledala mogu ne samo lijepo ukrasiti prostoriju, već i vizualno povećati prostor. To, međutim, ne znači da je njegova osnovna funkcija izgubila na važnosti. Naprotiv, danas sve više biramo različite vrste ogledala za različite zadatke, poput šminkanja. U slučaju kupaonice ili dnevnog boravka LED ogledala su idealna.

Klasična pravokutna ogledala obično su osnovni element uređenja interijera, zahvaljujući svojoj jednostavnosti i univerzalnosti dizajn, koji je karakteriziran okomitim oblikom. No, to ne znači da pravokutna ogledala ne mogu biti moderna. Pravokutna,moderna ogledalavrlo su svestrana, što im omogućuje prilagodbu mnogim tipovima prostorija bez obzira na stil uređenja - od tradicionalnih do modernih. Izvrsno funkcioniraju, na primjer, kaoogledala za hodnik. Njihove različite veličine omogućuju vam da ih postavite na razna mjesta: od velikih modela koji optički povećavaju prostor, do manjih ogledala, idealnih za male niše ili za postavljanje na namještaj. Dizajneri, fokusirajući se na minimalistički oblik zrcala, često mu dodaju ukrasne naglaske kako bi klasičnim zrcalima dali originalni stil.

Okrugla su zrcala gotovo jednako popularna kao i pravokutna. Moderna ukrasna ogledala u ovom obliku popularan su i moderan ukrasni element koji dodaje ugodan, nježan naglasak sobi. Njihov zaobljeni oblik dodaje šarm i stilski karakter interijeru, ističući se od ostalih elemenata namještaja. Dostupni su u različitim veličinama i bojama, što omogućuje odabir modela koji savršeno pristaje određenom interijeru. Okrugla ogledala bez okvira su svestrana i dobro se uklapaju u različite vrste rasporeda - od tradicionalnih do modernijih. Možete odabrati boju ogledala koja odgovara cijeloj shemi boja prostorije ili odabrati kontrastnu boju koja privlači pažnju.

Pametna ogledala - isplati li se imati ih u svom domu?

Ako netko preferira modernost i želi uživati u funkcionalnosti i tehnologiji pametnog doma, pametna ogledala bit će savršeno rješenje. Riječ je o LED ogledalima, modernom rješenju koje spaja funkcionalnost osvijetljenog ogledala s tehnologijom koja omogućuje korištenje mnogih praktičnih funkcija koje poboljšavaju naš svakodnevni život. Primjerice, zahvaljujući njima moguće je koristiti popularne streaming servise kao što su Netflix, Spotify ili Tidal, što vam omogućuje uživanje u omiljenoj glazbi ili gledanje zanimljivih filmova i serija, a sve to dok se kupate ili spremate za posao. Pametna ogledala nisu samo praktična, već i estetska, jer imaju moderan dizajn i elegantne završne obrade, zbog čega se uklapaju u moderne i minimalističke interijere, neovisno o namjeni i uređenju prostorije.

Osim toga uz opisane funkcionalnostimoderna pametna ogledala nude i mnoge druge dodatne funkcije, poput prilagođavanja boje svjetla vašim potrebama ili ugrađenog sustava grijanja koji sprječava zamagljivanje i omogućuje osvjetljavanje kako kupaonice tako i ostalih prostorija. Prilikom odabira pravog pametnog ogledala vrijedi obratiti pozornost na tehničke aspekte, poput napajanja i povezivanja. Za retrovizore s istosmjernim napajanjem potrebni su odgovarajući izvori napajanja i prostor za kablove, dok se za retrovizore s baterijskim napajanjem mora obratiti pozornost na snagu baterije. Postavljanje ogledala također zahtijeva pažnju jer ono mora biti pravilno prilagođeno debljini i udaljenosti od zida. Kod korištenja pametnog ogledala u blagovaonici, spavaćoj sobi ili kupaonici bitan faktor je boja i boja emitirane svjetlosti.

Moderna ogledala za vaš dom? Najbolje ćete pronaći na Artforma

Artforma je poljska internetska trgovina koja nudi najkvalitetnija dekorativna ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem, koja će biti savršena za svaki interijer, bez obzira na njegovu funkciju . U našoj ponudi nalaze se ogledala individualno odabranih veličina, oblika i funkcionalnosti koje ćete zasigurno prilagoditi svom domu. Svi proizvodi koje nudimo su vrhunske kvalitete, izrađeni od vrhunskih materijala te ih odlikuje visoka funkcionalnost. Svako od naših ogledala također je opremljeno praktičnim prekidačem koji vam omogućuje jednostavno paljenje i gašenje rasvjete. Dakle, ako ste ljubitelj modernih, udobnih rješenja, naša su ogledala savršeno rješenje za vas.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više