-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

LED ogledala za garderobu

268
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - WoodenFrame ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 45 od 268 proizvoda

Ogledala za odjeću

Ogledala za odjeću važan su element opreme svake prostorije u kojoj se odlaže odjeća. Oni imaju ne samo praktičnu već i estetsku funkciju. Postoje mnoge vrste ogledala za garderobu, uključujući podna ogledala, viseća ogledala, stojeća ogledala i još mnogo toga. Svako od njih ima svoje prednosti i nedostatke, a odabir ovisi o preferencijama i potrebama pojedinog korisnika.

Podna ogledala idealna su za ormare koji nemaju slobodnog prostora na zidovima ili vratima. Oni nisu samo praktični, već i zanimljiv ukrasni element. Podna ogledala obično su velika, što vam omogućuje da pažljivo pogledate svoju odjeću sa svih strana. Ogledala u garderobi koja vise na vratima savršena su za ormare u kojima nema puno prostora. Lako se sastavljaju i rastavljaju, što im omogućuje jednostavno premještanje s jednog mjesta na drugo. Ova su ogledala također dostupna u raznim oblicima i veličinama, što vam omogućuje da odaberete ogledalo koje odgovara vašim potrebama.

Druga vrsta ogledala za garderobu su okomita, stojeća ogledala. Ogledala koja stoje na podu savršena su za garderobe u kojima želimo svoju odjeću moći promatrati iz različitih kutova. Obično su dostupni u većim veličinama, što vam omogućuje da pažljivo provjerite svoju odjeću. Stojeća ogledala također se lako premještaju s jednog mjesta na drugo, što omogućuje fleksibilnu upotrebu.

Ogledalo u ormaru - na što obratiti pozornost pri kupnji?

Prilikom odabiraormarskog ogledalatrebali biste uzeti u obzir nekoliko faktora. Najvažniji od njih je veličina i oblik ogledala. Vrijedno je birati veće veličine kako biste mogli izbliza pogledati svoju figuru sa svih strana. Oblik ogledala također treba prilagoditi prostoru u ormaru u kojem će se ono nalaziti. Stoga ono ne smije biti ni preveliko ni premalo da bi njegovo korištenje bilo udobno i praktično.

Još jedan važan čimbenik pri odabiru ormarskog ogledala je njegov stil i materijal izrade. Ogledala mogu biti izrađena od raznih materijala kao što su drvo, metal, staklo ili plastika. Vrijedno je odabrati materijal koji će odgovarati stilu ormara i drugim elementima opreme. Ogledala mogu imati različite stilove - od modernog do klasičnog. Izbor stila ovisi o preferencijama korisnika i stilu ostatka prostorije. Još jedan važan aspekt na koji treba obratiti pozornost pri odabiruormarskog ogledalaje njegova funkcionalnost. Ogledala mogu imati dodatne funkcije kao što suLED rasvjeta, police, vješalice za nakit i mnoge druge. Vrijedno je odabrati ogledala koja imaju funkcije koje su vam korisne i zadovoljavaju vaše individualne potrebe.

Ogledalo opremljeno LED rasvjetom primjer je funkcionalnog ogledala koje može pomoći pri odabiru prave odjeće za razne prigode. Zahvaljujući činjenici da ogledala imaju ugrađene LED diode, možete pažljivo pregledati svoj stajling na prirodnom svjetlu. LED ogledala s policama i vješalicama za nakit omogućuju sigurno pohranjivanje nakita i olakšavaju održavanje reda u ormaru.

Vrijedi obratiti pozornost i na kvalitetu ogledala. Ogledala trebaju biti izrađena od kvalitetnih materijala kako bi bila otporna na oštećenja i dugo služila korisniku. Također je važno da se ogledala lako čiste i održavaju čistima. Ovo su svi prijedlozi koje ćete pronaći na našoj web stranici.

Pametno ogledalo za garderobu s LED pozadinskim osvjetljenjem - klasično i moderno u jednom?

Ako tražite praktična i moderna rješenja, vrijedi razmisliti o kupnji pravokutnog ogledala s LED rasvjetom koje je opremljeno funkcijama pametnog doma. Zahvaljujući ovoj kombinaciji klasičnog ogledala s pametnom tehnologijom, možete uživati u mnogim korisnim i inovativnim funkcijama koje će vam olakšati svakodnevni život. Primjerice, dok birate svoju garderobu, možete gledati omiljene serije ili slušati glazbu sa streaming servisa kao što su Spotify, Apple Music ili Tidal. Raditi nekoliko različitih stvari u isto vrijeme nikada nije bilo tako jednostavno.

Ogledala za ormaru pametnoj verziji - i horizontalna ogledala i okomita ogledala strong> – rješenje s modernim dizajnom i elegantnom, zanimljivom završnom obradom. Savršene su za minimalističke i tradicionalne interijere, kupaonice i dnevne sobe. Opremljeni atmosferskomLED rasvjetomsuptilno osvjetljavaju prostoriju, au malim kupaonicama omogućuju vam uštedu prostora kojeg malim sobama svakako nedostaje.

Pametna ogledala za odijevanje sobe su rješenje koje ne ispunjava samo praktičnu funkciju, već također unosi moderan, elegantan dizajn u sobu. Njihova univerzalnost čini ih savršenim za minimalističke i tradicionalne prostorije, a zahvaljujući svojoj svestranosti dobro će funkcionirati u gotovo svakoj prostoriji.

ormarsko ogledalo u smart verziji opremljeno LED rasvjetanije samo privlačan svakodnevni dodatak, već i suptilan izvor svjetlosti koji stvara atmosfersku atmosferu. To ga čini idealnim rješenjem ako želite stvoriti ugodnu atmosferu u svom interijeru. Zahvaljujući korištenju ogledala s LED rasvjetom, prostorija također postaje prostranija, a istovremeno vam omogućuje podešavanje intenziteta svjetla i boje.

Prednosti korištenja pametnih ogledala mnogo su veće od njihovu funkcionalnost. Modeli dostupni na tržištu imaju brojne dodatne funkcije, poput reguliranja temperature ogledala, čime se sprječava zamagljivanje, ili zagrijavanja, što je posebno korisno zimi.

Moderna ogledala za garderobu možete pronaći na Artforma

Ako tražite inovativna ogledala za svoj ormar, Artforma je trgovina koja će ispuniti vaša očekivanja. U našoj ponudi nalaze se brojna ukrasna ogledala sa LED rasvjetom, koja su izrađena od visokokvalitetnih materijala. Zahvaljujući tome, oni nisu samo elegantni, već i izdržljivi i funkcionalni. U našoj trgovini nudimo ogledala raznih veličina i oblika, što vam omogućuje da ih savršeno uskladite sa svojim interijerom i dodate mu moderan stil. Svako ogledalo opremljeno je prekidačem na preklop, što olakšava korištenje osvjetljenja. Stoga tražite li praktična i moderna rješenja za svoj dom, svakako pogledajte našu ponudu.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više