-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

LED ogledala bez okvira

214
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - FrameLine ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 214 proizvoda

Ogledala bez okvira

Ogledala bez okviraviše su od praktičnog elementa uređenja interijera. Također je savršen ukras koji može dodati stil i eleganciju sobi, ne samo usredotočujući se na okvir ogledala. Moderni modeli dostupni na tržištu nude ne samo razne funkcije, već i različite oblike i uzorke koji odgovaraju svakom stilu uređenja.

Ogledalo bez okviraosobito je korisno u malim sobama, gdje nedostaje prostora može biti problem. Pravilnim postavljanjem ogledala postiže se efekt optičkog povećanja prostora reflektiranjem svjetla. Štoviše,ogledala bez okvirasu vrlo univerzalna i odgovaraju svakom stilu uređenja, što znači da se mogu koristiti u različitim prostorijama, kao što su dnevni boravak, spavaća soba, kupaonica ili hodnik.

Ogledala ne samo da vizualno povećavaju prostor, već i povećavaju količinu svjetla u prostoriji reflektirajući zrake. Zahvaljujući tome, mogu interijeru dati svijetlu i ugodnu atmosferu. Osim toga, ukrasna ogledala su atraktivni ukrasni elementi koji obogaćuju stil uređenja i naglašavaju njegov elegantan karakter.

Ogledala klasičnih oblika, odnosno pravokutna i okrugla ogledala bez okvira.

Ogledala bez okvira nedvojbeno su jedan od elemenata uređenja interijera koji više nema čisto utilitarnu funkciju. Moderni modeli ogledala bez okvira trenutno su vrlo važan ukrasni element interijera. Nude mnoge mogućnosti primjene i pristajat će gotovo svakom aranžmanu. U samoj arhitekturi ogledala imaju tri osnovne funkcije: omogućuju osvjetljavanje mračnih prostora bez potrebe za ugradnjom prozora ili svjetlarnika, optički povećavaju prostore, a čine ih udobnijima zahvaljujući elegantnim dekoracijama koje potpuno mijenjaju izgled prostora. interijer. I premda na tržištu ima dosta oblika ogledala, i dalje su najpopularniji pravokutni i okrugli.

Pravokutna ogledala jedna su od najčešće korištenih vrsta ogledala, što je posljedica jednostavnosti ali univerzalni dizajn. karakteriziran okomitim oblikom. Svojom svestranošću savršeno se uklapaju u razne vrste interijera, bez obzira na stil - od klasičnog do modernog. Pravokutnaogledala bez okviradostupna su u mnogim veličinama, što im omogućuje prilagodbu različitim prostorijama. Najveći modeli, koji zauzimaju cijeli zid, optički povećavaju prostor i daju mu karakter, dok manji modeli odlično funkcioniraju u malim nišama ili na namještaju, ispunjavajući i dekorativnu i praktičnu funkciju. Štoviše, dizajneri, ne fokusirajući se naokvir zrcala, često obraćaju više pozornosti na to da klasičnim vrstama zrcala daju iznimno dekorativni karakter.

Okrugla ogledala su još jedan elegantan i moderan ukrasni dodatak koji uvodi interijer s mekim i ugodnim naglaskom. Njihov zaobljeni oblik ističe se u odnosu na jednostavne linije namještaja i dodataka, dajući prostoriji stilski karakter. Okrugla ogledala vrlo su svestrana i uklapaju se u razne vrste interijera – od tradicionalnih do modernih. Zahvaljujući svom neobičnom obliku, savršena su za one koji žele dodati originalan i jedinstven naglasak svom interijeru.

Okrugla ogledala bez okvira dostupna su u različitim veličinama, što vam omogućuje odabrati model koji se savršeno uklapa u određeni interijer. Također su dostupni u raznim bojama: od tradicionalne srebrne do originalnijih nijansi poput zlatne ili bakrene. Odabir boje ogledala možete uskladiti s bojom cijele prostorije ili odabrati kontrastnu boju koja će privlačiti pozornost.

Pametna ogledala – isplati li se imati ih u svom domu?

Ako ipak volite modernost i cijenite ogledalo bez okvira, onda su pametna ogledala za vas. Ovo je izvrsno rješenje koje kombinira funkcionalnost s tehnologijom pametnog doma. Zahvaljujući tome, možete koristiti mnoge praktične funkcije koje vam olakšavaju svakodnevni život. Jedna od najvažnijih prednosti pametnih ogledala je mogućnost korištenja popularnih streaming servisa kao što su Netflix, Spotify ili Tidal. Sada, dok se kupate ili spremate za posao, možete uživati u omiljenoj glazbi ili gledati zanimljive filmove i serije koristeći pametno ogledalo.

Pametna ogledalanude mnoge dodatne funkcije, poput mogućnosti podešavanja boje svjetla ili ugrađenog sustava grijanja koji sprječava isparavanje stakla. Uz pomoć ove tehnologije možete jednostavno osvijetliti i kupaonicu i ostale prostorije. Takvoogledalo bez okviraradit će savršeno u svakom rasporedu, ne samo u modernom. Ovakva su ogledala praktična, ali i estetska, a svojim modernim dizajnom i elegantnim završecima uklapaju se u moderne i minimalističke interijere, neovisno o namjeni i uređenju samog prostora. Navečer će pak ova ogledala uspješno stvoriti pravu atmosferu, ovisno o boji svjetla koju odaberete.

Budući da se ne isplati fokusirati samo na okvir ogledala pri odabiru pravog modela dobro je obratiti pažnju i na tehničke aspekte, poput napajanja i priključka. Ogledala s istosmjernim napajanjem zahtijevaju odgovarajuće izvore napajanja i prostor za kabele. Kod retrovizora na baterije morate obratiti pozornost na snagu baterije. Montaža također zahtijeva pažnju - mora biti prilagođena debljini i udaljenosti ogledala od zida. Boja i boja svjetlosti koju emitira ogledalo također su važni za korisnika, posebno u blagovaonici.

Ogledalo bez okvira - najbolje možete pronaći na Artforma

Artforma je online trgovina koja nudi ekskluzivna i dekorativna ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem, savršena za blagovaonicu. U našoj ponudi nalaze se ogledala raznih veličina i oblika koje ćete zasigurno uklopiti u svoj interijer, dodajući mu karakter i udobnost. Svi naši modeli izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i odlikuje ih visoka funkcionalnost. Praktičan preklopni prekidač omogućuje jednostavno paljenje i gašenje svjetla, što dodatno povećava njihovu upotrebljivost. Tražite li moderna rješenja, naša ogledala ispunit će sva vaša očekivanja.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više