-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Kupaonička ogledala s policom

0
Filtriranje
Nema proizvoda za prikaz.

Ogledala u boji

Ogledala u boji su dekorativni element koji privlači pažnju i daje karakter svakoj prostoriji. Korištenje zrcalne površine u boji ne samo da privlači pozornost, već prije svega potpuno mijenja karakter interijera. Ogledala u boji dostupna su u raznim oblicima, veličinama i bojama, što vam omogućuje da odaberete savršeno ogledalo za svaki ukus i stil. Štoviše, jedan su od najnovijih hitova u uređenju interijera jer savršeno diverzificiraju svaki aranžman. Savršen su ukrasni element i savršeno će ukrasiti spavaću sobu, blagovaonicu ili dnevnu sobu, ali tko je rekao da ogledalo u kupaonicine može biti i šareno?

Ogledala u boji - koja? imaju li prednosti?

Jedna od najvećih prednosti ogledala u boji je njihova sposobnost dodavanja boje sobi. Ovisno o vašim željama,ogledala u bojimogu imati suptilnu boju koja odgovara paleti boja cijele prostorije ili mogu biti istaknuti element s jakom, kontrastnom bojom koja privlači pozornost. U našoj ponudi možete pronaći i plavo ogledalo i zeleno ogledalo, kao i sivo ogledalo i grafitna ogledala. s različitom zasićenošću boja. Odraz u ogledalu u boji, u odnosu na srebrno, tamniji je i obojen, zbog čega nije baš praktičan u svakodnevnoj njezi. Međutim, korištenje takve forme daje interijeru jedinstveni karakter, koji potpuno mijenja dizajn prostora.

Ogledala u boji - koje su još prednosti?

Obojeno ogledalo se dobiva dodavanjem odgovarajućih željeznih oksida u staklenu masu, što staklu daje zanimljivu boju. Ovakva uporaba kemikalija u svakodnevnom životu činiogledala u bojisavršenim načinom za unošenje boja, uzoraka i motiva u prostor, a istovremeno ostaju praktičan element opreme. Njima se može optički povećati prostor i unijeti dodatno svjetlo u prostoriju. Njihova glavna zadaća ipak je ukrasiti interijer i dodati mu jedinstveni karakter, zbog čega su savršena kao ogledala za dnevni boravakili kao dekoracija spavaće sobe. S obzirom na to da su ova ogledala funkcionalna i dekorativna, mogu biti središnja točka u prostoriji i privlačiti pozornost.

Šareno - kako ih smjestiti u prostoriju?

Ogledala u bojisu savršen ukrasni element koji se može uklopiti u svaki interijer, bez obzira na njegov karakter. Međutim, kako bi se postigao željeni učinak, ogledala bi trebala biti odabrana prema stilu određene prostorije. Na primjer, ogledala s ukrasnim okvirima savršeno će pristajati klasičnim interijerima, dok će ogledala modernog dizajna i nepravilnih oblika pristajati sobama uređenim u modernom stilu.

Također je važno odabrati pravo mjesto za postavljanje element, koji su zrcala u boji. Glavna funkcija ogledala je da odražava sliku, stoga ga ne treba postavljati na mjesta gdje će odražavati sliku koju ne želimo. Ogledala u bojimogu se koristiti ne samo za prikaz, već i za prekrivanje elemenata koji nam nisu nužno zanimljivi. Ogledala u boji često se koriste za ukrašavanje praznih zidova kako bi dodali dubinu prostoriji i uklonili osjećaj praznine. Dakle, ako tražite moderne, originalne elemente dizajna interijera, pronaći ćete šarena ogledala na web stranici Artforma.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više