-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Jadalnia

105
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Vrsta sobe - Blagovaonica ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - Decor ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 45 od 105 proizvoda

Ogledala za blagovaonicu

Blagovaonica je mjesto gdje provodimo vrijeme, ne samo jedući obroke, već i sastajući se s obitelji i prijateljima. Stoga je vrijedno paziti da izgleda ugodno i estetski. Mnogi se fokusiraju na izbor stola i stolica, zaboravljajući na ostale dizajnerske elemente koji također mogu utjecati na atmosferu u blagovaonici.

Jedan od takvih elemenata može biti ogledalo u blagovaonici. To je ukrasni element koji osim praktične namjene, tj. odražavanja slike, može imati i dekorativnu funkciju. Ogledalo može suptilno, ali učinkovito promijeniti karakter blagovaonice. Zahvaljujući njemu možete stvoriti dojam većeg prostora i istaknuti odabrane elemente dizajna.

Vješanje ogledala u blagovaonici ima brojne prednosti. Prije svega, vizualno povećava prostor. Zahvaljujući refleksiji okoline, blagovaonica se čini većom i prostranijom. Drugo, ogledalo lijepo raspršuje svjetlost, što može stvoriti ugodnu atmosferu u sobi. Treće, ogledalo može istaknuti odabrane elemente dizajna, npr. ukrasne tapete, kristalnu lampu ili prekrasne vaze pune cvijeća. Ovisno o vašim željama, možete odabrati različite vrste ogledala koja će odgovarati stilu vašeg interijera. Možete odabrati klasične modele s okvirima koji će pristajati tradicionalnim blagovaonicama ili modernija, minimalistička ogledala koja će savršeno pristajati modernom namještaju. LED ogledala također su odlična ideja, jer ne samo da će diverzificirati prostor, već će biti i dodatni izvor svjetla.

Ogledala za blagovanje soba - kako jedinstveno diverzificirati prostor

Ogledala su važan dekorativni element u uređenju interijera. Njihova funkcionalnost nadilazi samo reflektiranje slika i služi u tri glavne svrhe: poboljšanje osvjetljenja prostorija i njihovo optičko povećanje. Ogledala su i dekorativni element koji utječe na karakter cijelog interijera. S obzirom na to da ogledala reflektiraju svjetlost, mogu biti odlično rješenje u tamnim prostorijama gdje nedostaje prirodnog svjetla. Trenutno se proizvođači ogledala, osim funkcionalnosti, fokusiraju i na njihovu estetiku i dekorativnost. Ukrasna ogledaladostupna su u raznim širinama i oblicima, tako da se mogu savršeno uklopiti u razne interijere. Stoga mogu biti prekrasan ukrasni element koji će dati karakter cijelom interijeru.

Blagovaonica je prostorija u kojoj osim namještaja vrijedi postaviti i ukrasne elemente - oni će upotpuniti njezin dizajnirati i naglasiti njegov stil. Jedan od takvih elemenata može biti i gore spomenuto ogledalo u blagovaonici koje se savršeno može uklopiti u dizajn interijera. Ogledalo u blagovaonicine samo da će vizualno povećati prostor, već će ga i oživjeti svjetlošću, unoseći u njega pozitivnu atmosferu. Ogledala danas nisu samo praktičan element opreme, već imaju i dekorativnu funkciju te mogu postati središnja vizualna točka blagovaonice. Naša trgovina nudi razne vrste i oblike ogledala, tako da možete odabrati ono koje najbolje odgovara stilu i karakteru interijera.

Kada biramo ogledalo za blagovaonicu , važno je uskladiti njegov oblik, oblik i boju okvira sa stilom i bojama interijera. Ogledala za blagovaonicumogu imati različite boje i ukrasne uzorke na površinama, kao i različite oblike, poput onih višestrukih, koji reflektiraju svjetlost iz različitih kutova i obogaćuju prostor novim vizualnim efektima. Savršeno mjesto za objesiti ogledalo je prostor iznad komode ili bifea, koji se nalazi u blizini stola. Ogledala postavljena iznad namještaja savršeno će ukrasiti prazne zidove i dodati elegantan karakter sobi. Imajte na umu da je ogledalo dekorativni element koji može značajno učiniti interijer blagovaonice privlačnijim i dodati jedinstveni stil.

Svjetleće ogledalo za blagovaonicu - što vrijedi provjeriti prilikom kupovine?

Pri odabiru osvijetljenog ogledala za blagovaonicu nije važna samo njegova estetika, već i kvaliteta. Potrebno je obratiti pozornost na materijale koji se koriste u izradi kako se ogledalo za blagovaonicu ne bi razbilo nakon kratkog vremena. Osim toga, važno je da ogledalo bude funkcionalno i ispunjava svoju funkciju i praktičnog i dekorativnog elementa.

Prilikom odabira modela vrijedi obratiti pozornost na ključne tehničke parametre, npr. tip je toogledalo za blagovaonicukoje se LED diode koriste i koja je potrošnja energije tj. količina energije koja se troši za osvjetljenje izražena u vatima. Također je važno obratiti pažnju na boju i nijansu svjetla, jer pravo svjetlo može utjecati na atmosferu u blagovaonici. Na primjer, ako više volite tople nijanse svjetla, trebali biste odabrati ogledalo s takvim osvjetljenjem.

Prilikom odabira odgovarajućeg osvijetljenog ogledala za blagovaonicu obratite posebnu pozornost na tehničke aspekte, kao što je način napajanja i spajanja. Za ogledala s istosmjernim napajanjem, provjerite imate li pristup odgovarajućem izvoru napajanja i ima li mjesta za kabele s prekidačima. Odlučimo li se za ogledalo na baterije, treba voditi računa o njihovoj snazi koja je ključna za pravilan rad ogledala. Postavljanje ogledala također zahtijeva pažnju - treba ga prilagoditi debljini i udaljenosti od zida. Boja i boja svjetlosti koju emitira ogledalo u blagovaonici također su važni za našu udobnost korištenja.

Prilikom odabiraogledala za blagovaonicu, također je vrijedno zapamtiti o prilagodbi njegovog oblika i dimenzija sobi i stilu uređenja. Ogledalo može biti ne samo praktičan element, već može biti i lijep ukras i upotpuniti prostor. Postavljate li ogledalo u blagovaonicu, pripazite i na njegove dimenzije i oblik kako bi se savršeno uklopilo u aranžman te ispunilo svoju funkcionalnu i estetsku funkciju.

Ogledala za spavaću sobu - najbolje na Artforma

Internet trgovina Artforma nudi jedinstvena, dekorativna ogledala za blagovaonicu koja su opremljena visokokvalitetnim, funkcionalnim LED pozadinsko osvjetljenje. Ogledala u našoj ponudi dolaze u raznim veličinama i oblicima. Uspješno ih možete uklopiti uz svoju blagovaonicu koja će svakako dobiti dodatni karakter i udobnost. Svi modeli dostupni kod nas vrhunske su kvalitete i vrlo su funkcionalni. Opremljene su praktičnim prekidačem na preklop koji vam omogućuje jednostavno paljenje i gašenje rasvjete. Jesu li moderna rješenja ono što tražite? Naša ogledala zasigurno će ispuniti sva vaša očekivanja.

Ogledala prema obliku

Ogledala prema vrsti

Ogledala prema prostoru

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više