-5% popusta uz kod 5promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

LED Ormarići

21
S kupaonskim ormarićima Artforma LED ogledalo ne morate se lišiti mogućnosti modernog ogledala u svojoj kupaonici. Praktični ormarić s ogledalom služi i kao ogledalo s LED osvjetljenjem i mjesto gdje možete pohraniti svoje najpotrebnije stvari za svakodnevnu upotrebu. Veliki izbor modela i boja te mogućnost odabira dvovratne ili trovratne varijante omogućit će vam odabir savršenog kupaonskog ormarića s ogledalom za vašu sobu.
Filtriranje
Kolekcija - Lily ✖
Kolekcija - Lisa ✖
Kolekcija - Emily ✖
Kolekcija - Emma ✖
Kolekcija - Sofia ✖
Kolekcija - Clara ✖
Kolekcija - Sarah ✖
Broj vrata - 2 vrata ✖
Broj vrata - 3 vrata ✖
Broj vrata - 1-vrata ✖

Prikazano 21 od 21 proizvoda

Kupaonski ormarići s ogledalom

Ormarić s LED ogledalom u modernim oblicima i veličinama širine 60 cm i 100 cm, više varijanti boja, koje ćete prilagoditi potrebama svoje sobe? Ovo nije san! Artformov LED ormarić s ogledalom uskoro će ponovno oživjeti vaš interijer!

 

Moderan kupaonski ormarić nove generacije

Viseći kupaonski ormarić s ogledalom morate imati. Dostupan u mnogim dezenima ploča za namještaj, kao što su bijela, antracit, halifax hrast i drugi koji odgovaraju aktualnim trendovima. Sa širokim rasponom pogodnosti, kao što su meteorološka stanica, indukcijski punjač, ​​zvučnik, sat ili praktična USB utičnica, omogućit će vam da dosegnete novu razinu udobnosti! Trebate li opuštanje? Praktičan ormarić s osvijetljenim ogledalom može se opremiti prekidačem na dodir koji će pojačavati i smanjivati ​​intenzitet svjetla.
Nema sumnje da će pravi kupaonski ormarić vaš prostor učiniti udobnim i praktičnim, a dnevni odmor nakon radnog dana još ugodnijim.
Bijeli ormarić s led ogledalom iz Artforma nije samo tehnološka oprema i udobnost. Praktični osvijetljeni ormarić s ogledalom također impresionira svojom LED rasvjetom. To je ekološko rješenje koje se odlikuje dugim vijekom trajanja. Zahvaljujući mogućnosti odabira vrste rasvjete, ne iskrivljuje stvarnost.

 

Zrcalni ormarić za kupaonicu iz Artforma

Viseći kupaonski ormarić trebao bi biti točno usklađen s mogućnostima prostorije. Naša ponuda uključuje čak 6 varijanti. Svaki od njih se razlikuje po obliku, visini i vrsti polica.
Prilagodite proizvod svojim potrebama i veličini stana. Imate li sumnje? Naši stručnjaci će ih proširiti tako da će LED ormarić s ogledalom vašu kupaonicu uskoro učiniti estetskim i modernim mjestom!

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više