-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Zaobljena LED kupaonska ogledala

13
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 13 od 13 proizvoda

Zaobljena LED kupaonska ogledala - originalna kupaonica u vašem domu

Ako planirate urediti modernu i funkcionalnu kupaonicu, zaobljena LED kupaonska ogledala mogu se pokazati kao vaš najbolji izbor. Zaobljena kupaonska ogledala s osvjetljenjem originalni su element uređenja interijera koji svojim neobičnim oblicima i vrlo ugodnom formom plijeni pažnju. Kombinacija je klasičnog pravokutnog ogledala s ovalnim rubovima koji interijer čine ugodnijim.

Ovalna zidna ogledala s LED rasvjetom dobro će pristajati u svakoj vrsti prostorije. Zahvaljujući njima možete u potpunosti iskoristiti prostor u maloj kupaonici, a pritom joj dodati šik i nenametljiv dašak ekstravagancije. Zaobljene stranice ogledala savršeno se nadopunjuju lampama s okruglim sjenilima, dobro se slažu s okruglim podnim tepihom i omekšavaju oblik klasičnog pravokutnog ormarića za umivaonik. Atraktivno će se kombinirati s velikim pravokutnim zidnim pločicama, glatko će ispuniti veliki zid iznad kade i pristajati uz asketski završetak kupaonice u industrijskom stilu.

Zaobljena LED kupaonska ogledala – modernost u elegantnom obliku

Razmišljate li o svjetlećim kupaonskim ogledalima? Zaobljeni rubovi zanimljiv su dekorativni element koji pristaje minimalističkim kupaonicama s malo predmeta. Zaobljeno ogledalo možete koristiti u visokoj ili dugačkoj kupaonici ili u sobi s kosim stropom - zahvaljujući njegovim mekim oblicima postići ćete veću ravnotežu i bolje proporcije. Veliko, masivno ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem dobro će poslužiti u prostranoj kupaonici u kojoj su potrebni dodatni izvori svjetlosti.

Zaobljena LED kupaonska ogledala omogućit će vam da se opustite u kupaonici nakon intenzivnog dana. Nježno LED svjetlo omogućit će vam opuštanje u kadi ili tuširanje toplom vodom, što će vam dati energiju za djelovanje. Odaberete li bogato ukrašeno ogledalo sa širokom rasvjetnom pločom, ono može postati najvažniji element uređenja interijera. Manje ogledalo na bočnoj stijenci kupaonice prilika je za stvaranje ugodnog kutka za večernju toaletu i opuštanje prije spavanja.

Osvijetljena zaobljena kupaonska ogledala - a stilski naglasak u kupaonici

Zaobljena LED kupaonska ogledala zanimljiv su način da se poigrate linijama i formom u kupaonici. Svojim jedinstvenim izgledom dobro se slažu s modernim namještajem i bogato ukrašenim starinskim dodacima. Zaobljeni kutovi izgledaju atraktivno u svijetlim sobama i kupaonicama u boho stilu. Bit će jedinstven naglasak u kupaonici sa zlatnim ili mjedenim dodacima i bogato ukrašenim podom.

Zaobljena kupaonska ogledala možete nadopuniti rasvjetom iz kolekcije Artforma s brojnim dodacima. Ostvarite udoban prostor uz dodatnu staklenu policu, upravljačku ploču, sat ili Bluetooth radio. Grijaća prostirka ili kozmetičko ogledalo omogućit će vam udobno korištenje kupaonice bez obzira na doba dana i vaše omiljene aktivnosti. Zahvaljujući kupaonskim ogledalima s LED pozadinskim osvjetljenjem, dobit ćete mjesto u svom domu u kojem ćete se osjećati uistinu posebno.

Vidi više