-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Pravokutna LED kupaonska ogledala

19
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖

Prikazano 19 od 19 proizvoda

Pravokutna LED kupaonska ogledala - elegantna i praktična kupaonica

Dizajnirate funkcionalan interijer koji će oduševiti svojim jedinstvenim izgledom i posvećenošću detaljima? LED pravokutna kupaonska ogledala, dostupna u širokoj ponudi trgovine Artforma, sigurno će pomoći u ovom zadatku. Ovo je idealan proizvod za klasične kupaonice i sobe koje zahtijevaju diskretnu rasvjetu. Pravokutna kupaonska ogledala s osvjetljenjem optimalno će ispuniti prostor iznad umivaonika te dobro pristajati na zidu iznad kozmetičkog ormarića.

Osvijetljena pravokutna kupaonska ogledala pomalo su spoj klasike s modernim rješenjima. Pravokutna kupaonska ogledala dobro se slažu s pravokutnim kupaonskim ormarićima ili prostranim namještajem. Zahvaljujući pravokutnom ogledalu možete stvoriti zanimljiv raspored u modernoj kupaonici u kojoj dominiraju hrabre boje i jasno istaknuti ukrasni motivi.

Pravokutna kupaonska ogledala - praktičnost tijekom svakodnevne njege

Pravokutna LED kupaonska ogledala odgovaraju i za kupaonica u stambenoj zgradi ili velika soba u obiteljskoj kući. Pravokutno ogledalo savršeno će pristajati uz pravokutni ormarić za umivaonik i potreban kupaonski pribor. Odaberete li pravokutna kupaonska ogledala s osvjetljenjem u minimalističkom obliku, do izražaja ćete moći dočarati ljepotu bogato ukrašenog zida ili sjajne kupaonske armature.

Pravokutna ogledala za kupaonicu trebali bi razmotriti svi koji žele vizualno povećati interijer. Veliko ogledalo koje prekriva cijeli zid omogućit će vam stvaranje dubinskog efekta, a dodatna rasvjeta bit će korisna pri obavljanju dnevnih higijenskih postupaka. LED kupaonske ogledala pravokutne svjetiljke zanimljiva su alternativa klasičnoj stropnoj rasvjeti ili bočnim zidnim svjetiljkama. Oni će i vrlo malu kupaonicu pomoći uljepšati i ujednačiti njezine proporcije, a postati i glavni ukrasni motiv.

Osvijetljena pravokutna kupaonska ogledala - moderna rješenja u vašem domu

Pravokutna kupaonska ogledala s dodatnim LED rasvjeta osigurat će da se svaki ukućanin potpuno opusti u vašoj kupaonici. Podesivi intenzitet svjetla znači da u bilo kojem trenutku možete prilagoditi jačinu osvjetljenja svojim aktivnostima. Moderna LED kupaonska ogledala možete nadopuniti dodatnim dodacima, poput kozmetičkog ogledala, Bluetooth zvučnika ili posebne stanice sa satom i kontrolnom pločom.

Zahvaljujući posebnim pogodnostima, pravokutna ogledala nudi Artforma trgovina pomoći će vam da dizajnirate kupaonicu svojih snova. Odaberete li ogledalo s grijaćom podlogom ili staklenu policu za kozmetiku, imat ćete slobodu koristiti ga bez obzira na doba dana ili sobnu temperaturu. Možete koristiti svijetlo i vrlo elegantno ogledalo s pozadinskim osvjetljenjem u modernoj ili industrijskoj kupaonici, kombinirati ga sa šarenim zidnim tapetama i dizajnerskim dodacima. Zahvaljujući velikim ogledalima s jakim osvjetljenjem, imat ćete priliku poigrati se bojama i uzorcima na zidovima – stvoriti upravo onakve interijere kakve volite.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više