-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ovalna LED kupaonska ogledala

15
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 15 od 15 proizvoda

Ovalna LED kupaonska ogledala - šik i elegancija

Kupaonica je jedna od najvažnijih prostorija u vašem stanu i treba biti funkcionalno opremljena. Ono što će Vam omogućiti da uredite udobnu kupaonicu po Vašoj mjeri su ovalna kupaonska ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem. Riječ je o vješto integriranom kupaonskom ogledalu koje prostoriju čini svjetlijom, optički većom i pozitivno utječe na raspoloženje kućanstva. Ovalna kupaonska ogledala iz bogate ponude trgovine Artforma prilika su za dizajn ugodne kupaonice, pune elegancije i bezvremenskog stila.

Ovalna kupaonska ogledala s rasvjetom< /u> originalna su alternativa klasičnim pravokutnim ogledalima u kupaonici. Njihova nedvojbena prednost je njihov izvorni oblik, koji će u kombinaciji s modernom rasvjetom pomoći u stvaranju dobro sastavljene kupaonice. Mogućnost podešavanja intenziteta osvjetljenja čini ovalna LED kupaonska ogledala savršenima u bilo koje doba dana kada se želite odmoriti ili dobiti energije.

Ovalna kupaonska ogledala - moderni interijeri s karakterom

Ovalna kupaonska ogledala s osvjetljenjem su optimalan izbor za one koji uređuju moderne interijere s dozom fantazije. Omogućuju vam da se odmaknete od ustaljenih obrazaca u dizajnu kupaonice i učinite interijer ugodnijim. Ovalno ogledalo bit će izvrstan dodatak pravokutnom kupaonskom ormariću s nadgradnim umivaonikom. Uz prozor ili na zid možete uspješno objesiti veliko, ovalno ogledalo, u kojem ima mjesta i za viseći kozmetički ormarić.

Mogu se koristiti ovalna kupaonska ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem kao glavni ukrasni motiv u prostoriji. Uz ovalno ogledalo pristajat će viseći stalci za cvijeće u boho stilu, kao i okrugle posude za sitnu kozmetiku na vrhu kupaonskog ormarića. Dobro osvijetljeno LED ogledalo ovalnog oblika upotpunit će tamnu kupaonicu s betonskim zidovima ili interijerom prekrivenim ažurnim tapetama. Mogu postati jedinstveni motiv u glamuroznoj ili boho kupaonici.

Ovalna LED kupaonska ogledala - prepustite se udobnosti

Moderna kupaonska ogledala dostupna u trgovini Artforma odgovor su na potrebe najzahtjevnijih kupaca. Svaki proizvod odlikuje se posvećenošću detaljima i mogućnošću individualne prilagodbe pojedinih parametara zahtjevima svih ukućana. Ovalna kupaonska ogledala s pozadinskim osvjetljenjem optimalno osvjetljavaju lice ili figuru i čine dnevne higijenske aktivnosti mnogo ugodnijima.

Moderna ovalna LED ogledala možete nadopuniti brojnim funkcionalnim dodacima. U Artformi ćete pronaći ogledala s dodatnom kontrolnom pločom, radiom ili satom. U kupaonici možete osmisliti kućni centar za opuštanje - zahvaljujući grijaćoj prostirci i praktičnoj polici za kozmetiku moći ćete slobodno koristiti kupaonicu u bilo koje doba dana. Usklađivanjem veličine i oblika ogledala sa zidom kupaonice, uživat ćete u normalnim kućnim aktivnostima bez kompromisa. Osvijetljena LED kupaonska ogledala su luksuz koji zaslužujete.

Vidi više