-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Okrugla LED kupaonska ogledala

30
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖

Prikazano 30 od 30 proizvoda

Okrugla LED kupaonska ogledala - elegancija i funkcionalnost

Kupaonica je jedno od najvažnijih mjesta u stanu za opuštanje i odmor. Ono što će Vam omogućiti da napravite jedinstveni raspored u Vašoj kućnoj kupaonici su okrugla LED kupaonska ogledala dostupna u trgovini Artforma. Riječ je o jedinstvenim okruglim ogledalima za kupaonicu, s rasvjetnim panelom i modernim rješenjima koja će učiniti da vaša kupaonica zablista i postane funkcionalnija. Okrugla kupaonska ogledala kombinacija su udobnosti i elegancije uz koju ćete se u svojoj kupaonici osjećati kao u profesionalnom SPA centru.

Nedvojbena prednost koja odlikuje okrugla osvijetljena kupaonska ogledala je mogućnost njihovog uklapanja u gotovo svaki dizajn interijera. Kupaonska ogledala - okrugla, bilo koje veličine, minimalistička ili s dodatnim ukrasima, posebno će dobro pristajati u velikoj, prostranoj kupaonici. Također su dobar izbor u malim prostorijama jer ih optički povećavaju i pomažu u ispravljanju proporcija.

Okruglo LED ogledalo za kupaonicu - samostalan ukras interijera

Okruglo osvijetljeno ogledalo za kupaonicu je unikat naglasak u sobi koji će vam omogućiti da dizajnirate udobnu kupaonicu za sve članove obitelji. Dobro eksponirano ogledalo poslužit će kao samostalni ukrasni element na velikom zidu, uz stalak za cvijeće ili jednostavnu policu za kozmetiku. Okrugla ogledala za kupaonicu najbolji su izbor u kupaonici s asimetričnim zidovima, u potkrovlju ili u sobi s kosim stropom.

Okrugla LED kupaonska ogledala omogućit će vam da diskretno uravnotežite proporcije uske i dugačke kupaonice. Okrugla osvijetljena ogledala za kupaonicu izgledaju sjajno na sivom ili crnom zidu, u kupaonici u industrijskom stilu ili u svijetlom kućnom SPA. Velika, okrugla LED kupaonska ogledala ispunit će prostor iznad umivaonika i učiniti svakodnevne higijenske i kozmetičke aktivnosti još ugodnijim. LED rasvjetni panel može biti dodatni izvor svjetla ili diskretan ukras tijekom večernjeg kupanja.

Ogledala za kupaonicu - okrugli ukrasi u lijepo uređenom interijeru

Okrugla ogledala za kupaonicu su univerzalni element svake kupaonske opreme. Zahvaljujući okruglom obliku, ogledalo s LED osvjetljenjem izgledat će impresivno u kombinaciji sa samostojećim umivaonikom ili izduženim ormarićem s nadgradnim umivaonikom. Okruglo osvijetljeno kupaonsko ogledalomožete kombinirati s velikom, visećom svjetiljkom s ovalnim sjenilima, što će vašu kupaonicu učiniti još većom.

Okruglo ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućit će vam da uštedite prostor u maloj sobi i odustanete od tradicionalne rasvjete. LED panel omogućit će vam učinkovito nanošenje šminke i precizno isticanje lica vaših ukućana u ogledalu. Istovremeno, moderna LED ogledala iz Artforme omogućuju prilagođavanje intenziteta osvjetljenja vašem raspoloženju ili dobu dana, tako da kupaonica postaje pravo mjesto za odmor. Odabir okruglog ogledala s LED pozadinskim osvjetljenjem jamstvo je da će vrijeme provedeno u kupaonici uvijek proći u ugodnoj atmosferi.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više