-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Velika ogledala LED

77
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

  • 1
Prikazano 45 od 77 proizvoda

Velika ogledala

Velika ogledala za kupaonicu ili predsoblje jedinstvena su kategorija proizvoda zahvaljujući kojoj možete radikalno promijeniti izgled svakog interijer. Velika zidna ogledala za dnevnu sobu uspješno će zamijeniti klasičnu sliku iznad sofe, pomoći će vizualno povećati sobu i osvijetliti prostor bez dodatnog izvora svjetla. Jako veliko zidno ogledalo može postati glavni ukrasni motiv sobe u kojoj se volite opustiti ili provoditi vrijeme s prijateljima.

Veliko ogledalo na glavnom zidu u hodniku ili kupaonici dat će interijeru dodatnu dubinu, a proporcije će biti ujednačene. Ovo je recept za uređenje neobične sobe s kosim stropom ili visokim stropom, jer ogledalo u ukrasnom okviru omogućit će vam da osmislite ugodan kutak za rad i odmor. Velika ogledala s osvjetljenjem nadopunit će stropnu rasvjetu i pružiti vam diskretno svjetlo na bočnom zidu, savršeno za večer ili gledanje filma.

Velika ogledala za kupaonicu< /u> - udobnost svakodnevne upotrebe

Velika LED zidna ogledala su prijedlog za ljude koji cijene moderna i funkcionalna rješenja u svom domu . Velika ogledala u dnevnom boravku ili predsoblju mogu biti jedini element uređenja sobe - tada vrijedi koristiti vrlo dekorativan okvir koji će odgovarati ostalim elementima opreme.

Velika pravokutna zidna ogledala mogu stati iu malu kupaonicu, objesite ih nasuprot ulaza i tako vizualno povećajte prostoriju. Velika kupaonska ogledala s osvjetljenjem bit će zgodna tijekom jutarnje toalete i kada se želite precizno našminkati. Veoma veliko zidno ogledalo izgledat će elegantno iu sobi u retro stilu iu dnevnoj sobi s glamuroznim dodacima.

Moderna velika ogledala za spavaću sobu< / u> - šik i elegancija

Trgovina Artforma nudi moderna velika ogledala za kupaonicu ili spavaću sobu, koja će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite prednosti tvoj dom. To su prvenstveno velika kupaonska ogledala s osvjetljenjem koja možete nadopuniti dodatnim senzorom za dodir, vremenskom stanicom ili satom. Za vas možemo ugraditi Bluetooth zvučnik u ogledalo koji će vam omogućiti da slušate omiljenu glazbu tijekom večernjeg kupanja ili uključite energične ritmove tijekom jutarnjeg tuširanja. Velika ogledala s osvjetljenjem dostupna su s različitim intenzitetom osvjetljenja i u raznim oblicima, tako da tip ogledala možete savršeno uskladiti s određenim interijerom. Zahvaljujući modernim ogledalima iz Artforme, model možete prilagoditi tako da Vaš stan zadovolji sve potrebe ukućana.

Vidi više