-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Skandinavska ogledala

24
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i sa strane ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 24 od 24 proizvoda

Skandinavska ogledala iz Artforme - bezvremenski stil!

Skandinavska ogledala odišu jednostavnošću i elegancijom, simbol su sjevernjačkog dizajna koji je već godinama popularan u cijelom svijetu . Modeli koje karakteriziraju čiste linije, minimalizam i funkcionalnost nisu samo praktičan element opreme, već i profinjeni ukrasni akcenat koji može transformirati predsoblje, garderobu, dnevni boravak ili kupaonicu.

Njihov dizajn odražava filozofiju "manje je više". Jednostavni, ali učinkoviti okviri, često izrađeni od prirodnog drva, poput hrasta ili bora, dodaju toplinu i prirodnost. Ogledala u skandinavskom stilu bez suvišnih ukrasa iz Artforme pristaju uz razne interijere - od modernih, preko potkrovlja, do klasičnijih.

Tradicionalni pravokutnici, krugovi, ovali, šesterokuti, nepravilni valovi, pa čak i modeli po narudžbi - ova vam raznolikost omogućuje prilagodbu ogledala prema vašim individualnim potrebama i preferencijama. Neki modeli nude dodatne funkcije, poput polica ili vješalica, što je odgovor na potrebe modernih, funkcionalnih životnih prostora.

Po čemu se još ističu takva ogledala? Skandinavski stilima mogućnost posvjetljivanja i optičkog povećanja površina – ne samo zahvaljujući staklu, već i svjetlosnim oblicima i svijetlim bojama. Vješto postavljena u prostorije, stvaraju iluziju većeg prostora i osvjetljavaju manje osvijetljene kutove, što je posebno vrijedno u manjim stanovima.

Ogledala u skandinavskom stilu - kako odabrati savršen model?

Pitate li se? , kako odabrati savršeno ogledalo? Skandinavski stilje cijela paleta različitih proizvoda, stoga ćemo vam pomoći u kupnji!

Prvo obratite pozornost na veličinu. Ovisno o prostoru kojim raspolažete, možete odabrati veliko skandinavsko ogledalo za objesiti na zid, koje će postati središnja točka prostorije, optički povećavajući prostor, ili manje - diskretnije modele, savršene za vješanje u hodniku ili kupaonici. . Ne zaboravite da su velika ogledala odličan izvor prirodnog svjetla, reflektiraju ga i osvjetljavaju tamnije kutove.

Naravno, boja je također važna. Ogledalo u skandinavskom stilu ne mora biti bijelo - bež, siva, prirodno drvo, ekru, a za one hrabre - pastelno ružičasta ili svijetlo pistacija također su izvrsne opcije. Boje trebaju odgovarati podlozi, odnosno boji zidova ili pločica, kao i namještaja i dodataka.

Skandinavska ogledala s LED rasvjetom su funkcionalan i estetski izbor. Ne radi se samo o dodatnom izvoru svjetlosti, već io načinu stvaranja ugodne atmosfere u sobi. LED diode štede energiju, što ih čini idealnim izborom za osviještenog potrošača.

SMART opcije su još jedan aspekt vrijedan razmatranja. Skandinavska ogledala iz Artforme mogu biti opremljena dodatnim funkcijama, poput mogućnosti prikazivanja filmova i serija sa servisa za strujanje, slušanja glazbe, pa čak i integracije s e-poštom. Ova inteligentna rješenja ne samo da olakšavaju svakodnevne aktivnosti, već i dodaju luksuz i udobnost vašem domu.

Skandinavska ogledala – kako ih rasporediti?

Što se tiče ogledala za dvorana, skandinavski stilučinit će interijer dobrodošlim gostima i članovima kućanstva s praga s ugodnim i istodobno modernim naglaskom. Ogledalo postavljeno iznad drvene konzole ili stolića stvorit će praktično mjesto za posljednje detalje prije izlaska iz kuće. Oko njega možete objesiti jednostavne, bijele police na koje možete postaviti male lončanice.

Kada je u pitanju ogledalo za dnevni boravak - skandinavski stil, ono će savršeno naglasiti sirovi oblik ogledala koje ćete postaviti iznad kamina ili svijetle sofe. Možete eksperimentirati s različitim oblicima - okrugli ili ovalni modeli mogu dodati mekoću i nježnost uređenju, dok će veliki, pravokutni modeli biti avangardniji.

U kupaonici skandinavsko ogledalo može biti ne samo funkcionalan element, ali i način stvaranja ugodne, opuštajuće atmosfere. Ogledalo s LED pozadinskim osvjetljenjem olakšat će svakodnevne rituale njege, ali će također stvoriti nježno, opuštajuće svjetlo, savršeno za večernje opuštanje u kadi ili pod tušem.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više