-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Osvijetljena ogledala 50x80

30
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 30 od 30 proizvoda

Ogledala 50x80

Ogledala 50x80 cm mali su, ali vrlo važni za funkcionalno opremanje stana, elementi opreme koje vrijedi uklopiti u svoju kupaonicu ili predsoblje. LED ogledala 50x80 cm zanimljiv su prijedlog za sve one koji žele jednostavno urediti malu kupaonicu ili svom stanu dati izražajniji karakter. Malo ogledalo na zidu uklopit će se u uski hodnik, uspješno ispuniti zidić iznad komode i učiniti da vaša malena kupaonica izgleda optički veća.

Kupaonička ogledala 50x80 cm alternativa su koja vrijedi razmotriti velikim i masivnim ogledalima koja prekrivaju cijeli zid u prostoriji. Možete ih postaviti iznad produžetka kupaonskog ormarića s umivaonikom, objesiti ih uz bogato ukrašen namještaj i koristiti kao zanimljiv ukrasni element zajedno sa slikama ili suvenirima s putovanja u dnevnoj sobi.

Ogledala 50x80 dostupna su u standardnim oblicima, s dodatnom rasvjetnom pločom i brojnim dodacima. Zahvaljujući njima, pripremit ćete praktičan raspored u kupaonici, zahvaljujući kojem se možete udobno našminkati ili pripremiti lice za noćni odmor. LED ogledala 50x80 cm mogu se prilagoditi individualnim željama ukućana - uskladite svoju omiljenu boju svjetla, koristite ugrađene zvučnike ili diskretnu policu za kozmetiku dostupnu na dohvat ruke. Zahvaljujući malom ogledalu u predsoblju, rado ćete se spremati za noćni izlazak s prijateljima i odabrati najbolju garderobu za posao kako biste se osjećali sigurni u svakoj situaciji.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više