-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Zelena ogledala LED

13
Filtriranje
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - Boji ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 13 od 13 proizvoda

Zelena ogledala

Sanjate li o originalnom i funkcionalnom prostoru? Zelena ogledala za kupaonicu ili predsoblje jedan su od najzanimljivijih elemenata opreme koji će vam omogućiti da napravite uspješan i ukusan aranžman. Zelena boja ogledala je svakako nešto moderno što će iznenaditi vaše goste. U isto vrijeme, ova boja vam omogućuje da se okružite nijansama prirode i crpite dobru energiju koju biljke daju.

Zelena je opuštajuća za oči i um. S druge strane, korištenjem živih nijansi ove boje možete dizajnirati prostoriju punu motivacije za djelovanje. Zeleno ogledalo bit će prikladno u dnevnoj sobi, kupaonici i hodniku. Veliko zeleno ogledalo vizualno će povećati čak i vrlo usku i teško uredivu prostoriju ili uspješno urediti kupaonicu s kosinama.

Zelena ogledala - malo modernog u vašem domu

Zelena ogledala dobro će funkcionirati kući punoj boja, kao iu prostoru u minimalističkom stilu. Zeleni okvir ogledala možete kombinirati s drugim bojama preuzetim iz zemljanih tonova – bit će to uspješna kombinacija sa smeđom, nijansama bež, krem i bijele, kao i prirodnim drvom. Zeleno ogledalo s prirodnim namještajem i živim cvijećem u dnevnoj sobi ideja je za mjesto gdje se možete opustiti i riješiti stresa.

Šarena zelena ogledala mogu se koristiti kao element koji će utjecati ne samo na estetiku, već će i poboljšati raspoloženje vaših ukućana. Možete birati između ogledala u intenzivno zelenoj, tamnozelenoj boji boce ili nježnoj boji mora. S druge strane, to je pozitivna nijansa svijetlog akvamarina, pastelno zelena, koja podsjeća na ton mladog lišća ili mente – možete ih slobodno kombinirati u motivima na namještaju, zidovima, tapetama ili kupaonskim pločicama.

Zeleno ogledalo - energija u vašem domu

Zelena ogledala iz ponude Artforme prijedlog su za ljude koji nisu boji se hrabrih rješenja u kućnim interijerima. Zeleno ogledalo možete kombinirati sa zlatnim, srebrnim ili crnim. Objesite ih na pozadinu tapeta s uzorkom ili u blizini mramornog umivaonika. Među Artforminim proizvodima naći ćete modele s dodatnom meteorološkom stanicom, senzorom, atraktivnim pozadinskim osvjetljenjem ili satom – sve kako biste se u kupaonici mogli opustiti baš onako kako želite. Svako je ogledalo kreirano s pažnjom na detalje - dobivate opremu koja će vam pružati užitak korištenja dugi niz godina.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više