-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Plava ogledala LED

13
Filtriranje
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Oblik zrcala - Nepravilna ✖
Kolekcija - Boji ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 13 od 13 proizvoda

Plava ogledala

Plava ogledala jedna su od najzanimljivijih i najoriginalnijih ideja za jedinstveno uređenje vašeg prostor. Plava boja se obično povezuje s vodom - savršena je kombinacija s kupaonskom opremom u kojoj se možete opustiti nakon napornog dana. Ovaj model također možete uspješno postaviti na zid u hodniku ili objesiti u dnevnoj sobi. Plava boja okvira zanimljivo se kombinira s mnogim bojama i strukturama - omogućit će vam da stvorite miran i skladan prostor za svoju obitelj.

Plavo ogledalo pomoći će vam da dizajnirate prostoriju u kojoj možete lako smiriti svoje misli. i opustite se u ugodnoj atmosferi. Plavi okvir izgledat će atraktivno na glatkom zidu u bijeloj, sivoj i bež boji. Također je dobra ideja objesiti Plavo ogledalo zajedno s omiljenim suvenirima s putovanja u inozemstvo na glavni zid u dnevnoj sobi. Plava ogledala vraćaju uspomene s odmora, povezuju se s plavetnilom mora i tjeraju vas da sanjate.

Šarena plava ogledala – elegantna i s karakterom

Plava zrcala atraktivan su prijedlog za one koji se vole igrati živim bojama u svom okruženju. Plava se može pojaviti u mnogo oblika - diskretna plava je pastelna baza za bijele, bež i krem nijanse zidova, tekstila u dnevnoj sobi ili pločica na zidu kupaonice. Intenzivna plava boja savršena je u kombinaciji sa srebrnom, zlatnom ili mesinganom - ovo je boja za koju se isplati odabrati kupaonsku opremu ako želite dobiti odvažan i moderan prostor u kojem ćete brinuti o svom izgledu.

A diskretno ogledalo u uskom okviru iznad umivaonika omogućit će vam praktično nanošenje šminke i brigu o svom izgledu navečer. Za dnevnu sobu odaberite plavo ogledalo s bogato ukrašenim okvirom - tada će ono postati glavni ukrasni motiv dnevne sobe.

Dekorativno plavo ogledala – poigrajte se bojama

Plavo ogledalo u dnevnoj sobi omogućit će vam da promijenite karakter svog omiljenog interijera u nekoliko jednostavnih koraka. Odaberete li ukrasna plava ogledala svoju ćete kupaonicu moći ispuniti kvalitetnim elementima namještaja koji jamče jednostavno i intuitivno korištenje u bilo koje doba dana. Riječ je o proizvodima punim pogodnosti koje vam omogućuju korištenje brojnih dodataka - praktičnog radija, sata, meteorološke stanice ili praktične police za kozmetiku. Možete se opustiti baš onako kako želite, uživajući u najnovijim rješenjima na dohvat ruke.

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više