-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Ogledala iznad komode LED

18
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 18 od 18 proizvoda

Ogledala iznad komode iz Artforme - jednostavan način za stvaranje originalnog aranžmana!

Elegantno ili moderno ogledalo iznad komode savršen je spoj stila i funkcionalnosti. To nije samo praktičan dodatak - to je važan dekorativni element koji može potpuno promijeniti karakter i atmosferu prostorije.

Jedna od njihovih najvećih prednosti je mogućnost optičkog povećanja prostora. U manjim prostorijama, poput spavaćih soba ili uskih hodnika, ogledala iznad komode reflektiraju svjetlost, osvjetljavaju raspored i dodaju mu dubinu i dimenziju.

Ogledalo za spavaća soba iznad komode u> također se može koristiti za jutarnje pripreme, omogućujući vam da brzo provjerite svoj izgled prije izlaska. Postavljen u predsoblje iznad namještaja na kojem držimo ključeve ili novčanik, postaje praktično mjesto za završne detalje prije izlaska iz kuće. U dnevnom boravku ili blagovaonici ogledalo iznad komode može djelovati kao element koji će osvijetliti prostor i dodati mu šarm, posebno kada ga kombinirate s drugim ukrasima poput vaza, knjiga, okvira ili svijećnjaka.

Kako odabrati savršeno ogledalo iznad komode ?

Ogledalo iznad komode u hodniku, spavaćoj ili dnevnoj sobi možete pronaći u našu trgovinu u raznim stilovima i veličinama kako bi savršeno odgovarale vašim potrebama i estetskim preferencijama. Pitate se kako odabrati ono savršeno?

Estetika ogledala iznad komode igra ključnu ulogu. Mora se skladno uskladiti s postojećom opremom, stvarajući koherentan, dobro promišljen dekor. Ovdje su važni boja i materijal okvira - nježni drveni modeli dodaju toplinu i prirodnost, dok metalni ili lakirani mogu dodati moderan naglasak interijeru vašeg doma.

Veličina ogledala je još jedna stvar važan aspekt koji trebate uzeti u obzir. Preveliko ogledalo iznad komode može zatrpati prostor, dok će premalo nestati na pozadini ostalog namještaja. Idealan model trebao bi biti proporcionalan komodi i ne prelaziti njezinu širinu. Uzmite u obzir i visinu stropova - u stambenim zgradama veća ogledala mogu izgledati spektakularno, dok će u nižim prostorima manja bolje funkcionirati.

Oblik ogledala još je jedan element koji vrijedi razmotriti. Pravokutno, elegantno ogledalo iznad komode bit će univerzalno i pristajat će većini interijera. Okrugli dodaju lakoću i oživljavaju aranžman, dok ovalni mogu unijeti delikatnost. Odabir modela ovisi o osobnim preferencijama i stilu interijera.

Moderna ogledala za dnevnu sobu iznad komode također mogu nuditi SMART opcije, poput LED pozadinskog osvjetljenja , što stvara jedinstvenu atmosferu u sobi. Međutim, značajke koje zaslužuju posebnu pažnju uključuju mogućnost prikazivanja filmova sa servisa za strujanje, slušanje glazbe, pa čak i prikazivanje dokumenata ili e-pošte!

Ogledalo iznad komode - koliko visoko ga objesiti i drugi savjeti za uređenje

Postoje neka ključna pravila za pametno vješanje ogledala iznad komode kako bi se postigao optimalan učinak, kako estetski tako i praktičan. Podijelit ćemo ih s vama!

Prvo pitanje tiče se na kojoj visini treba objesiti ogledalo iznad komode. Viseći previsoko može učiniti neudobnim za korištenje i poremetiti proporcije prostorije. Obično se preporučuje da njezina donja granica bude otprilike 15-20 cm iznad gornjeg ruba komode. Ova udaljenost osigurava pravu ravnotežu između zrcala i namještaja bez umanjivanja njihove funkcionalnosti.

Osvjeta je još jedan ključni element rasporeda zrcala koji trebate uzeti u obzir. Dobro odabrano svjetlo ne samo da će istaknuti ljepotu stakla, već može utjecati i na raspoloženje u prostoriji. Svjetiljka postavljena s jedne strane ogledala stvorit će suptilan učinak i unijeti toplinu u interijer, dok će simetrično postavljanje zidnih svjetiljki s obje strane stvoriti dramatičniji i formalniji učinak.

Na kraju, zapamtite o dekorativnom aspektu. Mogu se dodatno ukrasiti postavljanjem elegantnih dodataka na komodu, poput vaza s cvijećem, knjiga, ukrasnih pladnjeva ili svijećnjaka. Ovi mali elementi ne samo da će obogatiti dekor, već će vam omogućiti i stvaranje koherentne i profinjene kompozicije.

Vidi više