-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Mala ogledala LED

49
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Oblik zrcala - Zaobljena ✖
Oblik zrcala - ovalan ✖
Kolekcija - AmbientLine ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Boji ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

  • 1
Prikazano 45 od 49 proizvoda

Mala ogledala

Sanjate li o uređenju funkcionalnog i udobnog interijera? Mala ogledala izvrsna su opcija za one koji unatoč malom prostoru trebaju praktično opremiti dnevni boravak, hodnik ili kupaonicu. Mala ogledala na zidu dobro će pristajati iu jednosobnom stanu za samca iu prostranom stanu u višestambenoj kući. Malo ogledalo dobro će poslužiti u tinejdžerskoj sobi iu spavaćoj sobi kada želite učinkovito provesti tretmane večernje njege.

Mala ogledala s LED rasvjetom idealno su rješenje za malu kupaonicu neobičnog oblika u kojoj nedostaje mjesta za dodatni izvor svjetla. Mala viseća ogledala mogu se postaviti čak i na uski zid, blizu umivaonika ili kupaonskog kozmetičkog ormarića. Malo ogledalo optički će povećati prostoriju, osvijetliti je i ujedno vam omogućiti da udobno nanesete šminku.

Mala ogledala za zid - udobnost u vašem domu

Čak i ako mislite da udobnom ogledalu nema mjesta u vašem stanu - mala LED ogledala pružit će vam zadovoljstvo u obavljanju svakodnevnih aktivnosti . Mala ogledala pristajat će uz uski zid u predsoblju, možete ih kombinirati s ormarskom vješalicom ili policom za najpotrebnije stvari.

Mala kupaonska ogledala< /u> možete koristiti u svojim aranžmanima u kojima je glavni ukrasni motiv masivni namještaj ili šarene tapete na zidu. Zanimljivo će izgledati u kombinaciji s bogato ukrašenim zidnim pločicama ili glamuroznim dodacima.

LED ogledala - mali detalji koji čine razliku

Za uspješan raspored stana u stambenoj zgradi ili mala kupaonica u obiteljskoj kući , potrebno vam je uredno i pravilno odabrano ogledalo. Ogledalo malih dimenzija uklopit će sobu s mnogo dodataka različitih oblika i tekstura. Svidjet će se članovima kućanstva koji sa svojih čestih inozemnih odmora donose suvenire i zatim ih izlažu na zidovima u dnevnoj sobi. Malo ogledalo će se uklopiti iu vrlo usko predsoblje ili hodnik gdje možete smjestiti prostrani ugradbeni ormar.

Moderno malo LED ogledalo jedan je od brojnih zanimljivih prijedloga trgovine Artforma. U našoj ponudi nalaze se modeli raznih oblika i veličina, tako da ćete pronaći ogledala koja savršeno odgovaraju vašem interijeru. Možete odabrati ogledalo u klasičnom obliku ili odabrati verziju s LED pozadinskim osvjetljenjem, vremenskom stanicom, satom ili Bluetooth zvučnikom. Kao dodatak možete postaviti praktičnu policu za kozmetiku na koju možete staviti svoju kremu za lice ili parfem.

Vidi više