-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Glamour ogledala

15
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - Decor ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Zrcalna orijentacija - Okomito ✖

Prikazano 15 od 15 proizvoda

Glamurna ogledala - elegancija i luksuz u svom najboljem izdanju

Glamurna ogledala su suština elegancije i luksuza. U interijer unose malo sjaja i profinjenosti. Njihova prepoznatljivost su bogato ukrašeni okviri koji upadaju u oči - često dorađeni visokokvalitetnim materijalima poput zlata, srebra, a ponekad čak i kristala. Dekoracije mogu biti suptilne ili izražajne, od delikatnih ugraviranih uzoraka do raskošnih, baroknih ukrasa.

Glamurna ogledala iz Artforme mogu poprimiti različite oblike i veličine, od malih, ukrasnih, savršeni za vješanje u malim prostorima, do velikih modela u punoj veličini koji mogu dominirati prostranim dnevnim boravcima ili spavaćim sobama. Ova veća glamurozna ukrasna ogledala ne samo da izgledaju lijepo, već i optički povećavaju prostor, čineći da sobe izgledaju svijetle i velike.

Još jedna prednost je svestranost. Prekrasno glamurozno ogledalo može se uspješno aranžirati u raznim stilovima interijera - klasičnim, luksuznim, ali i potkrovlju ili art decou. Osim toga, glamurozna ogledala mogu imati i praktičnu funkciju. U spavaćoj sobi ili garderobi, modeli u punoj veličini omogućuju vam udobnu pripremu frizure ili šminke, pružajući izvrsno osvjetljenje. Zauzvrat, glamurozna kupaonska ogledala olakšat će brijanje, dotjerivanje i svakodnevnu toaletu.

Kako odabrati savršeno glamurozno ogledalo za hodnik, kupaonicu ili dnevni boravak?

Estetika je ključni aspekt na koji morate obratiti pozornost. U prostorima uređenim u klasičnom stilu savršeno će pristajati glamurozna zidna ogledala s bogato ukrašenim okvirima, dok je u modernijim interijerima bolje birati modele jednostavnije obrade, npr. s metalnim motivom.

Njegova je veličina jednako važna. Veliko glamurozno zidno ogledalo može postati dominantan dodatak, optički povećavajući prostor i osvjetljavajući ga. Važno je da njegova veličina bude proporcionalna ostatku namještaja i prostora u sobi. Ako glamurozno zidno ogledalo visi iznad komode, njegova širina ne smije prelaziti okvire namještaja.

Oblik ogledala još je jedan element koji treba uzeti u obzir. Od klasičnih pravokutnika, preko elegantnih ovala, do modernih, nepravilnih oblika – svaki od njih može donijeti drugačiji estetski doživljaj. Njegov oblik trebao bi biti u skladu s okvirom i općim karakterom interijera. Glamurna okrugla ogledala daju rasporedu lakoću i eleganciju, dok su pravokutna ili kvadratna ogledala tradicionalnija i formalnija.

Posljednji, ali ne i najmanje važan aspekt su SMART opcije, koje mogu značajno povećati funkcionalnost u>glamurna ogledala. Moderni namještaj može biti opremljen dodatnim opcijama, poput LED pozadinskog osvjetljenja, senzora pokreta ili čak integriranih zaslona osjetljivih na dodir. Na svom Artform modelu možete pregledavati svoju e-poštu, gledati filmove ili TV serije, pa čak i provjeriti vremensku prognozu!

Ogledala u glamuroznom stilu - kako ih rasporediti?

Gdje i kako objesiti glamurozna ukrasna ogledala, iznimno je važno. Postavljen na zid hodnika nasuprot ulaznih vrata, stvarat će dojam prostranosti. Ispod nje vrijedi postaviti elegantnu konzolu u odgovarajućoj boji i dodati elegantnu rasvjetu.

Ukrasna ogledala za glamuroznu dnevnu sobu možete objesiti iznad kamina ili na središnju točku zida, što će prostoru dati dodatnu dubinu. Model postavljen iznad toaletnog stolića u spavaćoj sobi neće biti samo praktičan dodatak, već će stvoriti i intiman, luksuzan prostor.

Kada su glamurozna kupaonska ogledala u pitanju, pobrinite se za pločice koje će biti pozadina - odlična opcija za imitaciju mramora ili arhitektonskog betona bit će opcija. Na obje strane okvira možete objesiti elegantne zidne lampe sa staklenim ukrasima.

Ukrašavanje prostora oko ogledala još je jedan važan aspekt uređenja. Elegantni dodaci, poput elegantnih svijećnjaka, vaza s cvijećem ili elegantnih figurica, mogu dodatno obogatiti njegov izgled, stvarajući dobro promišljenu i koherentnu kompoziciju. Ipak, važno je ne pretjerati s količinom ukrasa - glamurozno viseće ogledalo samo po sebi je dovoljno izražajan element.

Vidi više