-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Frizerska ogledala LED

18
Filtriranje
Vrsta sobe - Clara ✖
Vrsta sobe - Dvorana ✖
Vrsta sobe - Salon ✖
Oblik zrcala - Krug ✖
Oblik zrcala - Pravokutan ✖
Kolekcija - PremiumLine ✖
Kolekcija - Ogledala Viseće ✖
LED sustav rasvjete - Rasvjeta oko ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na vrhu i dnu ogledala ✖
LED sustav rasvjete - Osvjetljenje na stranama ogledala ✖
Zrcalna orijentacija - Horizontalno ✖
Serija - Google ✖
Serija - Samsung ✖
Serija - Apple ✖

Prikazano 18 od 18 proizvoda

Frizerska ogledala - koje su njihove karakteristike?

Frizerska ogledala ključni su element opreme profesionalnog salona. Spajaju funkcionalnost, moderan dizajn i udobnost - kako za klijenta tako i za frizera.

Obilježje im je velika veličina. To frizeru omogućuje precizno obavljanje posla, a vama praćenje svake faze promjene izgleda. Veličina ogledala također utječe na optičko povećanje prostora, što je posebno važno u manjim prostorijama.

Visokokvalitetna frizerska ogledala za zid jamče jasan i realan odraz boja, bitnih za točan odabir nijanse. boje i stvaranje sofisticiranih frizura. Frizerski salon također je mjesto gdje je ogledalo izloženo raznim tvarima, poput lakova, boja i drugih proizvoda za oblikovanje. Stoga su frizerska ogledala često izrađena od materijala otpornih na prljavštinu i lakih za čišćenje.

Ogledala za frizerski salon iz Artforme može se istaknuti i svojim jedinstvenim dizajnom. Od minimalističkih, modernih modela do onih tradicionalnijih s ukrasnim okvirima. Ovi oblici mogu biti važan ukrasni element interijera, utječući na njegovu cjelokupnu atmosferu i stil. Zahvaljujući tome, frizerski salon će dobiti jedinstven karakter, privlačeći klijente ne samo visokom kvalitetom usluge, već i jedinstvenim dizajnom.

Kako odabrati profesionalna frizerska ogledala?

Prvi i najvažniji aspekt je kvaliteta stakla. Frizersko ogledalo mora omogućiti čistu, jasnu i realističnu reprodukciju boja, što je neophodno za precizno usklađivanje boja. Njegova visoka kvaliteta znači da neće iskriviti sliku, što je ključno za profesionalne frizere koji moraju procijeniti učinke svog rada pri svakom svjetlu.

Veličina zrcala još je jedan važan faktor. U profesionalnom salonu trebaju biti dovoljno velike da mušterije mogu vidjeti cijelu njihovu figuru i frizuru iz različitih perspektiva. Stoga je najbolje odabrati velika frizerska ogledala, s čvrstim okvirom i dovoljno široka.

Funkcionalnost je također važan element. Mnogi profesionalni modeli opremljeni su dodatnim funkcijama, kao što su police za proizvode ili držači alata. Frizerska ogledala s osvjetljenjem bit će nezamjenjiva opcija jer daju ravnomjerno i prirodno svjetlo, neophodno za rad.

Dizajn je posljednji, ali ne i najmanje važan aspekt. Profesionalna frizerska ogledala mogu postati ukrasni element, utječući na ukupnu atmosferu i stil prostorije u kojoj se nalaze. Ovisno o konceptu prostora, možete odabrati modele u raznim stilovima - modernim, klasičnim, glamuroznim, rustikalnim, minimalističkim. Važno je da se ogledalo uklopi u estetiku dnevnog boravka i istakne njegov karakter. Svakako pazite da dizajnom odgovara fotelji, policama i ostalim dodacima.

Koja ogledala za frizerski salon možete kupiti u Artformi?

Kod Artforme ćete pronaći širok izbor profesionalnih frizerskih ogledala koja se ističu modernim dizajnom i naprednim tehnološkim funkcijama. Naša ponuda uključuje modele iz raznih linija koji su prilagođeni različitim stilovima i potrebama.

PremiumLine ogledala namijenjena su osobama koje traže precizno osvjetljenje lica i visoku jasnoću ogledala. Imaju čvrste okvire dostupne u mnogim bojama, čime se izbjegava refleksija na zidu i daje prostoriji dostojanstvo.

AmbientLine je kolekcija koja nudi glatke modele bez okvira koji unose lakoću u prostoriju. Odlikuje ih dekorativnost i fancy LED rasvjeta koja stvara jedinstveni ugođaj.

Osim toga, u Artformi nudimo ogledala sa SMART opcijama kao što su zvučnici, meteorološke stanice, prikaz vremena, pa čak i mogućnost provjere e-pošte i koristiti usluge strujanja. To ih čini ne samo praktičnima, već i olakšava svakodnevne aktivnosti. Zašto je vrijedno odabrati takvo ogledalo? Frizerski salon može svojim klijentima pružiti ne samo opuštanje u fotelji, već i zabavu, npr. mogućnost prikazivanja filmova ili TV serija!

Vrijedi napomenuti da je svako Artforma ogledalo ručno izrađeno pojedinačno narudžbi kupca, što vam omogućuje prilagodbu proizvoda vlastitim potrebama i preferencijama. Zahvaljujući tome, možete odabrati model koji najbolje odgovara stilu i karakteru vašeg frizerskog salona.

Vidi više