-10% popusta uz kod 10promo
hello@artforma.com
Napišite nam e-mail
Razgovarajte putem Messengera
Razgovarajte putem WhatsAppa

Salon

0
Filtriranje
Nema proizvoda za prikaz.

Salon

Vješto odabrano zidno ogledalo može vizualno povećati prostoriju, pa čak i učiniti je svjetlijom! Dakle, zašto se isplati odabrati ukrasno ogledalo za dnevnu sobu?

 

Ogledalo za vašu dnevnu sobu

Zidno ogledalo idealan je prijedlog za sve koji žele svoj prostor upotpuniti na moderan i elegantan način. Ukrasno ogledalo lijepo će se postaviti iznad sofe, kamina i pored blagovaonskog stola, ali ne samo! Ogledalo iznad komode je pak hit posljednjih godina. Omogućuje vam da nadopunite prostor na način koji kombinira funkcionalnost s modom. Nitko pored njega neće proći ravnodušno!
Ukrasna ogledala za dnevni boravak iz Artforma oduševit će sve ukućane! U našoj ponudi pronaći ćete pravokutne i okrugle prijedloge, savršene da se uklope u određenu prostoriju ili čak najmanji, odvojeni prostor.

 

Deseci dizajna i mogućnost personalizacije narudžbe

 

Ne zaboravite da vi odlučujete kako će izgledati vaše ogledalo u dnevnoj sobi! Planirajte ih po potrebi. Odaberite rješenja s određenom visinom, širinom i svijetlom bojom. Također možete poludjeti i odabrati jedan od nekoliko desetaka dizajna koji će biti savršen za klasične i moderne, rustikalne ili skandinavske interijere!
Ogledalo u dnevnoj sobi ne mora biti dosadno! Možemo vam ponuditi, između ostalog apstraktne, cvjetne, mozaične ili art deco uzorke. Zahvaljujući našim rješenjima spojit ćete praktičnu funkciju ogledala s modernim uzorkom i dobit ćete savršenu dekoraciju za svoju dnevnu sobu!
Želite li objesiti ogledalo iznad komode? Već imate dovoljno slika i trebate nešto praktično? Ukrasna ogledala za dnevni boravak iz Artforma ponude osiguravaju najvišu kvalitetu i bezvremenski dizajn! Provjerite našu ponudu!

Pogledajte naše recenzije na  

Vidi više